Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Europa Latină
    Posts
    933
    Posts Thanks / Likes

    Default Sunt sanse ca TVR International sa intre in pachetul Digi?

    Este posibil? TVR Int. are emisiuni facute special pt romanii de dincolo de vămi (vezi emisiunea "Job International" etc). Si..cum nu sunt putini cei care au digi afară, poate se ia in consideratziune. Multumesc.

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu prea cred.An tara nu prea intereseaza pe nimeni si nici pe aici .Singurii care se uita pe el sant aia care au parabola centralizata pe hotbird.Cine si-a luat parabola lui a preferat protv international in loc de tvr international.Personal nu sant de acord cu introducerea de canale de 2 bani,deja sint destule.Daca tot vrei tvr international mai pui un LNB cu 10 euro si un comutator diseq tot cu 10 euro si te-ai scos.



  3. #3
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi
    Nu prea cred.An tara nu prea intereseaza pe nimeni si nici pe aici .Singurii care se uita pe el sant aia care au parabola centralizata pe hotbird.Cine si-a luat parabola lui a preferat protv international in loc de tvr international.Personal nu sant de acord cu introducerea de canale de 2 bani,deja sint destule.Daca tot vrei tvr international mai pui un LNB cu 10 euro si un comutator diseq tot cu 10 euro si te-ai scos.
    a) De la 1W la 13E pe aceeaşi antenă?
    b) Sfătuieşti tu pe cineva pentru dual-feed pe conservă?

    ss/indescifrabil

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    pe la munca sau pe acasa
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu ma chinui de ceva timp sa modific un suport pt 2 lnb-uri pt 1w si 13E dar cred ca ma las pagubas
    DIGI TV-2xHSS1160NA- 1.2m offset - 2xSmartTitanium 0.2dB

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iordache
    Quote Originally Posted by gymi
    Nu prea cred.An tara nu prea intereseaza pe nimeni si nici pe aici .Singurii care se uita pe el sant aia care au parabola centralizata pe hotbird.Cine si-a luat parabola lui a preferat protv international in loc de tvr international.Personal nu sant de acord cu introducerea de canale de 2 bani,deja sint destule.Daca tot vrei tvr international mai pui un LNB cu 10 euro si un comutator diseq tot cu 10 euro si te-ai scos.
    a) De la 1W la 13E pe aceeaşi antenă?
    b) Sfătuieşti tu pe cineva pentru dual-feed pe conservă?
    O fi ea o conserva dar stie sa comute un diseq am probat eu.Problema apare cind trebuie sa faca factory reset.La roma merge dual feed 1°w si 13E pe parabola de 80 cam la limita si numai cu amandoua LNB-urile an afara focarului.Pe parabola de 100 merge f bine chiar daca cei mai multi cer dual feed 1°w si 5°E pentru taraf.



  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi
    Nu prea cred.An tara nu prea intereseaza pe nimeni si nici pe aici .Singurii care se uita pe el sant aia care au parabola centralizata pe hotbird.Cine si-a luat parabola lui a preferat protv international in loc de tvr international.Personal nu sant de acord cu introducerea de canale de 2 bani,deja sint destule.Daca tot vrei tvr international mai pui un LNB cu 10 euro si un comutator diseq tot cu 10 euro si te-ai scos.
    Personal, nu inteleg dorinta unora de a avea "programe de nisha" gen DDTV, Senso, Favorit, Alfa, OTv, TVR int, TVRM, Taraf, FLUX, pax tv, la astea adaugandu-se alte programe de umplutura gen duna tv, magyar 2, mezzo, tve, samanyolu etc...
    Daca tot platim, macar sa vedem ceva
    Nu puteti spune, majoritatea, ca stati mai mult de cateva secunde pe posturile tv de mai sus...
    Salut Prieteni!


  7. #7
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi
    O fi ea o conserva dar stie sa comute un diseq am probat eu.Problema apare cind trebuie sa faca factory reset.La roma merge dual feed 1°w si 13E pe parabola de 80 cam la limita si numai cu amandoua LNB-urile an afara focarului.Pe parabola de 100 merge f bine chiar daca cei mai multi cer dual feed 1°w si 5°E pentru taraf.
    Mi-am permis să îngroş în textul tău ceva ce nu intră în calculel mele. 14 grade de distanţă între lnb-uri, pe o antenă de 80 nu intră la "calitatea I-a". Şi se înţelege că nici unul din ele nu poate sta pe focus-ul principal.
    Ştiu că merge diseq-ul şi chiar cu 6-7 trapondere de pe alt satelit. Eu unul n-am avut curaj să bag mai multe, da' merge.
    Înrebările mele nu erau reproşuri... era o curiozitate.

    ss/indescifrabil

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge dual feed 1°w si 13E pe parabola de 80 cam la limita si numai cu amandoua LNB-urile an afara focarului.Pe parabola de 100 merge f bine
    in general voi lucrati pe macaroane in italia? trimite-ti mai putin bani acasa
    si cumparati antene de 1 m si scapati de probleme.traiti in patria antenelor
    gibertini pe care merge cu 1m, perfect astra-thor.ideal ar fi sa lasati conserva in pace si sa o folositi pentru ca a fost construita si pentru alti sateliti luati-va receivere de calitate.

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    merge dual feed 1°w si 13E pe parabola de 80 cam la limita si numai cu amandoua LNB-urile an afara focarului.Pe parabola de 100 merge f bine
    in general voi lucrati pe macaroane in italia? trimite-ti mai putin bani acasa
    si cumparati antene de 1 m si scapati de probleme.traiti in patria antenelor
    gibertini pe care merge cu 1m, perfect astra-thor.ideal ar fi sa lasati conserva in pace si sa o folositi pentru ca a fost construita si pentru alti sateliti luati-va receivere de calitate.
    Problema e ca nu peste tot te lasa sa pui parabole mai ales daca sant mari .Eu personal am una de 80 fixa pe digi si una de 100 cu motor pe care o folosesc cu CLARKE-TECHul si cu HUMAX-ul5400 in loop.Asa ca nu stau an conserva lor.



  10. #10
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gepeto
    Quote Originally Posted by gymi
    Nu prea cred.An tara nu prea intereseaza pe nimeni si nici pe aici .Singurii care se uita pe el sant aia care au parabola centralizata pe hotbird.Cine si-a luat parabola lui a preferat protv international in loc de tvr international.Personal nu sant de acord cu introducerea de canale de 2 bani,deja sint destule.Daca tot vrei tvr international mai pui un LNB cu 10 euro si un comutator diseq tot cu 10 euro si te-ai scos.
    Personal, nu inteleg dorinta unora de a avea "programe de nisha" gen DDTV, Senso, Favorit, Alfa, OTv, TVR int, TVRM, Taraf, FLUX, pax tv, la astea adaugandu-se alte programe de umplutura gen duna tv, magyar 2, mezzo, tve, samanyolu etc...
    Daca tot platim, macar sa vedem ceva
    Nu puteti spune, majoritatea, ca stati mai mult de cateva secunde pe posturile tv de mai sus...
    Mare dreptate ai Gepeto!
    Poate ca o sa avem si internationalul in Digi doar daca va trebui sa bage tot pachetul de TVR-uri fortat asa cum procedeaza cei de la PRO TV si Antena 1 cu programele lor de cacat
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce sa includa DIGI in oferta sa adresata exclusiv romanilor din tara un program de genul TVR International sau PRO TV International adresat romanilor de afara si care pe deasupra sunt si FTA pe alti sateliti Consider ca o astfel de politica de a include o gramada de canale de umplutura pe transpordere duce inclusiv la scaderea calitatii imaginii pe celelalte canale cu audienta mai mare.
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Sky's the limit
    De ce sa includa DIGI in oferta sa adresata exclusiv romanilor din tara un program de genul TVR International sau PRO TV International adresat romanilor de afara si care pe deasupra sunt si FTA pe alti sateliti Consider ca o astfel de politica de a include o gramada de canale de umplutura pe transpordere duce inclusiv la scaderea calitatii imaginii pe celelalte canale cu audienta mai mare.

    Si ce sa mai spunem de statutul nostru de stat unitar, national si independent, dar in curs de federalizare...
    Toate programele trebuie sa aiba ca subtitrare de baza OBLIGATORIE limba romana si, daca este posibil, alte subtitrari sau dublari in limba populatiilor conlocuitoare care depasesc 1.000.000 de locuitori in Romania.
    Asa este peste tot si asa ar trebui sa fie si la noi... Este indecent pachetul Extra 2 si o discriminare la adresa romanilor.
    Dupa cum bine a subliniat antevorbitorul Sky's the limit, pachetul este 100% adresat romanilor din Romania. Acest lucru ma face sa cred ca nu am gresit cand am scris randurile de mai sus
    P.S. Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, dar daca tot exista dublare sau subtitrare in maghiara, ar trebui sa fie si in Limba romanesh(romani sau tiganeasca)...
    Salut Prieteni!


  13. #13
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    in general voi lucrati pe macaroane in italia? trimite-ti mai putin bani acasa
    si cumparati antene de 1 m si scapati de probleme.traiti in patria antenelor
    gibertini pe care merge cu 1m, perfect astra-thor.ideal ar fi sa lasati conserva in pace si sa o folositi pentru ca a fost construita si pentru alti sateliti luati-va receivere de calitate.

    Ioi mă nirolf, nu-i problemă de bani. Deşi, ca paranteză, din Italia nu trimit bani acasă decât cei care cumpără pastă şi suc de roşii. Maxim un casetofon pentru manele. Nu receivere, dth-uri sau mai ştiu eu ce scule. Am un client care se judecă şi acum cu administraţia blocului în care locuieşte pentru o antenă de 1.20, MONTATĂ PE BLOC! Nu se vede din stradă, nu încurcă pe nimeni... dar "atrage undele electromagnetice" şi le debileşte copii care au de învăţat! Procesul a fost acceptat la Tribunalul din Roma şi se pregăteşte de recurs la T.A.R. (Tribunale Amminstrativo Regionale) pentru că în primă instanţă a câştigat administraţia blocului. Deşi sunt legi care permit instalarea de antene pe terasa blocului chiar dacă este proprietatea altcuiva, din moment ce tu demonstrazi că în spaţiul tău proprietate/închiriat nu ai cum. În plus mai e şi dreptul la informare, care este drept constituţional şi nu poate fi comparat cu legi organice sau de organizare interioară a blocurilor. În anumite zone din Roma o antenă de 80, pusă la geam îţi poate aduce o amendă (nu e voie de la premărie) şi mulţi duşmani în bloc. Nu vreau să mai comentez că mă enervez, trec prin situaţiile astea care mustesc de ipocrizie prea des.
    Eu am o antenă de 1mt. pe casă şi vecinii din faţa mea se uită la ea strâmb. Şi aş vrea una mai mare că's disperat după sateliţi...

    ss/indescifrabil

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iordache
    Quote Originally Posted by nirolf
    in general voi lucrati pe macaroane in italia? trimite-ti mai putin bani acasa
    si cumparati antene de 1 m si scapati de probleme.traiti in patria antenelor
    gibertini pe care merge cu 1m, perfect astra-thor.ideal ar fi sa lasati conserva in pace si sa o folositi pentru ca a fost construita si pentru alti sateliti luati-va receivere de calitate.

    Ioi mă nirolf, nu-i problemă de bani. Deşi, ca paranteză, din Italia nu trimit bani acasă decât cei care cumpără pastă şi suc de roşii. Maxim un casetofon pentru manele. Nu receivere, dth-uri sau mai ştiu eu ce scule. Am un client care se judecă şi acum cu administraţia blocului în care locuieşte pentru o antenă de 1.20, MONTATĂ PE BLOC! Nu se vede din stradă, nu încurcă pe nimeni... dar "atrage undele electromagnetice" şi le debileşte copii care au de învăţat! Procesul a fost acceptat la Tribunalul din Roma şi se pregăteşte de recurs la T.A.R. (Tribunale Amminstrativo Regionale) pentru că în primă instanţă a câştigat administraţia blocului. Deşi sunt legi care permit instalarea de antene pe terasa blocului chiar dacă este proprietatea altcuiva, din moment ce tu demonstrazi că în spaţiul tău proprietate/închiriat nu ai cum. În plus mai e şi dreptul la informare, care este drept constituţional şi nu poate fi comparat cu legi organice sau de organizare interioară a blocurilor. În anumite zone din Roma o antenă de 80, pusă la geam îţi poate aduce o amendă (nu e voie de la premărie) şi mulţi duşmani în bloc. Nu vreau să mai comentez că mă enervez, trec prin situaţiile astea care mustesc de ipocrizie prea des.
    Eu am o antenă de 1mt. pe casă şi vecinii din faţa mea se uită la ea strâmb. Şi aş vrea una mai mare că's disperat după sateliţi...
    Aceleasi probleme sunt si in Romania... sunt multi vecini care fac scandal ca sunt radiati de antena mea sau ca nu mai vad la tv datorita interferentelor...
    Salut Prieteni!


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. care sunt diferentele intre cele 2 lnb-uri?
    By mariust5 in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 12th November 2006, 06:59
  2. DE CE NU POATE DIGI SA INTRE IN RANDUL LUMII?
    By ioany in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 30
    Last Post: 3rd July 2006, 03:31
  3. A+ in pachetul Digi TV
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 10th December 2005, 14:26
  4. 4 programe noi in pachetul DIGI TV
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 59
    Last Post: 11th May 2005, 11:50
  5. Noile programe si pachetul Extra 2 in pachetul DIGI TV
    By boneo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 18th March 2005, 23:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top