Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 49

Thread: Router

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romania
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default Router

    E posibil , ca firewall-ul de la rouuter sa blocheze unele porturi de comunicatie intre pc si DM500?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bacau
    Posts
    281
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu prea dar nu se stie ce router inteligent ai
    Ce e foarte posibil e ca firewall de la windows sau de la un antiivirus sa blocheze porturile

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spune cate ceva despre router poate te putem ajuta!In mod normal nu face asa ceva routerul!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romania
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Router-ul este Trendnet TW100-BRF 114,iar la windows am SP1;Antivirus-ul este Pc cillin.Pot sa comunic cu DM500 , sa schimb fisiere ,dar nu pot sa folosesc,drtic-ul,vlc-ul, nGrab-ul,NFS-ul sau Cifs-ul.Cred ca gresesc undeva , dar nu stiu unde .a urmat tutorialele ,dar nimic.Nu disper , mai incerc.M-am gandit si la posibilitatea blocarii accesului la aceste porturi din cauza router-ului.Am nevoie de ajutor.

  5. #5
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce img folosesti?
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default si eu

    Am si eu aceeasi problema. Un router obisnuit, aveam o linie gbox cardsharing care a functionat impecabil, dar de 5 zile s-au blocat porturile.
    Fenomenul interesant este acela ca atunci cand renunt la router si ma conectez la internet observa ca nu se mai pot stabili automat ip ul furnizorului de internet. Care sa fie buba?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romania
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesc Gemini 2.6 max var

  8. #8
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi s-a intamplat si mie sa-mi faca figuri gboxu' pe Gemini (acuma o sa ma ucida King Blana ). Iar pe CIFS img asta mi-a facut intotdeauna probleme. Ai incercat sa dezactivezi firewall-urile sa vezi daca merge asa?
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pot sa comunic cu DM500 , sa schimb fisiere ,dar nu pot sa folosesc,drtic-ul,vlc-ul, nGrab-ul,NFS-ul sau Cifs-ul.Cred ca gresesc undeva , dar nu stiu unde
    Din cate stiu eu, routeru' nu are treaba cu prog astea, el e doar intre internet si box. Din toata lista asta eu doar Ngrab l-am folosit si merge, doar trebuie sa fii atent ca firewall-ul de la computer sa nu-l blocheze.
    Zici ca ai gemini...Poti sa downloadezi direct din addons-menu (butonul albastru) emu, keys,config? Daca da inseamna ca routeru nu blocheaza nimic.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am avut aceasi pb si am dezactivat optiunea FIREWALL si NAT din comfig router ..acuma merge ....

  11. #11
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bradu
    si eu am avut aceasi pb si am dezactivat optiunea FIREWALL si NAT din comfig router ..acuma merge ....
    ai cumva rutat un subnet "real" pe LAN de ti-ai dezactivat NAT?

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Merlin
    Mi s-a intamplat si mie sa-mi faca figuri gboxu' pe Gemini (acuma o sa ma ucida King Blana ). Iar pe CIFS img asta mi-a facut intotdeauna probleme. Ai incercat sa dezactivezi firewall-urile sa vezi daca merge asa?
    Man daca nu va stiti folosi de Dream , treceti pe Stronji . :P

    CIFS=Perfect
    Gbox=Perfect
    Skinuri , pluginuri= Perfect
    Spatiu in var = 2.8 Mb
    -------------------------------
    Powered by Gemini 2.70 MaxVar , Made in Slovakia

    P.S Nu folosesc firewall/antivirus in Windows .

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai cu ce am gresit daca la mine asa functioniaza daca fac ...enable firewall and nat service....nu mai merge nimic..apoi nu toti e profesori.si eu citesc pe net despre drembox ca astia pe aici nu cunosc nici cit mine..scuzatima daca am fost um pic .......

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scoate firewall si nat ,ca nu esti serverul de la NASA sa te atace lumea

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    am aruncat o privire in manualul de la router si cred ca ar trebui sa mergi la sectiunea "Advanced internet" -> "Special applications" si sa creezi o linie pentru dream in care sa deschizi toate porturile de care ai nevoie.
    Bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ce router imi recomandati?
    By nick1968 in forum DREAMBOX
    Replies: 43
    Last Post: 23rd September 2008, 22:44
  2. best router?
    By sebi1791 in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 10th September 2006, 02:48
  3. Vind router wireless si router normal
    By buleus in forum Shop
    Replies: 3
    Last Post: 17th June 2006, 21:11
  4. router!?!?
    By arhanghelxxl in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 13th July 2005, 20:38
  5. Vind router
    By dun in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2005, 21:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top