Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Punjab (INDIA)
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default N0VA,SHOWTIME,ART, MULTICHOICE ON PAS-10 ALL CHANNEL OPENED


    HELLO MY ALL FRIENDS,
    NOW YOU CAN WATCH ALL NOVA PACKAGE ON HOTBIRD, HE OPENED ALL MULTICHOICE CHANNELS ON PAS-10 AND IF YOU RECEIVE THE SIGNAL OF NILESAT AT 7W.YOU CAN WATCH ALL CHANNEL WITH THE HELP OF NEW RECEIVER ASTROVOX.I BRING THIS RECEIVER FROM DUBAI AND IT OPENED ALL THE CHANNEL OF HOTBIRD.WITH THE HELP OF COMPUTER INTERNET SERVER.YOU CAN CONNECT YOUR RECEIVER WITH COMPUTER WITH THE HELP OF RS-232 Interface NOT ITHERNET PORT.
    (NOTE :-THEIR IS NO EXTRA PAYMENT ALL ARE FREE WITH THIS RECEIVER)

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Germany
    Posts
    342
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: N0VA,SHOWTIME,ART, MULTICHOICE ON PAS-10 ALL CHANNEL OPE

    Quote Originally Posted by kamal222
    HELLO MY ALL FRIENDS,
    (NOTE :-THEIR IS NO EXTRA PAYMENT ALL ARE FREE WITH THIS RECEIVER)
    how long

    I'm asking coz this sounds like another sort of cardsharing and that means nobody knows how long it runs

    I would like to know how the needed code/algorithm for sharing is sent to a satellite

    Does anybody as an info on that

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Dubai / UAE
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default atrovax

    Dears

    Please give the shop name in Dubai where from you purchased it and any contact no if available.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Card sharing Via Satellite..........! Same Story As Black Box
    How much long We watch these channels with this sharing?

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: atrovax

    Quote Originally Posted by thasnim
    Dears

    Please give the shop name in Dubai where from you purchased it and any contact no if available.
    You may purchase another STB supporting "sharing",,,Humax IRCI-5400/5400z is at the top
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    THAILAND
    Posts
    1,437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ABSOLUTELY CORRECT. ONE IS 100% RELIANT ON THE SUPPLIER.
    TODAY ALL ASIASAT 4 MODELS STOPPED THE SHARING .
    APPROVED RETAILERS ONLY ARE BEING GIVEN NEW SOFTWARE AND A PROTECTION CHIP.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default can i see free packages of Nova

    can i see free packages of Nova and other packages like Nile and Pass 10 with Internal PC DVB Card Like Broad Logic or other

    thanks

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by C-BAND
    ABSOLUTELY CORRECT. ONE IS 100% RELIANT ON THE SUPPLIER.
    TODAY ALL ASIASAT 4 MODELS STOPPED THE SHARING .
    APPROVED RETAILERS ONLY ARE BEING GIVEN NEW SOFTWARE AND A PROTECTION CHIP.
    NO CHIP m8 none at all!

    You even have a free dongle wating at your thai provider to pick up, in case last week he forgot to tell you.



    So please stop spreading bad stories as it is all goof news.

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    THAILAND
    Posts
    1,437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    WELL MATE IF THAT DONGLE DOES NOT CONTAIN A CHIP ( AS ALL THE RETAIL DISTRIBUTORS SAYS IT DOES) WE WOULD BE PLEASED TO HEAR WHAT IT DOES CONTAIN.
    OVER TO YOU ku band.......

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by C-BAND
    WELL MATE IF THAT DONGLE DOES NOT CONTAIN A CHIP ( AS ALL THE RETAIL DISTRIBUTORS SAYS IT DOES) WE WOULD BE PLEASED TO HEAR WHAT IT DOES CONTAIN.
    OVER TO YOU ku band.......
    Here is an idea.

    [1] Get yours from your Thai provider.
    [2] Open it up
    [3] Simon says, say "bugger me he was right" 9 pin in - 2 pin including earth out LOOP: CMP 0v = 0 goto ... ><0v die
    [4] post a digital photo to show everyone.

    If all the QUOTE: "RETAIL DISTRIBUTORS SAYS IT DOES" why all this BS when you know exactly what is going on.

    Never the less please stop guessing .. although part of me wounders what you will come up with next I can not wait to read it ...

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    THAILAND
    Posts
    1,437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    THANKS FOR THE TIP. DO NOT HAVE TO GET THE DONGLE AS ITS HERE NOW .
    OPEN IT UP ? NO WAY....WHAT IF IT CANNOT BE PUT TOGETHER AGAIN OR DAMAGED ! DEALERS WILL NOT SUPPLY A REPLACEMENT.
    ANYHOW WE ARE ALL GRATEFUL FOR THE EXPLANATION BUT PLEASE DO NOT ASSUME WE ALL HAVE YOUR TECHNICAL EXPERTISE AS WE DO NOT. PLEASE EXPLAIN TO US ALL WHAT IN FACT THIS RS232 TO 12V LEAD ACTUALLY DOES.
    BELIEVE IT OR NOT NOT EVERYONE HAS YOUR TECHNICAL KNOWLEDGE OF ELECTRONICS !!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by C-BAND
    THANKS FOR THE TIP. DO NOT HAVE TO GET THE DONGLE AS ITS HERE NOW .
    OPEN IT UP ? NO WAY....WHAT IF IT CANNOT BE PUT TOGETHER AGAIN OR DAMAGED ! DEALERS WILL NOT SUPPLY A REPLACEMENT.
    ANYHOW WE ARE ALL GRATEFUL FOR THE EXPLANATION BUT PLEASE DO NOT ASSUME WE ALL HAVE YOUR TECHNICAL EXPERTISE AS WE DO NOT. PLEASE EXPLAIN TO US ALL WHAT IN FACT THIS RS232 TO 12V LEAD ACTUALLY DOES.
    BELIEVE IT OR NOT NOT EVERYONE HAS YOUR TECHNICAL KNOWLEDGE OF ELECTRONICS
    Geese M. already did - [3] Simon says, say "bugger me he was right" 9 pin in - 2 pin including earth out Smile LOOP: CMP 0v = 0 goto ... ><0v die

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    THAILAND
    Posts
    1,437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DEAR OZZIE FRIEND,
    IF "CMP 0v = 0 goto ... ><0v die" IS NOT TECHNICAL JARGON DON'T KNOW WHAT IS !!
    BET YOU NOT ONE IN A HUNDRED READERS KNOWS THE MEANING AND EFFECT OF " CMP 0v = 0 goto ... ><0v die".
    PLEASE CONSIDER US AS NON TECHNICAL IDIOTS AND EXPLAIN IN LAYMAN'S LANGUAGE AS SURE WE WILL ALL APPRECIATE THAT.
    MANY THANKS

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thanks dear and we hope see them soon on the receivers .

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by C-BAND
    DEAR OZZIE FRIEND,
    IF "CMP 0v = 0 goto ... ><0v die" IS NOT TECHNICAL JARGON DON'T KNOW WHAT IS
    BET YOU NOT ONE IN A HUNDRED READERS KNOWS THE MEANING AND EFFECT OF " CMP 0v = 0 goto ... ><0v die".
    PLEASE CONSIDER US AS NON TECHNICAL IDIOTS AND EXPLAIN IN LAYMAN'S LANGUAGE AS SURE WE WILL ALL APPRECIATE THAT.
    MANY THANKS
    Shame I did it in laymans terms, to many lays in Thailand man!

    Anyway it seems the dongle is NOT required right now so go for it..

    Also note:

    This upgrade works 100% with all M/R boxes on;
    Multichoice / Mnet
    youbeesee
    Astro
    I-Sky
    Dream

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Seca 2 Opened again.
    By claudiuw in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 12th November 2006, 08:55
  2. Starsat SR-X 550D 560D XDream Opened
    By koovery in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 2nd August 2006, 23:41
  3. HBO,N'GEOGRAHIC,HALLMARK.....ALL OPENED ON HB7
    By Siyal in forum RDI - English
    Replies: 8
    Last Post: 29th April 2006, 20:16
  4. Replies: 2
    Last Post: 22nd April 2006, 15:11
  5. NBA SHOWTIME
    By spider_OFW in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 2nd November 2005, 20:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top