Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default Semnalul pe TP4: D.E.Z.A.S.T.R.U.!!!

    Eu unul m-am saturat de calitatea foarte proasta a semnalului de pe tp4! Am facut tot ce mi s-a spus sa fac, am rotit lnb-ul,am verificat antena, mai am s-o intorc invers ca in rest am facut totul! Si tot nimic...semnalul e la fel de prost, uneori ajungand chiar si la 25%! Ieri dupa ce m-am certat cu "desteptii" de la relatii cu clientii, mi s-a spus ca este o frecventa mai sensibila si ca mai mult de-atat nu se poate! Daca nu se poate, eu zic sa mute programele pe o alta frecventa mai puternica! Chiar si acum semnalul nu sare de 40-45%!
    Cipy

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    espaa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si io la fel aceasi problema
    Fiti Aliati
    Dreambox

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine macar ca nu sunt singur! Inseamna ca nu sunt eu nebun!
    Cipy

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TV1000 sa fie pe acelasi TP4 ? De dimineata de doua ori a sucombat cu semnal 10% dupa care si-a revenit la 98% calitate.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mare nesimtire din partea lui DIGI

    OPC sa va manance
    http://www.anpc.ro/anpcro/index.php?...=23&Itemid=101
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am remarcat o scadere a semnalului pe 12687..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BOZANTA MARE ----Latitude 52.1 N---Longitude 10.4 E
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Semnalul pe TP4: D.E.Z.A.S.T.R.U.!!!

    Quote Originally Posted by cipy_1982
    Eu unul m-am saturat de calitatea foarte proasta a semnalului de pe tp4! Am facut tot ce mi s-a spus sa fac, am rotit lnb-ul,am verificat antena, mai am s-o intorc invers ca in rest am facut totul! Si tot nimic...semnalul e la fel de prost, uneori ajungand chiar si la 25%! Ieri dupa ce m-am certat cu "desteptii" de la relatii cu clientii, mi s-a spus ca este o frecventa mai sensibila si ca mai mult de-atat nu se poate! Daca nu se poate, eu zic sa mute programele pe o alta frecventa mai puternica! Chiar si acum semnalul nu sare de 40-45%!
    Nu stiu ce nu este in regula la tine.Eu am 4 LNB-uri si oala(0,85) este focusata pe Sirius ca sa pot prinde de la 1 west(intelsat) pana la 19 est(astra).Deci Intelsat nu bate este exact pe mijloc si totusi am urmatoarele valori :TP1 70-93 %,TP2 77-94 %,TP3 98%,TP4 80-94 %,TP5 98 %.E cam innorat afara,a plouat pana acum.Pe la sase si ceva cand au fost stirile pe pro tv a fost mort TP3 vreo cateva minute (m-am uitat la pro tv int.)restul mergeau.Nu stiu nici eu de ce jongleaza atata cu semnalul.O data am 98 % pe toate,in alta zi pe 3 TP-uri 98 % pe celelalte doar 70-80%.Singurul TP care are intotdeauna calitate maxima este TP3 si TP5.
    Nu stiu ce sa zic dar 40-45 % e cam putin frate.Un sfat din partea mea,vezi ca daca bara pe care este fixata oala nu este pusa la boloboc poti sa te chinui cat ai vrea cu reglajul si tot degeaba.Daca este reglata la boloboc atunci schimbati cablul cu unul mai gros(e mai bine izolata) mie mi-a adus o crestere de pana la 20 %.
    Hai Bafta
    Humax 5100;D Box 1; HYUNDAI HSS-1120NA de la RCS+ 2x 0,3 db Invacom,Humax 0,5 db/2,Humax 0,5 db/4,+0,85 offset+DiSEqC 4/1.Astra,HotBird,Sirius,Intelsat 10-02.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    aschaffenburg /alba iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu la reciverul din sufragerie care ie legat la cablu de la antena am pe trei tp 98-80 si pe celelalte 93-94 80iar la cel din dormitor care ie legat la cel din sufragerie am putin mai slab semnal.Oscileaza intre 85-90 77 pe trei tp si pe celelalte am 98-77.

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    FemeIE ne disperi :
    NU MAI SCRIE IE IN LOC DE E CA NU IE CORECT !

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    FemeIE ne disperi :
    NU MAI SCRIE IE IN LOC DE E CA NU IE CORECT !

    Quote Originally Posted by *********
    Gremaaticaa asta 9 ne da voie nou ashea sa vorbeste cum al nostru cap vriea...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    aschaffenburg /alba iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sorry! nu ie intentionat! ie din neatentie. Sau oare sint analfabeta si nu mi-am dat seama pina acum

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    espaa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bey lasatio in pace pe SEORITA ca va tau
    Fiti Aliati
    Dreambox

  13. #13
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Semnalul pe TP4: D.E.Z.A.S.T.R.U.!!!

    Quote Originally Posted by cipy_1982
    Eu unul m-am saturat de calitatea foarte proasta a semnalului de pe tp4! Am facut tot ce mi s-a spus sa fac, am rotit lnb-ul,am verificat antena, mai am s-o intorc invers ca in rest am facut totul! Si tot nimic...semnalul e la fel de prost, uneori ajungand chiar si la 25%! Ieri dupa ce m-am certat cu "desteptii" de la relatii cu clientii, mi s-a spus ca este o frecventa mai sensibila si ca mai mult de-atat nu se poate! Daca nu se poate, eu zic sa mute programele pe o alta frecventa mai puternica! Chiar si acum semnalul nu sare de 40-45%!
    Nu cumva tu ai antena din kitul Gigi şi nu vrei să recunoşti?

    n al 2-lea rnd v-aş sugera să nu mai luaţi ca literă de lege ce zice conserva la "calitate semnal" că nu e v'un măsurător de semnal profi. Este de bun simţ să nu dai valoare absolută cifrelor de acolo atta timp ct ştim ce "valori" trebuie adăugate la unele modele pentru o funcţionare decentă. Doar cnd se ntrerupe imaginea, e pe bune...

    Eu vă sugerez o antenă şi un lnb bun. Şi unde este cazul şi un meseriaş cu răbdare şi cu o sculă bună de regulat antene.

    ss/indescifrabil

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am antena de la Digi! Este a mea, o am din 1995 si are diametrul de 180cm! N-as da atentie prea mare calitatii semnalului, dar cand ajunge pe la 25% mi se intrerupe si imaginea...d'aia sunt asa disperat!
    Cipy

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipy_1982
    Nu am antena de la Digi! Este a mea, o am din 1995 si are diametrul de 180cm! N-as da atentie prea mare calitatii semnalului, dar cand ajunge pe la 25% mi se intrerupe si imaginea...d'aia sunt asa disperat!
    muta-te cit mai aproape de localitatea unde sta @clasil, acolo este semnalul maxim al spotului

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. despre semnalul Analog TV
    By parabolus in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 10th September 2006, 09:59
  2. Legat de semnalul Digi
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 26th August 2006, 17:44
  3. SEMNALUL
    By justme_yo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 30th August 2005, 21:51
  4. probleme cu semnalul
    By justme_yo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 14
    Last Post: 20th March 2005, 15:41
  5. DE CE AM NEVOIE CA SA PRIND SEMNALUL DIN...
    By daniclauvio in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 05:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top