Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: tv.cabo

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default tv.cabo

    stie careva dece dintr-o data pe lusomondo videodemand,nu mai merge dar tot de pe tv cabomerge hollywodsi fox-urile cartoon, si am observa ca key le de pe mediapark le modifica pe cele de pe lusomondo ,am incercat si manual si tot nu merge lusomondo

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lusomundo merg fara probleme si sunt in continuare (si) in Nagra1 .Video-on-demand-urile sunt in Nagra2 si merg si ele .Verificat la ora 22 si 15 minute cu SS2 si s2emu.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine pe Dreambox merg toate programele din D+ si TvCabo,dar toate din TvCabo au trecut in nagra2. Bafta!
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine pe Dreambox merg toate programele din D+ si TvCabo,dar toate din TvCabo au trecut in nagra2 si s-ar parea ca acum merg cu keyle cu care mergeau pachetele Mtv si Video on Demand mai de curand din TvCabo in nagra2. Bafta!
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa pui softul de la mach1 nagra2 fix, plus cheile noi. la mine pe humax e ok

  6. #6
    The Master of the Beasts Mentor
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Insula Pastelui
    Posts
    506
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu inteleg cu ce conserve incercati voi sa vedeti toate chestiile alea pe care le insirati? Repet ... Pe Kaoane merg si merg bine...

    S'altare si s'ucces!

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default daca

    daca humax5400z e conserva bilibistrocule...

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected]:
    si l a mine pe str6355, nu se deschide Lusomundo,DiscoveryTurbo si ce este mai important MCM.Mtv Hits'Base...etc.de aproximativ doua saptamini nu mai imi merg

    Semnal a m,LNBverificat totul e ok.

    bobi.Cj
    __________________________________________________ _______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 4...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimbati-va patch-urile cu altele mai noi si puneti ultimile key care sa aiba si nagra2 pentru TvCabo si vor merge fara probleme toate.Iar daca nu gasiti patch-uri noi care sa mearga toate ,mai aveti rabdare pana vor aparea. Bafta!
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -multumesc @valipopovici ptr raspuns,a m incercat si cu alte patchu-ri+key dar nimic ca sa mearga D+ si Cabo.

    -stau si m a intreb? ca asa grea si dificila intrebare(a m pus) ca cineva de pe aici care are Strong6xxx sa poata sa-mi( confirme )daca merg ce am intrebat mai sus,macar cu un DA ori BA(sau poate este asa mare secret de eu nu cunosc),nu de alta dar sa nu se spuna iar,ca vreau sa-mi fac NR la topice,ca tot intreb ca un...In fine

    bobi.CJ
    __________________________________________________ ______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 4...

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu merg pe tv cabo unele canale(MTV,MCM,LUSOMONDO) de 2 saptamani ,asteptam un patch pt str 6xxx

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tv Cabo
    By igorbatcu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 15th August 2006, 05:45
  2. TV CABO
    By pferreira in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 13th January 2006, 22:10
  3. cabo down?
    By siti in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 16th October 2005, 13:24
  4. TV CABO GONE???
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 12th October 2005, 00:25
  5. Cabo pe MR?
    By isr2002 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 26th August 2005, 01:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top