Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum vad nivelul pe SS2 cand trebuie sa mut antena?

    Exista vreo modalitate sa vad nivelul, ca atunci cand ai un SatFinder, cand caut un satelit cu SS2 si daca da, cum se face?
    E foarte nashpa sa nu poti face chestia asta pe care orice receptor stand-alone o face?
    Eu sunt novice , asa ca nu dati cu parul!
    Eu sunt electrotehnician si ati vazut ca un coleg de breasla din Italia a spart buza targului
    (dupa postul lui Dr. Grozea -> medic sau doctor in stiinte inalte? Chiar, este unul si acelasi cu "STIRISTUL" de la Softnews? Daca da, respecte! Daca nu, respecte mele.

    Multumesc, in avans!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in server4pc icoana rotunda si verde din bara de jos ai status ,acolo poti seta pe manual seting frecv si toate datele unui transponder de pe satelitul pe care il cauti.cand intra semnal iti arata la signal quality

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc, dar esantionarea este destul de rara si percuteaza greu. Trebuie sa o iau din aproape in aproape. Credam ca se poate si altfel!
    Am citit pe undeva, dar nu mai retin pe unde, ca exista un plug... care permite sa setezi intervalul de esantionare!

    Atunci nu aveam placa...

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca mytheatre, parce ca indica mult mai repede.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gasit! Urraaaa! Ma apuc sa vad cum merge! Poate vad si eu Hispasatul...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 28th November 2006, 05:06
  2. Ce antena trebuie pentru ASTRA 19.2 E ?
    By gusty in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 24th July 2006, 22:23
  3. ce antena trebuie la focsani
    By rusudanion in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 14th June 2006, 08:32
  4. Ce-mi trebuie?!
    By ionescu in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 19th May 2006, 04:03
  5. Antena 4 pe cand...?
    By LACHE in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 18th January 2006, 14:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top