Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default cum baga tp-urile noi in receptor

    le pot baga cu patch_ul odata ca m-am saturat sa scriu la mana

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, se pot, dar mai intai trebuie sa spui si ce receiver ai.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @romeoX(oricum i-ti sunt dator,mercii)eu,a m'detin un Str6355CI si orice frg o introduc manual din telc(cind apare una noua),cu totul ca folosesc P**ch,scanez respectiva freg(NOUA) si vad ce merge si ce nu.(DoanmeAjuta) ,eu in felul rspectiv procedez,Te Salut,si I-ti urez multa bafata

    bobi.Cj
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 4...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din doua una: aici ori se vorbeste codat (ceea ce e de laudat), ori ii lipsesc cuiva litere din tastatura.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se ,poare Kroky_eu a m zis ce stiu,daca a m greasit MIIIII de Scuzeee
    !,,Cu toata StimA...Respect daca a m greit cu ceva!

    Bobi.Cj-RESPECT fata de adevaratii'Maestii !
    __________________________________________________ ______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 4...\
    [img]http://www.ptown-networks.de/pboard/images/avatars/avatar-14.gif
    [/img]

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut si eu o gluma ca nu am inteles nimic, si doar toti zic ca sunt intelegator... Unul vrea sa-si bage transponderele dar nu vrea cu mana si nu spune unde sa si le bage (adica in ce receiver), altul raspunde, dar de foame, mananca literele, iar cand nu le mananca, le amesteca. Vorbiti, fratilor si pe intelesul nostru, ca nu mai intelegem nimic.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Kroky=:ESTI,un Maestru_Adevarat(ce tot spui,acolo.. !)dupa cite m-ai ajutat pe mine,cel putin ,tot respectul,din partea Mea fata de tine,siTeSalut,o sa a m',si cu aceasta ocazie i-ti si multumesc f f f,Mult ! .

    ToateCele Bune! Bobi .Cj
    __________________________________________________ _________

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    receptorul e un strong 6130

  9. #9
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeoX
    receptorul e un strong 6130
    A la asta mere cu lingurita (tot codat)
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  10. #10
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai vazut ca nu doare asta e in clar.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai bine nu mai intrebam ,vad ca se face numai misto(adevarati profesionisti domle)

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai intai ca s-a glumit si nu s-a facut misto (e o mare diferenta), apoi ca daca vrei sa fii ajutat, trebuie sa dai toate datele. Abia acum poti sa astepti un raspuns de la cei care se pricep la Strong. Daca totusi te-ai simtit jignit, scuzele noastre, nu asta ne-a fost intentia.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stati linistit ca sunt mai nesimtit de felul meu si nu ma simt jignit usor , sit tin si la gluma

  14. #14
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in momentul cind intri pe forum asteapta-te la ce te astepti mai putin.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vrei Eurosport 2 & Boomerang?!? Baga un vot aici!
    By cipy_1982 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 100
    Last Post: 12th February 2008, 16:56
  2. Max baga-ti mintile'n cap!
    By iordache in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 14
    Last Post: 11th November 2006, 06:54
  3. cum pot baga rsa-ul intr-un patch srt 6xxx
    By romeoX in forum SD Receivers
    Replies: 14
    Last Post: 5th July 2006, 01:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top