Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    IS
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default COMUTATOR 2.0 VS 1.0

    Salutare,
    Am una buc. antena MOBILA, si vreau sa-mi mai iau una care va fi FIXA.
    Avand un singur rec. imi trebuie deci un COMUTATOR (2 intrari LNB 1iesire spre rec.)
    Problema este ca sunt 2 tipuri de comutatoare 2.0 si 1.0 (vezi peruvision).
    Mie de care-mi trebuie?(avand in vedere ca una este mobila)
    STRONG SRT6355>V-BOX II 60 POZ.>OFF-SET 1,2>DIGI. GOLD 0,3dB>62E-4W

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default reply

    Eu am 2 antene-una motorizata cu actuator si cealalta fixa-legate la un comutator emp centauri 2.0(de la peruvision) si sunt foarte multumit de comutator,pierderile fiind infime iar comutarea intre cele 2 antene este excelenta (pe receptor kaon).

    "Say hello to my little friend"

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: COMUTATOR 2.0 VS 1.0

    Quote Originally Posted by catasat
    Salutare,
    Am una buc. antena MOBILA, si vreau sa-mi mai iau una care va fi FIXA.
    Avand un singur rec. imi trebuie deci un COMUTATOR (2 intrari LNB 1iesire spre rec.)
    Problema este ca sunt 2 tipuri de comutatoare 2.0 si 1.0 (vezi peruvision).
    Mie de care-mi trebuie?(avand in vedere ca una este mobila)
    Intrebarea este daca receptorul tau stie 2.0?
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    IS
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Strong SRT6355 stie DiSEqC 1.0, 1.1 si 1.2
    Intrebarea este daca comutatorul influenteaza comanda de rotire a antenei?
    Teoretic ar trebui sa nu influenteze caci comanda se transmite prin cablul de actuator care nu are legatura cu axialul, nu?
    STRONG SRT6355>V-BOX II 60 POZ.>OFF-SET 1,2>DIGI. GOLD 0,3dB>62E-4W

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Comutator DiSEqC 8 intrari / 1 iesire
    By SAFETRON1 in forum RDI - Satelit
    Replies: 20
    Last Post: 16th December 2006, 16:57
  2. Problema comutator Diseq 2/1 cu SS2 rev. 2.6
    By Gary_Star in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 30th July 2006, 10:23
  3. Help HSS - 1120NA + Comutator DiseqC 2x1
    By mm7163 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 20th November 2005, 20:47
  4. Cumpar comutator 12V
    By tdcristi in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 3rd September 2005, 01:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top