Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Posts Thanks / Likes

    Default ss1 blocheaza bootarea

    va rog un sfat.. am montat un pinnacle dvb pt. captura video si am scos ss1 din pc Ulterior indiferent de slot cand montez ss1 pc-ul nu mai booteaza led-urile se aprind dar pe monitor nimic Anterior ss1 a mers perfect (placa baza kob kt 133 cpu1100) pinnacle merge normal
    S-a dus oare SS1 ?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts Thanks / Likes


    daca ai incercat sa scoti pinacle ai pus ss1 in acelasi slot ca inainte de montare pinacle si nu merge se poate sa fie dus ss1.
    incearca si din bios sa resetezi config placilor (acolo unde ai auto la irq).



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Digi se blocheazā!?
    By floare12 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 39
    Last Post: 17th December 2006, 04:25
  2. ss1 blocheaza sistemul
    By minerul in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 24th September 2005, 14:27
  3. Probleme ss2 blocheaza calculatorul.
    By blueicon in forum Placi DVB
    Replies: 16
    Last Post: 6th December 2004, 10:31
  4. Sky se blocheaza
    By [email protected] in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 29th June 2004, 23:22
  5. de ce se blocheaza dupa 1/2 ora ?
    By duru in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 6th May 2004, 17:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top