Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme mari pe un sistem AMD64 skt754

    De cind am trecut de la vechiul sktA la skt754 am parte de "ecrane albastre" cind rulez ProgDVB-ul sau AltDVB.

    Dupa aproximativ 30min de la pornirea ProgDVB-ului sau AltDVB-ului imi apare mesajul "Virtual Memory is too Low" dupa care apare un frumos ecran albastru care zice ca o componenta nu este instalata bine.

    Driverele folosite au fost 4.2.11 si 4.3.2. Apropos dll-ul skynetAMD64 din driverele 432 trebuie folosit pe win64 sau si pe win xp?

    Systemul cu pricina :
    - skt754
    - AMD64 3000+
    - MSI k8n v2 cu LAN onboard (dezactivat)
    - LAN PCI realtek
    - ss2 2.6C
    - winxp prof. sp2

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot mai multe probleme apar la schimbarea configuratiei
    Ceva asemanator http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=58752
    Nu stiu daca e important dar nu ai precizat de cat RAM beneficiezi si daca ti-ai facut pe pc virtual memory
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Undeva in vest....
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Shi eu am trecut tot pe socket 754 da nu am nici cea mai mica problema..........Am incercat shi cu win xp shi cu xp 64.Recunosc , numai cu altdvb , dar merge fara probleme .Singurele diferentze ar fi placa de baza ( Asus K8N ) shi ss2 rev 2.3 . Deocamdata singurul driver pentru ss2 cu suport pentru 64 de bitzi este 4.3.2 . Pe win xp SP2 folosesc 4.3.0 .
    Incearca-l shi pe asta shi vezi.
    Athlon64 3000+(2400 Mhz), 1Gb DDr Twinmos @ 400 Mhz, ASUS nforce3 , Radeon 9550 GE, SS2 rev 2.3, offset 1,1 ( 19,2E+ 13E )

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te rog citeste cu atentie topicurile mele din ultimele lunii.
    http://www.********.com/f2/viewtopic....asc&highlight=
    http://www.********.com/f2/viewtopic....asc&highlight=
    http://www.********.com/f2/viewtopic....asc&highlight=
    Ce zici nu este cumva EXACT aceeasi problema?
    Doar o mica diferenta,placa mea de baza este Asrok.Noroc ca am dat peste topicul tau ca aveam de gand sa schimb si placa de baza.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @jenel am aceeasi problema ca si tine :

    Begening dump of phisical memory
    Phisycal memory dump complete.

    ce am mai observat :

    1) ProgDVB si s2emu merge fara probleme
    2) ProgDVB si wincsc sistemul cade
    3) AltDVB cu s2emu sau wincsc sistem mort

    In rest sistemul este stabil, testat in Prime95 peste 2ore cu 0 erori, test memory si cpu cu SSandra ok, rulat 3Dmark05 cu punctaj de 3400.
    Dupa cite se pare conflictul apare cind sunt utilizate SS2-LAN-Internet.

    Memoria este de 1x1GRAM KingMax. Citeva zile am rulat cu vechea memorie (1x256KingMax) dar tot cu aceleasi probleme, numai ca sistemul cadea si mai repede.

    Ce ma oftica cel mai tare e ca parca am mai avut problema asta si pe vechiul sistem cind am instalat AltDVB-ul prima data dar nu mai stiu cum am scapat de ea.

    PS : butonul de search unde l-ati ascuns?

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @jenel
    Discutind si cu colegii de servici (specialisti it) mi-au sugerat ca problema ar putea veni de la antivirusul folosit.
    Pe vechiul sistem foloseam BitDefender8 si acum am pus Bitdefender9 si s-ar putea sa vina de aici problema .
    Acum sunt la servici dar dupamasa o sa-ti spun daca se rezolva sau nu problema.

    ps: ei au avut aceeasi problema cu Virtual Memory too Low cind utilizau Norton Antivirus

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mie imi aparar cateodata erorile astea, insa doar cand folosesc AltDVB 2.1..deci inclin sa cred ca de aici e problema..cu ProgDVB in aprox 2 ani de utilizare nu mi-a dat niciodata erorile respective...se rezolva cu restart..

    -Virtual Memory is too Low
    -Begening dump of phisical memory
    -Phisycal memory dump complete.

    Ceea ce am observat e ca in timpul acestor erori la Manager activitati Windows (Win in romana deh..)..la Utilizare FP apare 1,19 GO in loc de aprox 320 MO cat e in medie pe sistemul meu...vinovatul fiind descoperit la Procese, Server4PC.exe (deci driverul 4.3.0 al placii SS2) cu o utilizare uriasa...l-am reinstalat..acum astept sa recidiveze...
    Sa fie din cauza GBoxului folosit cu AltDVB 2.1?..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am scos din calculator mufele de retea,am dezactivat antivirus si firewal aceleasi probleme.Totusi parca e din ce in ce mai rau.Dupa un ecran albastru sau aparitie de macroblocuri nu revine imaginea( ca semnalul este bun 60-70%) numai dupa 2 sau mai nou chiar 3! restartari ale comp.Nu stiu cum sa pun in topic niste poze.In 3 luni am facut peste 100, cu ecrane albastre.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @jenel : atunci e naspa situatia

    poate Altxro ne ajuta cu vreo idee, ce zici maestre?

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am avut probleme cu Server4PC.exe dar am oprit executarea lui la startup si am uitat de el,nu cred ca are legatura cu antivirusul (eu am bitdefender).Eu am placa de baza asrock,sempron 2600+,sursa 400w,totul mergea perfect pana la luat naiba (sa dus placa de baza).Sper ca astazi sa il primesc inapoi din garantie

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa-i problema nu venea de la antivirus.
    eu am rezolvat problema cu ss2+altdvb+wincsc renuntind la placa de retea de pe PCI si trecind pe reteaua onboard.
    totusi probleme cu blocarea pc-ului mai am cind incerc sa mai bag un counter in retea.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fericitule,felicitari!Eu de azi am trecut la 4 restartari ale calculatorului pentru a debloca (stiu eu NIMENI nu i-mi spune este o blocare a placi s-au a sistemului). Pe cei mai tari in ss2 nici nu i-au durut in cot de problemele mele .Sunt invatat cu aceste probleme,care se refera la ajutorul cerut de niste AMARATI CA MINE.De azi, indiferent de ajutorul care m-i se va da s-au nu, am sa inchei cu o vorba pe care va las sa o perceapa fiiecare cum considera ca o are la inimuta.
    ASA-I ROMANU!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @jenel
    Man, daca din cei care citesc topic-urile pe aici, nu stim exact ce te-ar ajuta, nu inseamna ca nu vrem. Nimeni nu e master pentru ca sunt multe de invatat mereu si fiind atat de multi producatori de placi, de chipset-uri, crede-ma ca e normal sa dai peste tot felul de incompatibilitati. Sincer si eu am o faza pe care nu a stiut nimeni sa o solutioneze. De ce? Pentru ca se pare ca e o incompatibilitate si nu tine decat de schimbarea anumitor componente (placa de baza, SS2-ul cu un Pinnacle ceva) dar asta inseamna sa incerci tu singur, aici nimeni nu mai poate sa iti zica cu ce ar functiona ok.
    Deci ca sa poti solutiona o situatie de genul asta, tu trebuie sa faci TOATE incercarile posibile si cu soft-uri si cu hardware. Incearca un alt windows (un 2003)...Din ce zici tu, e posibil sa ai si o problema de configurare a bios-ului. Incearca un Default Settings si sa incerci utlizarea fara placa de retea. Sau sa pui de la capat XP-ul, si sa instalezi componenta cu componenta ca sa observi unde e buba, dar nu uita de bios.
    Poti sa incerci sa scoti SS2-ul si sa-l incerci si pe alt slot PCI. Si incearca si driverele 4.3.0.

    Bafta.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  14. #14
    Senior Race Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BACK|TRACK
    Posts
    469
    Posts Thanks / Likes

    Default

    jenel:Man nu trebuie sa te superi, dar e greu sa-ti dai seama de problemele unui sistem fara sa ai "subiectu' " in fata, si apoi am vazut ca totusi au fost raspunsuri la intrebarile tale.Nu am vazut nicaieri configuratia ta detaliata...da si tu mai multe amanunte.
    Te cred ca esti suparat... si io in locul tau as fi...Si nu in ultimul rand incearca sa schimbi placa de baza cu o alta de la un prieten sau mai bine mergi cu el la un service sa schimbi MB.
    Naturally born racer




  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce detalii sa mai dau?REPET,VREAU SA STIU SE BLOCHEAZA PLACA SAU
    ESTE DEFECTA PLACA?

    Posted: Tue Jan 03, 2006 5:53 am Post subject: Probleme la calculator..
    ________________________________________
    Va rog, nu mutati acest topic la sectiunea placi, deoarece sper ca cineva
    care se pricepe mai bine la calculatoare sa ma poata ajuta.
    In calculator am o placa ss2 si de citeva zile dupa ce intru pe un progr.TV,
    la ~10min imaginea se strica (blocuri,macroburi sau cum se numesc ele).
    Dupa inca vreo 5min ECRAN ALBASTRU.Printre multe altele citez:
    Begening dump of phisical memory
    Phisycal memory dump complete.Contact your sytem administrator or thenical suport group.
    Ce i-mi recomandai sa fac?


    Posted: Sat Feb 04, 2006 10:43 pm Post subject: Cine citeste acest topic,dati-mi o idee...
    ________________________________________
    Va rog sa-mi spuneti care sunt cauzele care duc la blocarea unei paci ss2.
    La acest tip de blocare, imginea apare ca si in cazul unor conditii meteo proaste.Spun blocare deoarece imaginea nu revine numai daca restartez calculatorul.
    Se blocheaza la 10 min. sau la 10 ore.Deci exclud cauza blocarii incalzirea unor componente.M-am ales cu necazul asta in urma unui upgrade neprevazut( sa stricat
    placa de baza ,acum am asrok).In vederea rezolvarii acestei probleme am facut urmatoarerle:
    Hardware:
    Am marit memoria la 1Gb
    Ulterior am trecut de la 2x512 Epox la 2x512 Samsung.
    Am inlocut sursa de la 350 W la 400 W(la un momentdat am crezut ca aceasta a fost cauza )
    Am schimbat slotul in care era instalata placa
    Am pus un cooler urias(2 ani a mers perfect fara cooler)
    Software:
    Am reinstalat Xp acum am pus XP Nemesis
    Am pus ultimul driver la placa video-GeForce4 Ti4200
    Am pus pe rand driverele 422,428,430 si 432.La 422 imaginea ingheata complect la celalalte cu v-am descris mai sus.
    Am folost AltDVD 2.0 ,ProgDVB,MY Theater in mai multe variante
    Am folosit filtre Nvidia, Intervideo ,CiberlinK, Elecard in combinati diferite sau chiar individual fiecare filtru dupa refacerea windows cu ghost.
    Care sunt motivele care produc o asemenea blocare?


    Posted: Fri Feb 10, 2006 7:10 am Post subject:
    ________________________________________
    kroky
    Locuiesc la 50Km de Cluj,antena 1,2Fe offset,Lnb 0,3 Invacom,se blocheaza(nu chiar blocare total, apar blocuri care dispar numai dupa una sau doua restartari.Blocare totala cu driverul 4.22) pe orice satelit cu semnal 40-80% Semnalul il iau de la un Strong 4355Evo.Aceeasi configuratie(pentru semnal)a fost si inainte sa schimb placa de baza.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Probleme fff. mari cu un Humax 5400Z..
    By brpm in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 14th December 2005, 07:28
  2. Mari probl AltDVB
    By abrash43 in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 16th August 2005, 13:57
  3. probleme mari srt 4125 e
    By catalindudu in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 24th November 2004, 12:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top