Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default illusion C3,M3,M5

    Sal.
    Stie cineva daca aceste receptoare fac autoapdate la cartela?
    Va multumesc.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default DA !

    Daca este sa ne luam dupa textul care insoteste MultiCAM ... DA ! pe Seca , Conax si Viaacess ! Pe Via cu siguranta ! de la o anumita versiune incoace ( de prin lun septembrie ) ... cei de la D&K chiar au distribuit MAXTV cu aceste receptoare ... si final chiar au mers !

  3. #3
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default illucion C3,M3,M5

    @Mihaip
    Stiam de illucionC3 cu multicam 5.5.28 ca stie sharing.Daca face update
    la cartela,atunci inseamna ca putem viziona programe independente la 2tv,cu o singura cartela.Corect?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Illusionul asta se blocheaza(ingheata imaginea),destul de des numai la mine,sau e nativ?Extrem de deranjant in orice caz!

  5. #5
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @Ema11
    De unde l-ai cumparat?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De la d&k,dar asta a fost anul trecut.

  7. #7
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Illucion

    @Ema11
    Ai incercat sa pui ultima actualizare v5.33 din 15-02-2006?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    HELL or something like that
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce i-am pus 5.33 si Xcam nu mai stia sa faca sharing. Apropo - am probat pe 3 receivere si dupa un timp (1-2 saptamani) nu mai stiau sa scaneza Sirius decat daca il scanam transponder cu transponder. problema nu exista pentru Hotbird, dar e ciudat ca toate s-au comportat la fel, aveau softuri diferite si erau fabricate in locatii diferite

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Din pacate ...

    Din pacate stabilitatea hard si soft a acestui receptor este sub orice critica ! Cei de la D&K au incercat sa-l promoveze in virtutea bunelor lor relatii cu partenerii lor polonezi dar ... Illusion este un fiasco ! chiar daca ideile care au stat la baza softului sint frumoase ... realizarea lasa de dorit ! Blocajele si lipsa de coerenta soft ... moartea entuziasmului !

  10. #10
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Din pacate ...

    Quote Originally Posted by mihaip
    Din pacate stabilitatea hard si soft a acestui receptor este sub orice critica ! Cei de la D&K au incercat sa-l promoveze in virtutea bunelor lor relatii cu partenerii lor polonezi dar ... Illusion este un fiasco ! chiar daca ideile care au stat la baza softului sint frumoase ... realizarea lasa de dorit ! Blocajele si lipsa de coerenta soft ... moartea entuziasmului !
    eu am avut probleme de blocare la illusion c3 dar dupa ce am dat cleaning si apoi am pus softul am eliminat destul de mult blocajele pe canale ,problema aparuta insa este de alta natura de exemplu cu firmware 3v5_35 si multicam 68b numai recunoaste cartela Max cel putin asa cred in acest moment ramane sa verific camul poate numai functioneaza.
    Are cineva soft ptr Illusion C3 care sa fie testat pe Maxtv?
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    HELL or something like that
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru mine nu a mers varianta cu rasu' receiverului desi am incercat pe 3 bucati pana acum. Daca ai nevoie de soft il gasesti pe croteam la sectiunea alte receivere-illusion sau pe http://www.la-cafetera.com./illusion.htm .Ai grija ca daca ai doua receivere in sharing s-ar putea sa nu mai poti sa le folosesti asa. Am avut si eu o problema cu recunosterea unei cartele Max si "s-a rezolvat" la garantie
    Incepator cu vechime

  12. #12
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe site-ul spaniol nu am gasit firmare decat ptr M3 si principala deosebire dintre C3 si M3 se pare ca este diferenta dintre suportul cartelei ,eu am illusion C3 hardware F1.2.
    Am incercat n softuri si inca nu am gasit softul care trebuie adica un soft identic cu cel care a fost pus la firma ,singurul soft care ar da semne ca ar recunoaste max card este c3v5.01-ILU.dsp dar pus cu loader 1.0 cu acest soft cand pun cartela max se blokeaza receptorul.
    Rugamintea mea este : daca cineva mai are vechile softuri ptr illusio c3 sa dea un link sau un mesaj.
    Multumesc inca odata domnului MihaiP si deasemeni @ sirius pentru ajutor si ptr intelegere .
    Astept de asemeni si parerea specialistilor de laD&K cei care au lucrat la illusion c3 si m3
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    HELL or something like that
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am eu niste softuri mai vechi de Illusion. Da o adresa la [email protected] si ti le trimit. Nu stiu sigur daca sunt de C3 sau M3 ca le am cam amestecate dar pe ele scie ca sunt C3v5.04H, multicam 68B si Vectra 3.49.
    Incepator cu vechime

  14. #14
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maricmanu
    Am eu niste softuri mai vechi de Illusion. Da o adresa la [email protected] si ti le trimit. Nu stiu sigur daca sunt de C3 sau M3 ca le am cam amestecate dar pe ele scie ca sunt C3v5.04H, multicam 68B si Vectra 3.49.
    am in colectie urmatoarele softuri :
    boxloader terminal 1 si 1.4
    cleaner si killler
    fw c3v5.01.....c3v5.02...c3v5.04h....m3v5.35
    multicam 5.4.7b....5.5.5b.....558.dsp....v60b...xcrypt.dsp
    toate testate incep sa cred ca problema este de natura hardware si nu software
    astept in continuare ajutorul vostru
    idei soft etc
    adresa mea de mail este [email protected]
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default informatii

    salut:

    Am un ilusion f1s si mi sa sters softul vectra,
    Care ma ajuta si pe mne cu un soft si cu explicatii pt digi

    Mersi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Illusion M5
    By rdi in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 4th January 2006, 18:31
  2. Illusion C3 AES KEY
    By emylianm in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 27th December 2005, 14:41
  3. Illusion m5
    By rdi in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 24th December 2005, 10:27
  4. Illusion m5
    By rdi in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 22nd December 2005, 17:38
  5. Illusion M3 si M5 !
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 23rd November 2005, 11:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top