Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: nu mai merge...

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default nu mai merge...

    nu mai merge titrarea pe cinemax.....axn.....hallmark..decit
    sporadic....stie cineva ceva?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai merge nici Teleshop-ul de cateva zile (nu ca ar fi o problema)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Piatra Neamt
    Posts
    250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m
    Nu mai merge nici Teleshop-ul de cateva zile (nu ca ar fi o problema)
    Poate-l inlocuiesc astia cu un post mai ca lumea .Daca ar disparea si Pratech tv , ce bine ne-am simti!
    Thor6 -offset de 0,9 , lnb inverto de 0,2 db
    Hot Bird--offset de 0,8 , lnb titanium de 0,2 db
    Orange TV

  4. #4
    RESPECT Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Pribeag
    Posts
    1,034
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu mai merge titrarea pe cinemax.....axn.....hallmark..decit
    sporadic....stie cineva ceva?
    Ai facut up-date cu noul soft din 09.02.2006 ?
    Fa up-date si revin-o cu detalii.

  5. #5
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m
    Nu mai merge nici Teleshop-ul de cateva zile (nu ca ar fi o problema)
    Sa speram ca il inlocuiesc cu ceva mai bun EUROSPORT 2 ? Hai ba fratilor, bagati-l odata ca se termina OLIMPIADA

  6. #6
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu siguranta . o sa avem Teleshop 24

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta inseamna ca vom putea cumpara 24 din 24 uau ce placere de pla-
    cere

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai facut up-date cu noul soft din 09.02.2006 ?
    Fa up-date si revin-o cu detalii.[/quote]




    dupa up-date merge subtititrarea
    multumesc de informatie

  9. #9
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,
    Pot sa fac up-date altfel decat cu condensatorul?
    multumesc.
    ps. nu de alta dar este greu sa le explic unor oameni de 60 de ani de la tara cum sa infiga condesatorul.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  10. #10
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in principiu poti sa-l uiti inauntru,fixat cum trebuie.cu ocazia asta treci pe la client si nu pleci cu mina goala.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by the the
    Salutare,
    Pot sa fac up-date altfel decat cu condensatorul?
    multumesc.
    ps. nu de alta dar este greu sa le explic unor oameni de 60 de ani de la tara cum sa infiga condesatorul.

    Sigur ca poti sa faci update altfel decat cu condeu' ....trimiti clientii la cel mai apropiat punct de vanzare RCS/RDS si ... sa le shimbe sursa ... bla bla .. si mai departe...
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  12. #12
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am aceeasi problema ca si @cons doar ca eu am facut update-ul.
    Stie cineva de ce persista problema la mine(subtitrarea merge ca draq)?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. D+ NU mai merge !
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 14th September 2006, 23:35
  2. mai merge D_+?
    By zaiclopz in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 5th April 2006, 15:05
  3. Max nu mai merge?
    By irishman in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 20
    Last Post: 11th October 2005, 23:25
  4. Va mai merge TPS?
    By the the in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 2nd October 2005, 22:02
  5. Cy*ra+ va merge ???
    By barghy in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 23rd October 2004, 00:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top