Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default Taquilla blocata?

    Am Lazer Ci 2005 ,care deschidea foarte bine D+. Azi am incercat sa deschid cate ceva pe D+ si nu deschide decat cateva canale (nu deschide Taquilla,dar deschide CNN+,nu deschide MCM,dar deschide Viajer...Ce se intampla?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine merg tote pe astra cu pr.330.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine pe Dreambox7020 merg toate programele din D+ de pe Hispasat si Astra si toate din TvCabo fara probleme. Vezi pe la receptor prin setari sau key daca e ceva in neregula sau chiar la Lnb. Bafta!
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Dream si pe Humax 8100 cu Dragon merg bine mersi...verifica-ti sculele...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default Taquilla blocata?

    Lnb in ce sens poate influenta anumite programe sa nu fie receptionate?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default Taquilla blocata?

    Acum vad pot receptiona Taquilla dar nu si Lussomundo(nici unul.....)Nu mai inteleg nimic.... Ce ziceti? Ce se intampla?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ARAD
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Taquilla blocata?

    Quote Originally Posted by dannic
    Acum vad pot receptiona Taquilla dar nu si Lussomundo(nici unul.....)Nu mai inteleg nimic.... Ce ziceti? Ce se intampla?
    Se pare ca si Lussomundo a trecut in nagra 2.Pe Lazer 2003 fta nu se vede.salut

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lnb-ul poate influenta anumite programe mai ales de pe Hispasat ca sa nu fie receptionate prin simpla dereglare a lui prin rotire,astfel nemaivand semnal suficient pt receptie si mai ales daca antena e mica sau dereglata si ea.Deci un cumul intreg de factori de dereglare al sistemului ar duce sa nu mai permita receptia in bune conditii a programelor emise pe niste fascicule mai slabe ca semnal sau de pe Hispasat care are o pozitie si inclinatie a antenei mai deosebita.
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -l a mine pe STR6355ci,merge D+ pe Astra19,2 si pe Hispa30w,dar nu merge TvCabo(au trecut oare in N2? si pe Hotbird multivizioane-le(cu totul ca pun keya AES actualizata), in rec a mPatch v.0.5 D+,Cabo !.
    -Cunoaste cineva?,unde pot gasi unPatch cu D+ si TvCabo sa mearga pe Hiaspa?

    tks>Bobi.Cj
    __________________________________________________ _______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 4...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg toate acum fara probleme pe Dreambox,dar totusi au trecut toate programele din TvCabo in nagra2 si s-ar parea ca merg acum toate cu keyle cu care se vad de curand Mtv si Video on Demand in nagra2 din pachetul TvCabo. Bafta!
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default TV CABO

    eu am pus un patch pe un KAON 570 de aici http://clientes.netvisao.pt/javalent/ ----- acum 4 zile si merge excelent,fara nici o problema si am verificat chiar acuma si merge tot si D+ si CABO

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ARAD
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt. Lazer fta inca nu am gasit patch pt Cabo in N2
    D+ merge bine.salut

  13. #13
    The Master of the Beasts Mentor
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Insula Pastelui
    Posts
    506
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Kaoane fonctioneaza

    S'altare si s'ucces!

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -Nu stie nimeni ?cei care au strong6355,unde pot gasii o varianta de Patch pentru D+ si TvCabo pe Hispa30w.
    D+_imi merge acuma dar nu si TvCabo (de doua saptamini) ,A m verificat instalatia problene cu semnal-ul nu a m,este totul OK(chiar si pe timp urit Ploaie'Ninsoare) .

    multumesc ptrAjutor,Bobi.CJ
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 4...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. placa SS2 BLOCATA !!1
    By niku_1988 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 2nd September 2005, 00:40
  2. taquilla????????????
    By lore in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 1st February 2005, 17:47
  3. cum se manifesta o ss2 blocata ?
    By cabal in forum Placi DVB
    Replies: 29
    Last Post: 19th January 2005, 10:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top