Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default Subtitrarea pe AXN la DIGI

    Ce draq se intampla cu subtitrarea pe AXN la DIGI, ca din cel mai urmarit program(de mine), a devenit cel pe care ma uit cel mai putin acum din cauza subtitrarii (DVB cica ). Si sa nu ma intrebati daca am facut update, ca l-am facut in 9.02.2006. Sau numai la mine e problema?
    Cum se manifesta?
    • -nu porneste totdeauna la schimbarea programului
      -din cand in cand subtitrarea sta o fractiune de secunda pe ecran
      -nu merge totdeauna, chiar si dupa selectarea ei din meniul receptorului


    Am incercat si cu revenirea la setarile din fabricatie, si tot nu vrea sa mearga ca lumea.
    Ce se poate face Fanta?Chiar nu se sesizeaza DIGI?

  2. #2
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Subtitrarea pe AXN la DIGI

    Quote Originally Posted by florinamf
    Ce draq se intampla cu subtitrarea pe AXN la DIGI, ca din cel mai urmarit program(de mine), a devenit cel pe care ma uit cel mai putin acum din cauza subtitrarii (DVB cica ). Si sa nu ma intrebati daca am facut update, ca l-am facut in 9.02.2006. Sau numai la mine e problema?
    Cum se manifesta?
    • -nu porneste totdeauna la schimbarea programului
      -din cand in cand subtitrarea sta o fractiune de secunda pe ecran
      -nu merge totdeauna, chiar si dupa selectarea ei din meniul receptorului


    Am incercat si cu revenirea la setarile din fabricatie, si tot nu vrea sa mearga ca lumea.
    Ce se poate face Fanta?Chiar nu se sesizeaza DIGI?
    Si totusi ei cica sant cei mai tari
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  3. #3
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si softu asta nou e de tot kkatu.
    se reseteaza exact ca si cel anterior , subtitrarea , cum zici si tu , cind e cind nu e.
    ia fiti atenti la sunetu de pe ACASA STEREO , cica , intr- o boxa se aude sunetul de la emisiunea ce ruleaza , iar in cealalta , nu stiu ce radio , e tare de tot.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy
    si softu asta nou e de tot kkatu.
    se reseteaza exact ca si cel anterior , subtitrarea , cum zici si tu , cind e cind nu e.
    ia fiti atenti la sunetu de pe ACASA STEREO , cica , intr- o boxa se aude sunetul de la emisiunea ce ruleaza , iar in cealalta , nu stiu ce radio , e tare de tot.
    Radioul ala e pentru cei care au atentia distributiva...face telenovela mai ..."antrenanta"...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy
    ia fiti atenti la sunetu de pe ACASA STEREO , cica , intr- o boxa se aude sunetul de la emisiunea ce ruleaza , iar in cealalta , nu stiu ce radio , e tare de tot.
    Am observat si eu mai demult chestia asta cu radioul, dar mi-am zis ca poate aud eu prostii...

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt, in continuare, probleme cu softul conservelor...
    Salut Prieteni!


  7. #7
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luky
    Pe softul vechi a aparut din nou "subtitrarea "
    Daca stiam ca revine subtitrarea nu faceam update .
    Dar asa e cand te iei dupa altii.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    aschaffenburg /alba iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si la mine sint aceleasi probleme cu subtitrarea. cu sonorul pe acasa inca nu am remarcat nimic deosebit. in toate boxele mi se aude bine doar ca trebuie sa dau sonorul mai tare ca este foarte incet. iar cind schimb pe alt program imi sparge timpanu

  9. #9
    RESPECT Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Pribeag
    Posts
    1,034
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum nici pe Cinemax nu mai merge subtitrarea....apare foarte scurt sau deloc cam pe 30 % din durata unui film. Chiar nu se poate rezolva problema? Sa mai renunte un pic la Cantitate in favoarea Calitatii....

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm problemele cu sunetul de pe Acasa. Se aude si un radio simultan cu sunetul postului TV. Subtitrarile DVB sunt nashpa!
    Cipy

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cum se pune subtitrarea?
    By gigelsat in forum Placi DVB
    Replies: 11
    Last Post: 23rd November 2007, 22:45
  2. 1160 digi si subtitrarea la discovery
    By LACHE in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 29th September 2006, 03:35
  3. Cum se pune subtitrarea ~2 ?
    By gaboiu3 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 9th June 2006, 05:46
  4. Probleme cu subtitrarea la programele Discovery de la Digi..
    By zozosat in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 3rd December 2005, 10:03
  5. de nu apare subtitrarea la dvd seg 438?
    By hary in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 4th May 2005, 01:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top