Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default mi-o murit dreamul

    azi cand am vrut sa pornesc dreamul nu mai mergea.
    daca-l pornesc se aprinde doar lumina de la lcd fara sa afiseze nimic si asa ramane.
    am incercat cu cablu serial tot mort e.
    are careva experienta vre-o idee pe unde as putea controla? cam ce se duce mai repde?

    am uitat sa zic e vorba de un 7020s

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce face daca dai un reset din butoane?
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat si cu reset si tot nimic.
    cred ca alimentarea-i dusa, doar ca nu inteleg cum de lumina la display merge. oricum il trimit inapoi ca-i inca in garantie cred, daca n-o face aia figuri ca nu-i mai gasesc factura.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu te vad bine daca nu ai factura!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vasilel
    Nu te vad bine daca nu ai factura!
    si garantia
    350 kg de scule!

  6. #6
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by prislea
    am incercat si cu reset si tot nimic.
    cred ca alimentarea-i dusa, doar ca nu inteleg cum de lumina la display merge. oricum il trimit inapoi ca-i inca in garantie cred, daca n-o face aia figuri ca nu-i mai gasesc factura.
    I-ai deschis capacul? => i-ai rupt sigiliul? => fara factura si garantie iti este mai greu!
    Daca cumva ai deschis capacul receptorului in ideea de ai monta HDD verifica daca cablul cu cei doi conectori (unul in modulul de alimentare si celalalt in placa de baza a receptorului) este bine "infipt" in mufele de legatura

    Faptul ca lumina la display functioneaza este o dovada ca sursa functioneaza (nu este moarta)---eventual partial;
    Un posibil defect ar putea fi chiar acest cablu de alimentare dintre sursa si placa de baza a rec. ---realizeaza contactul doar la citeva din fire si nu in intregime;
    Un alt posibil defect ar putea fi un contact imperfect in sursa de alimentare (deoarece nu mai genereaza toate tensiunile necesare rec.);
    Succes!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Austria,Sgb/Tm
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: mi-o murit dreamul

    Quote Originally Posted by prislea
    azi cand am vrut sa pornesc dreamul nu mai mergea.
    daca-l pornesc se aprinde doar lumina de la lcd fara sa afiseze nimic si asa ramane.
    am incercat cu cablu serial tot mort e.
    are careva experienta vre-o idee pe unde as putea controla? cam ce se duce mai repde?

    am uitat sa zic e vorba de un 7020s
    Cazurile in care Dreamul nu mai Booteaza sint:

    1: Bootloaderul (Distrus , Stricat , Sters)
    2: Problema cu Tunerul
    3: O gresala in network application
    4: O Problema in ATMEL Atmega8 Chip
    Primul suspect eBootloaderul incearca sa-l repari iti trebuie un JATAG
    sau un Cas2(3)
    BAfta

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scaote-l cablul de retea si incearca-l asa.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    scaote-l cablul de retea si incearca-l asa.
    cum adica, scot cablu de retea si ce sa incerc?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Austria,Sgb/Tm
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by prislea
    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    scaote-l cablul de retea si incearca-l asa.
    cum adica, scot cablu de retea si ce sa incerc?
    Mann nu ai inteles ai dat de un EXPERT Glumet ca multi altii de pe RDI

  12. #12
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca omul voia sa zica sa incerci sa-i reinstalezi img cu Dream Up, pe null-modem, fara cablul de retea. Adica pe serial. Asa e, Mr.Mx..... ?
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default dreamboxul reanimat

    pfff, dupa 2 luni de chin cu kaoane, echostar-uri si matrixuri si... dreamboxul ii reanimat.
    dupa cum am mai zis o fost in garantie insa nu mai aveam factura.
    chestia buna a fost ca din cauza ca l-am cumparat prin internet si inainte de-al cumpara am schimbat ceva e-mail-uri cu magazinul ala au acceptat si e-mail-urile pentru garantie.
    partea nasoala a fost ca a durat asa mult si dupa o luna sa-mi zica ca reparatia nu intra in garantie pentru ca a fost alimentarea stricata de la fulger. fulger aici n-am mai vazut de ceva ani si in ziua cu pricina chiar a fost zi cu soare.
    oricum n-am vrut s-o mai lungesc cu ala ca dura si mai mult asa ca i-am zis sa-mi trimita nota de plata si sa scrie care a fost problema, banii ii scot eu de la asigurare
    ce vreau eu sa intreb e ce mai e nou in dreambox world?
    am pus acum gp 2.8 cu gbox 2.1b inapoi dar am inteles ca a aparut un gbox nou? parca am citit pe undeva de gbox 2.24 ce experiente aveti cu el?

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: dreamboxul reanimat

    Quote Originally Posted by prislea
    pfff, dupa 2 luni de chin cu kaoane, echostar-uri si matrixuri si... dreamboxul ii reanimat.
    dupa cum am mai zis o fost in garantie insa nu mai aveam factura.
    chestia buna a fost ca din cauza ca l-am cumparat prin internet si inainte de-al cumpara am schimbat ceva e-mail-uri cu magazinul ala au acceptat si e-mail-urile pentru garantie.
    partea nasoala a fost ca a durat asa mult si dupa o luna sa-mi zica ca reparatia nu intra in garantie pentru ca a fost alimentarea stricata de la fulger. fulger aici n-am mai vazut de ceva ani si in ziua cu pricina chiar a fost zi cu soare.
    oricum n-am vrut s-o mai lungesc cu ala ca dura si mai mult asa ca i-am zis sa-mi trimita nota de plata si sa scrie care a fost problema, banii ii scot eu de la asigurare
    ce vreau eu sa intreb e ce mai e nou in dreambox world?
    am pus acum gp 2.8 cu gbox 2.1b inapoi dar am inteles ca a aparut un gbox nou? parca am citit pe undeva de gbox 2.24 ce experiente aveti cu el?
    stai linistit cu gboxu pe care il ai uita de variantele noi
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AJUTOR ,sa blocat dreamul
    By pedro_pedro in forum DREAMBOX
    Replies: 8
    Last Post: 10th September 2006, 20:44
  2. Premiere a murit
    By adrian1v2000 in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 26th August 2006, 21:58
  3. a murit PROTV-UL
    By fantastica2006 in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 4th June 2006, 08:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top