Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: ajutor dm500

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor dm500

    am incarcat gemini 2.20 si s-a intrerupt curentul;pana la urma am reusit sa pun imaginea dar nu mai gaseste nici o frecventa!am incarcat si erasa.img,si nimic aceiasi problema am incercat sa pun hydra,imaginea oficialadar nici nu porneste;nu porneste decat cu gemini..
    ce e de facut?
    multam pt eventuale raspunsuri!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incarca iar imaginea.
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eventual,incearca sa le cauti manual din meniul"cautare transponderi manuala"frecventele sa vezi ce zice. Bafta!
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incarcat din nou si nimic am sters manual transponderi am dat reboot si la fel nu gaseste nimic si nu pot pune imaginea oficiala.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce program incarci imaginea? Foloseste DreamUp pe cablu null-modem.
    SHALOM

  6. #6
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lacusta
    am incarcat din nou si nimic am sters manual transponderi am dat reboot si la fel nu gaseste nimic si nu pot pune imaginea oficiala.
    Vezi ca sunt sanse sa ai DM500 cu tuner ALPS si Gemini 2.20 nu stie acest tip de tuner, pune Gemini 2.4 sau mai nou, 2.6 chiar si o sa mearga.
    Bafta!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu vrea nici cu null modem,nici cu flashwizard nu stiu ce sa mai incerc
    si nici cu gemini 2.70

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @sorinvasiliu a avut aceeasi problema si cauta sa-i puna jtag
    ..vezi si intreaba-l cum a rezolvat treaba

    Living an analog lifestyle in a digital world

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai incearca o data cu DreamUp,dar inainte da Erase si apoi instaleaza img.
    ar trebui sa mearga fara probleme.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incarca o imagine goala(erase.img) cu dreamUp si apoi pune altceva.Trebuie sa mearga!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incarcat si erase.img,am incercat sa pun hydra,pli,sf si nu mai pornestee null-modem nu vrea cu nici un chip.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CS pe DM500??
    By Lioz in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 16th August 2006, 21:34
  2. DM500 CW???
    By valy_tizu in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 3rd May 2006, 05:30
  3. DM500
    By onyx in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 27th November 2005, 11:45
  4. CS pe DM500??
    By Lioz in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 01:01
  5. DM500 CW???
    By valy_tizu in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 06:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top