Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme MyTheatre

    Am o placa Aver dvb-s.Cand deschid MyTheatre v3.33.5 placa dvb nu se initializeaza si apare ca fiind offline.Daca dau sa scaneze imi spune NO SIGNAL.Cu softul placii si ProgDVB e ok.
    MyTheatre suporta Aver dvb-s.

  2. #2
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mergi undeva in settings si joaca-te cu setarile legate de lnb si driver, nu mai stiu exact pasii, dar pot sa-ti dau amanunte daca revii. Trebuie sa ajungi in sectiunea de optziuni ale programului, si sa te tot joci cu chestiile alea: load original driver, load enhanced driver, load, etc, bifezi si debifezi la ele - sint vreo cinci optiuni, 2 generale, 3 particulare. Dupa fiecare schimbare, ii dai drumu' iara. Si tot asa.
    De fapt problema vine de la filtrele grafice. Filtrele, la incarcare, nu pornesc cu setarile corecte pt. ca codecurile din sistemul tau sint, probabil, altele, sau sint de versiuni diferite. Din aceasta cauza imaginea nu poate fi reprodusa corespunzator - atunci mytheatre are facilitatea de a se lansa offline, pt. ca tu sa faci nu stiu ce reparatzii. De fapt e o timpenie - pur si simplu programul refuza sa incarce driverul placii si sa o recunoasca, pt. ca ai o deficientza de sistem (la versiunile vechi, totul merge, dar iti aparea pe ecran, can't load filter, bla, bla).
    Paradoxal este ca problema, cum am spus, nu se corecteaza din setarile filtrelor (trebuie, totusi, sa debifezi optiunea de autograph si sa-ti alegi o optiune convenabila) ci din meniul pt. driver si lnb.
    O sa te descurci tu.

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu' problema nu e din codecuri...ar trebui sa dea eroare ca nu gaseste nu's ce graph sau cam asa...Probabil nu ai instalat cum trebuie driverul. Daca ai driver modificat joaca-te cu setarile si bifeaza la enhanced driver by MiBi sau cam asa ceva. Oricum trebuie sa mearga
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca are tot driveruoriginal si nu l-a instalat pe ala modificat de saed, casutza aia bifata sau nu, nu-si are rostul. Eu am intilnit probleme de genul ala pe ss2 shi windows curat - cu graphuri facute de mine care ba nu intilneau un requirement, ba altul.

  5. #5
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Settings - General Settings - Hardware - dvbcard options(setup) - bifeaza si debifeaza la greu, tot ce misca. Desi a doua optiune chiar nu te afecteaza deloc (priveste doar placile ss2, rev.2.3). Apoi restart program.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana acum nu am reusit nimic.Tot nu porneste .De unde gasesc versiuni de drivere modificate(neoficiale) pt. placile DVB?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Driverul e cel oficial al placii Aver dvb-s.E instalat ok. Cu Progdvb si softul oficial al placii nu am probleme.
    In "general setings"--"hardware"--"dvb card" driverul e vazut OK
    "AverDVB/satellite"

  8. #8
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De pornit tzi-a pornit vreodata mytheatre?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calare pe satelit...
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Probleme MyTheatre

    Quote Originally Posted by pauldemon
    Am o placa Aver dvb-s.Cand deschid MyTheatre v3.33.5 placa dvb nu se initializeaza si apare ca fiind offline.Daca dau sa scaneze imi spune NO SIGNAL.Cu softul placii si ProgDVB e ok.
    MyTheatre suporta Aver dvb-s.
    Te rog sa ne prezinti ce poate sa faca placa ta in topicul

    http://www.********.ro/f2/viewtopic.php?t=58886

    Aurel

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De pornit tzi-a pornit vreodata mytheatre?
    Da, mi-a pornit cu o versiune mai veche de My theater, nu mai stiu care.Scana cateva transpodere apoi se oprea.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit cu My theater 3.25. Mi se pare tot mai bun Progdvb. Este mai rapid si e gratis .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MyTheatre v3.33
    By xyboox in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 21st November 2005, 23:19
  2. Replies: 0
    Last Post: 29th August 2004, 17:23
  3. MyTheatre v3.12
    By somnorosul in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 28th June 2004, 19:33
  4. probleme MyTheatre
    By cyrus in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 20th January 2004, 13:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top