Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default DBOX2 - se reseteaza in timpul bootarii

    DBOX2 - se reseteaza in timpul bootarii dupa ce am pus cu functia flash without bootloader imagine noua.
    Ce pot sa fac? Am citit howto de la Mehiyou dar nu am inteles prea bine care ar fi rezolvarea la problema mea.
    Va multumesc.
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune img din nou cu bootmanager
    350 kg de scule!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    231
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @sosozah

    chestia respectiva se mai intimpla cind treci de la un tip de imagine la alta...

    prietenul gogi a scris deja ce trebuie sa faci , incarca imaginea cu bootmanager si nu o sa mai ai probleme .

    bafta

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc, am rezolvat cu dbox2 flashing assistent . Intrasem in panica, nu mai folosisem un bootmanager.... incarcam doar in /tmp cu ftp de pe pc si scriam din dbox cu flash without bootloader. Tot nu m-am lamurit prea bine daca trebuie legat si cu nullmodem si cu utp in acelasi timp...eu le-am legat pe amindoua si a mers. Cu dbox2 boot manager nu m-am descurcat, la un moment dat imi aparea in com terminal la nesfirsit mesajul "nochmal" (babelfish spune ca in engleza e "again"), si inca o eroare "Error 10048 in function Bind Address already in use " .
    Cu flashing assistent merge chiar usor treaba, chiar daca e in germana... ii dai calea spre imaginea pe care o vrei incarcata, alegi placa de retea pe care se face legatura spre dbox, portul serial pe care e legat cablul nullmodem (asta nu am priceput - e sau nu nevoie de amindoua), dai ok si bagi dbox in priza.... dureaza cam 5 minute si totul e rezolvat.


    PS... Sa nu mai deschid alt topic, as vrea sa stiu daca pe dbox2 se poate folosi vreun utilitar cu care sa fac streaming pe PC, am vazut ca pentru dreambox este ceva interfata web. Va multumesc.
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sosozah
    PS... Sa nu mai deschid alt topic, as vrea sa stiu daca pe dbox2 se poate folosi vreun utilitar cu care sa fac streaming pe PC, am vazut ca pentru dreambox este ceva interfata web. Va multumesc.
    pune ip dbox in explorer si se va deschide enigma web interface
    350 kg de scule!

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce complicat era
    Multumesc mult, maestre Gogi!
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cum reseteaza limitele motorului SM2D12
    By soporan_emil in forum RDI - Satelit
    Replies: 22
    Last Post: 6th July 2005, 13:17
  2. HELP! PC-ul se reseteaza la pornirea ProgDVB :(
    By satcodx2002 in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 1st October 2004, 19:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top