Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default Doar pentru profesionisti

    Se pare ca de data asta chiar sunt intr-un impas fata de care nu am nici cea mai mica idee de rezolvare.
    Pana acum am utilizat un AMD Sempron si o placa de baza Abit cu care toate treburile mergeau ok legat de placa mea SS2. Dar m-am gandit sa fac un upgrade si am ales un P4 + MB Asus. Dupa ce ca m-am speriat prima data cand am vazut ca receptia se inneaca si nu mai merge deloc AltDVB-ul (era de la Hyper threading) am mai avut probleme cu girder-ul pentru telecomanda care dadea numai erori si se inchidea mereu. Ehhh...sa zicem ca astea s-au rezolvat. Acum am ramas cu o faza care sincer nu stiu de unde porneste.
    Cand pornesc PC-ul, dupa ce booteaza si apare logo-ul Windows-ului, se incarca (asa cam cat se plimba liniutsa albastra de 3-4 ori) dupa care ramane asa (adica ea se tot plimba), HDD-ul nu mai zice nimic, mai face cam 10 loop-uri loading-ul de Windows (cam 30 sec) si abia dupa, intra in Windows. Deci in loc de 3-4 loop-uri a ajuns sa faca 15
    Am observat, instaland driver cu driver (pt fiecare componenta) ca totul incepe in momentul in care instalez driverele pt SS2 si sigur e legat de placa pentru ca daca ii dau disable din Device Manager, cand repornesc se incarca imediat. O faza similara stiu ca am avut leagat de o placa de retea cand astepta la boot-are sa isi ia informatia despre retea (cred) si statea la fel mai mult iar daca o dezactivam era ok.
    Acum sincer nu stiu ce vrea sa gaseasca SS2-ul de sta. I-am schimbat si IP-ul standard pe care il ia si tot degeaba.
    Daca aveti vreo idee, o astept cu foarte mult interes.

    Multumesc.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1) Scoate IP la SS2 .
    2) Eventual pune-o in alt slot .
    3) Pacat ca ai renuntat la AMD

    Uite mai jos un Barton 2600+ putin [email protected] . E cu mult peste P4
    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/amdrullz.jpg[/img]

  3. #3
    Senior Race Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BACK|TRACK
    Posts
    469
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.Restarteaza in Safe Mode si vz la care dll se opreste.
    2.Schimba driverele pt ss2 de la 422 la 432 si vz cu care face boot ok.
    3.Ce OS ai pus ?Ai incercat si pe linux si tot asa face?
    4.Problema pe care ai semnalat-o in trecut cu o placa de retea in trecut ma duce cu gandul la IRQ...dar daca nu te pricepi nu te sfatuiesc ...
    5.Nu in ultimul rand Mb Asus sunt cunoscute cu antecedente privind ver. de ss2...cauta pe net si ai sa vz ca nu esti singurul...

    Am mai zis-o si o repet:la noi se face prea multa reclama la firma Asus...peste tot, si in reviste de specialitate (se stiu care), ca fiind cele mai bune..nimic mai fals ! Ia uitati-va mai baietzi pe siteurile din afara (cele de overclock sau nu) sa vedeti pe unde stau in clasamente, inainte de a va cumpara MB Asus ...In Romania firmele mari ne sufoca cu oferta lor Asus deoarece sunt interese comerciale

    PS>Intr-adevar, pacat ca ai renuntat la AMD...dar bine ca ai scapat de Sempron .
    Naturally born racer




  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am folosit 1 an SS2+Asus fara nici o problema , iar ca mine inca 3 prieteni , la fel cu Asus , deci nu e nici o problema in acest sens ....

    Matsonic, ECS , Asus , toate au trecut prin patul SS2-ului si s-au simtit bine .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @sspeedx
    In legatura cu Asus iti dau dreptate. Nu ma dau in vant pt Asus (i-am pus numele doar ca idee). In mare parte am cautat o placa de baza care sa suporte AGP8x si DDR pt ca nu vroiam sa fie upgrade-ul prea scump). Nu zic ca e un model de varf si se pare ca este de fapt unul cam incompatibil cu SS2 legat de drivere sau ceva similar, pt ca ea merge ok, nu am nici o problema, e vorba doar de intarzierea la bootare si ... parca se reflecta si in jocuri faza asta la loading. E foarte ciudat.
    Acum am XP cu SP2 si inainte era cu SP1, dar se comporta la fel. Linux nu am incercat pt ca nu cred ca m-ash descurca cu el. Poate un XP pe 64 biti ar fi ok, dar nu prea sunt drivere momentan.
    O sa incerc sa vad in Safe Mode ce zice si sa mai caut drivere mai vechi...sau mai noi.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  6. #6
    Senior Race Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BACK|TRACK
    Posts
    469
    Posts Thanks / Likes
    Naturally born racer




  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam greu cu 64 de biti la P4 ....

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce tare...... ti-ai luat "jucarii" dar nu stii cum merg.
    dc reusesti sa scoti 64biti din p4-u tau sa ne anunti si pe noi

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @sspeedx
    Sa inteleg ca nu am destul voltaj pe slotul PCI pt SS2 si ca in general Asus are probleme cu SS2? Eu am o MB P5P800 SE, nu e din categoria A8N si tipul zicea ca i se bloceaza totul din cauza incompatibilitatii. La mine problema e putin mai mica dar nu imi dau seama de unde survine si ce as putea face.
    Acolo lumea zice ca ar fi ok un Pinnacle. Sincer si eu ma gandeam la o schimbare dar nu stiu daca pt Pinnacle sunt drivere de Diseq 1.2 in cazul in care folosesc o montura HH + ca nu stiu daca ar rezolva situatia. Este posibil sa se comporte la fel si Pinnacle...Tu ce crezi?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inseamna ca eu am prins cele mai norocoase 3 placi de baza Asus din lume .....

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Maestre Blana, pt ca vad ca raspunzi foarte repde zi-mi si mie, e ok Pinnacle? Avem drivere diseq la el? Si cu ce e mai deshtept SS2?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru banii de Pinnacle mai bine un Dreambox 500 ...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta in cazul in care ai si TV si router pt sharing...deci prea scump. Daca vrei poate imi poti explica in doua cuvinte cu ce e mai deshtept SS2, te rog.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pinnacle nu merita din cauza pretului , SS2 nu merita din cauza cerintelor PC-ului .


    Daca ai un PC mai vechi , e ok Pinnacle , insa daca e peste 1Ghz , e super ok ss2 .

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany, la doi pasi de Rhein
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai facut upgrade si ai lasat traful vechi este posibil sa nu-ti ajunga curentul....mai ales daca alimentezi direct lnc-ul fara sa treci prin multischalter (sorry cuvintul romanesc nu-mi vine acum). Am avut in ultimele 4 saptamini 2 amici care au venit cu scula-n brate pentru ca dupa upgrade nu le ajungea curentul pentru o functionare normala cu p4. Incearca alta sursa ca sa te lamuresti. Bafta...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. S-a dus TPS? [doar pentru cei ce folosesc TPS Crypt !! ]
    By SAFETRON1 in forum RDI - Satelit
    Replies: 36
    Last Post: 9th July 2005, 01:12
  2. Sistem Intel pentru Profesionisti
    By netcity in forum Shop
    Replies: 9
    Last Post: 31st May 2005, 20:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top