Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default Brum pe sunet de la antena ?

    Ciudatenie ! Ma apuc sa fac ordine in ograda si ma trezesc cu o surpriza:
    brum pe sunet la NGC. Cu prima antena functioneaza fara probleme, la a doua brum. Schimb LNB-ul -aceiasi problema. Cablul e de calitate H 125 Cu, lungime aprox 20 m. A pomenit cineva sa ceva ?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atentie pe la conexiunile TV (scart, sau ce mai ai conectat).
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e nici o problema la conexiuni. Ambele antene sunt pe 15*V. Schimb doar mufa de intrare si apare brumul. La inceput am zis ca consuma LNB-ul mai mult iar brumul apare din sursa receptorui. M-am inselat.Apoi am zis ca e LNB-ul fixat intr-un suport din textolit si poate provine de acolo.Nici asta nu a dat rezultate.O sa incerc maine sa schimb si cablul, desi lucrez cu H 125 de vreo 6 ani si nu mi-a facut surprize.

  4. #4
    zu Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Ploiesti City
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AM SI EU O ASTFEL DE PROBLEMA SI LA MINE CRED CA AR FI DE LA MONTURA H-H! A MAI PATIT CINEVA ASA?CUM AS PUTEA SA SCAP DE BRUM DAR FARA SA ARUNC MONTURA LA GUNOI ?

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incercati sa montati pe cablu la 30cm de mufa f doi magneti din care se
    folosesc la cablurile pentru computer.nu uitati sa ne dezvaluiti rezultatele.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La tine e altceva. Incearca prima data cu alt receptor. Daca face la fel e posibil sa-ti consume montura H-H mult, daca nu incearca sa schimbi condensatoarele de filtraj din sursa receptorului sau LNB-ul.
    La mine antenele sunt pe suport fix. Receptorul duce intr-o statie CATV.Brumul apare din modulul statiei doar daca schimb o antena cu alta.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am schimbat cablul si s-a rezolvat ! Nu inteleg totusi fenomenul

  8. #8
    zu Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Ploiesti City
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat-o, lnb=schimbat la fel facea, receptor schimbat =la fel, montat filtru cu ferita sau magnet ma rog= alta treaba(filtru luat de pe cablul de la un mixer de bucatarie )

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    espańa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    te-o moara nevastata
    Fiti Aliati
    Dreambox

  10. #10
    zu Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Ploiesti City
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "Las-ma sa-l iau , temporar pana cumpar altu maine,azi e duminica de unde sa cumpar"a urmat un schimb de replici : si gata

  11. #11
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da ce nu mere mixerul fara ferita? are un radio incorporat?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa-i faca paraziti TV-ul dupa aia ! Asa ca tot o incaseaza pana la urma

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Antena 60cm versus antena 80cm
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 14th April 2006, 08:26
  2. Brum
    By hobbysat in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 28th February 2006, 10:06
  3. Antena 1 fara sunet pe 16*E?
    By mm7163 in forum RDI - Satelit
    Replies: 11
    Last Post: 24th January 2006, 13:16
  4. Replies: 6
    Last Post: 5th January 2006, 18:40
  5. Antena 1, Antena 2, Antena 3, EUFORIA (Antena 4?)
    By macsat in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 27th December 2005, 10:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top