Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: max 232

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default max 232

    De unde cumpar un circuit integrat Max 232 ,care se afla la intrarea in receptor pe portul RS232 si care a crapat. Multumesc!

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Circuitul integrat se poate cumpara de la www.capodimonte.ro si se expediaza prin posta dar din cauza ca ci-ul este smd trebuie sa apelezi la cineva care se pricepe pentru a-l schimba .

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau orice compatibil de max232 .. un st232 .. care trebuie sa-l gasesti pe la orice magazin de piese electronice, si daca e smd .. se poate lipi si un DIP cu firele de rigoare adica un "montaj in aer"

    Florin

    PS: ai grija cu ce lipesti pe cablaj sa nu-l arzi

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default max 232

    Am cumparat saptamana trecuta de la Conex Electronic, Bucuresti.
    Se poate comanda si online (cel putin teoretic, nu am incercat).

    MAX 232 CPE - Preţ 5,00 LEI
    MAX 232 D-SMD - Preţ 1,80 LEI

    http://www.conexelectronic.ro/
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    TM
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default echostar 770

    cred ca ma incadrez si io aici..
    am un echostar 770 fta in care am introdus un cablu gresit (9pin - 25 pin) si cand vroiam sal patch-uiesc cred ca iam defectat portul. Rec merge in continuare, functioneaza, se vad programele fta. Am cumparat apoi si cablu care trebuia (9pin female-9pin female) iar cand il leg de comp nu merge...Se poate repara rs232 la echostarul meu sau va ramane pe vechi virgin?

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    TM
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate cineva sa-mi confirme pls daca se poate repara si echostarul meu?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit sa inlocuiesc Max232 cu un montaj in aer, muncind 5 ore,dar realizarea consta in faptul ca l-am montat in soclu si pot sa-l schimb oricind, asta la un Lazer Star si am facut si upgrade asa ca poti si tu la Echostar daca lucrezi cu atentie

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    TM
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default thx

    ce misto ca se poate repara si rec meu!
    multumesc pt info.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top