Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default Fatal error??!!!

    Va rog mult daca puteti sa-mi spuneti din ce cauza da aceasta eroare?
    El booteaza, dar mai intai apare mizeria pe ecran.
    Va multumesc frumos.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  2. #2
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chestia asta mi-a aparut odata cand am bulit fisierul telecomenzii. De asemenea (cred ca si Nanok a patit-o), am instalat pe DM500 o imagine DaVinci , care, normal, nu era pentru pitic
    Se rezolva cu o reinstalare pe serial.
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  3. #3
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Merlin
    Chestia asta mi-a aparut odata cand am bulit fisierul telecomenzii. De asemenea (cred ca si Nanok a patit-o), am instalat pe DM500 o imagine DaVinci , care, normal, nu era pentru pitic
    Se rezolva cu o reinstalare pe serial.
    Pt ca un utilizator de dreamboaxa e la ananghie :
    La fel am patzit si eu .. odata cand am instalat davinci si alta data cand am bulit telecomanda (fisierul telecomenzii)

    Daca poti sa faci telnet ( sau ftp) rescrie fisierul pe care l-ai modificat...daca ai modificat ceva ...
    daca nu: mai pune imaginea prin serial odata

    #N#

    „…acest delir, această lume nebună a gadgeturilor, a fetişurilor care încearcă fiecare să imprime eternităţii o valoare şi să facă dovada unei mîntuiri prin lucruri şi a lipsei mîntuirii prin har.“ - JEAN BAUDRILLARD ¶Root is a state of mind¶

  4. #4
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai fratilor, nu am modificat nimic, nu am instalat nici un DaVinci, etc.

    Pot sa ma conectez prin telnet, ftp fara probleme...deci trebuie sa rescriu ceva? imaginea? teoretic nu ma deranjeaza, Dreamu mere fara probleme.
    Singura chestie este cand ii dau reeboot (sa zicem ca sunt pe HotBird) si el dupa reeboot ma intoarce pe Nilesat, dupa care trebuie sa ma duc manual pe Hotbird...
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Fatal error??!!!

    Quote Originally Posted by the the
    Va rog mult daca puteti sa-mi spuneti din ce cauza da aceasta eroare?
    El booteaza, dar mai intai apare mizeria pe ecran.
    Va multumesc frumos.
    Am patit-o si eu. Pe un dm500 cu gemini 2.6. Cauza: m-am bagat si am modificat niste fisiere prin FTP (am curatat ceea ce ziceam ca nu am nevoie - niste setari de sateliti de prin Pacific, etc, am modificat xml-ul cu sateliti).
    Aveam acces la dream prin browser sau prin ftp, insa pe tv imi dadea fie "fatal error", fie se bloca, fie intra intr-un ciclu de boot-start cam-reboot, s.a.m.d.
    Am rezolvat-o cu metoda drastica: reinstalat img (am incercat si versiunea 2.7, dar mi-a facut probleme), cu flash-erase, ver. 2.6.

    Acum totul e ok.

    Morala: cand bagi mana in dream, fie stii ce faci, fie te astepti sa trebuiasca sa reinstalezi totul. E si dreamul un calculator si trebuie tratat ca atare.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @the the
    Am patit si eu acelasi lucru cu dm500 in momentul in care am pus prea
    multe in var si a ramas spatiu liber insuficient.

  7. #7
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci:
    A edita niste sateliti (fie delete, fie modificare nume, etc) este o problema pentru "Marele" Dream, insemna ca nu este in stare sa se comporte ca un receptor normal.
    Cum adica sa imi dea eroare de soft ca am sters niste programe ori am adaugat?
    Asta inseamna ca am umblat in sistem? incredibil...
    Cred ca a "baga" mana in dream inseamna a umbla la sistem, nu la o banala editare de canale....
    Acum a inceput sa le cam incurce (amestece) de pe un satelit pe altu...etc..

    iar cand cauta canale imi apare mizeria si se blocheaza...

    ps. si am 93% in var
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune Gemini 2.60Maxvar si vei avea 50% numai ocupat , si scapi de stresul lipsei de spatiu .

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa am scapat si eu de neplaceri-Gemini 2.60 max var.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error in RDI
    By dhome05 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 26th May 2006, 23:53
  2. RDI SQL error continues -
    By Anver in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 20th April 2006, 08:58
  3. Replies: 22
    Last Post: 29th October 2005, 19:17
  4. Error UC 0 ?
    By award in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 25th August 2005, 13:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top