Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebari despre AltDVB.

    Imi poate raspunde cineva la urmatoarele intrebari despre AltDVB:

    1. In modul full screen cum pot schimba canalele din taste?
    2. Cum functioneaza PIP-ul? Ca, odata, mergea ...
    3. Exista posibilitatea de a schimba formatul imaginii in 16/9? Pentru ca "Video-On-Demand" de pe Hispasat (TV Cabo), Kiosq-urile de pe Thor etc. transmit in 16/9 iar in formatul 4/3 imaginea e alungita.

    Multumesc anticipat.
    Miracle can happen!

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.nu potzi din taste
    2.merge shi acuma.exact la fel ca inainte
    3.citeste despre elecard

    4.ma duc sa ma omor

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    222
    Posts Thanks / Likes

    Default

    3.Foarte simplu schimbi cu optiunea de la tv(in caz ca ai 16/9)

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. poti din tastele telecomenzii, daca iti faci/procuri asa ceva
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    3.Ai incercat Device_Stretch Mode?
    Cu Respect

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Resita, Romania
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit cu Elecard si nVidia. Multumesc tuturor pentru ajutor.
    Miracle can happen!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum doamne iartama va merge bine ALT DVB ca eu nu reusesc sal fac sa mearga sa va spun ce am facut am instalat ALT DVB cu setup iar cind dau sa scanez programele mi se restarteaza calculatorul pentru a lua toate programele de pe hotbird mi sa restartat de vreo 4ori si culmea este ca unele programe mergeau in reluare are cineva rabdare sami explice in detaliu ce a facut de ia mers si mai am o intrebare cum pot sa aflu key.le dintro cartela originala aici ma refer la sky italia si cum le pot transforma in soft camkey
    I make this adres for a new membre at ********

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ti se reseteaza calcul nu cred ca e de la altdvb problema ci de la hardware. Da mai multe detalii despre configuratie, incearca sa muti placa in alt slot etc...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti multumesc iepurila ca ai sarit iarasi in ajutorul meu am un AMD CU PROCESOR DE 2200si memorie 128+256placa este epox am shimbat in alt slot si tot nu vrea sa mearga sa fie din cauza memoriei
    I make this adres for a new membre at ********

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate am inteles ai 384M impartiti pe doua sloturi, pe primul 128 si pe al doilea 256. Memoria e de acelasi producator? Are aceleasi caracteristici? Problema poate fi de la memorie si cel mai simplu poti sa verifici lasand doar 256M pe primul DIMM (scoate cel de 12.

    In functie de placa de baza (e epox dar sunt mai multe modele) se poate ca memoriile sa nu se inteleaga intre ele sau una din ele sa fie stricata (?). Cel mai bine e sa ai memroie de aceasi dimensiune de la acelasi producator pe mai multe sloturi, sau una singura mai mare (depinde daca e MB dualchannel etc). De obicei (dar nu e universal valabil) memorii de dimensiuni diferite si/sau de la producatori diferiti genereaza instabilitate in sistem care se manifesta in multe feluri (de ex. reset, pierzi date etc).

    In cazul tau memoria e primul candidat la verificare. Daca cauti un pic pe net exista un program de test memtest86 care se pune pe o discheta. Bootezi de pe ea si iti testeaza extensiv toata memoria. Daca iti apar erori incearca sa renunti la 128M si vezi cum se comporta cu 256. Daca insa totul e ok trebuie testate si restul componentelor (procesor, sursa de alimentare etc).

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problemele cu reseturile neasteptate sunt date de obici de sursele de alimentare, poate sa aiba si 500000 de w daca e futaki.....sau poate uneori ai noroc de un futaki bun..cum e shi cazul meu...da eu lam testat dintrun lot de 10 bucatzi.baga un programel de monitorizeaza tensiunile si vezi cit de tare oscileaza..de oscileaza rau de tot de obicei sursa este subdimensionata

    erorile de memorie duc la blocaje in nici un caz la reseturi bruste

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reseturi bruste am patit de la o incompatibilitate memorie-procesor. Un AMD Sempron si cu o memorie KingMax de 256M nu se intelegeau nicicum, pe 3 placi de baza diferite. Acelasi procesor mergea cu o memorie PQI, aceasi memorie (kingmax) mergea pe un AthlonXP. De ce? Inca nu am raspuns, niciunul nefiind stricate fizic si nici probleme de la MB nu sunt (au fost 3MB de la producatori diferiti, chipseturi diferite, KT400, KT600). Dar cand procesorul-memoria erau impreuna calculatorul se reseta (dupa 10-15 minute, depinde), datele de pe HDD nu erau scrise cum trebuie (se pierdeau... si nu din cauza HDD, testat si rastestat pe alt sistem cu utilitarul de la Maxtor).

    De la sursa subdimensionata insa nu am patiti reseturi ci blocari. Calculatorul se bloca pur si simplu. Sau placa video ceda, sistemul restartandu-se de la un bugcheck dupa 5-10 minute de ecran negru sau imagine desincronizata.

    Asadar nu cred ca e bine sa elimini problema de memorie pana nu o testezi.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti multumesc iepurila si tie gettoman de ajutor pe care mi lati dat din ce am testat memoriile sint bume si nu intra in conflict cu sursa nu sint sigur cum lucreazadar culmea este ca si lui pinxelmedia tot asa ii face adica se restarteaza si culmea este ca stie calculatorul pe de rost placa de baza este epox kt600 eu ma dau la fund cu ALT DVB
    I make this adres for a new membre at ********

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Strange..ai cooler/ceva de racire pe placa dvb?
    cind scaneza e posibil sa iti treaca placa intr-un regim de funtionare instabil si sa iti dea peste cap PC-ul.
    Cauta in syslog-ul din windows prin Event Viewer si vezi ce eroare iti da poate te ajuta .
    ALT-dvb-ul mai crapa dar nu am vazut sa restarteze PC-ul.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bogdani nu am un cular am 7 dar nici unul nu este pe placa am sa incerc si ce miai spus tu Respect Maxim
    I make this adres for a new membre at ********

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebari pt cei din Germania despre HDTV.
    By gompo in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 14th February 2006, 13:35
  2. Intrebari despre Focus
    By crirem in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 31st October 2005, 17:58
  3. Intrebari despre SRT 6125
    By nikos in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 2nd August 2005, 23:17
  4. 2 intrebari despre compatibilitatile ss2
    By gaboiu3 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 1st September 2004, 09:55
  5. Intrebari SS2 :)
    By onyx in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 16th December 2003, 14:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top