Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: ProSieben HD ?!

  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    1,495
    Posts Thanks / Likes

    Default ProSieben HD ?!

    Transmite filmele si in coloana originala?

    FAbian23

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    1,495
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E asa de greu?
    Chiar nu stie nimeni? As face-o eu dar nu am cu ce.

    FAbian23

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa ai tu coloana sonora originala la ProSieben HD atunci cand vor zbura porcii!
    Sau poate cand ProSieben HD se va coda si va deveni PayTV. Si nici macar atunci nu cred...
    Din pacate nu am cu ce testa dar asta e parerea mea...

    gompo

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cauza de copyright filmele de pe camalele FTA germane se transmit numai cu sonor german. Daca ar fi si in engleza, atunci s-ar adresa unui public mult mai larg (nu numai spatiului german) si atunci PRO7 ar trebui sa plateasca mult mai mult la cumpararea filmelor.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    1,495
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gompo
    atunci cand vor zbura porcii
    Cred ca puteai gasi o forma mai civilizata de exprimare.

    @Kroky
    man, nu trebuia sa-mi faci teoria drepturilor tv. Au sonorul in jermana probabil pentru ca acolo este acest cult si nu o forma de protectie. Vorbitorii de lb jermana se regasesc si in Austria, Elvetia, Luxemburg. Daca achizitionau drepturi numai pentru Germania probabil erau obligati sa codeze.
    Dar nu asta-i problema. Intrebarea mea a plecat de la premiza ca, fiind oarecum intr-o perioada promotionala (nu emite chiar de mult in acest format) poate au si obtiune pentru coloana originala. Nu au, iarasi e bine!

    FAbian23

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @fabian23

    Pro7 a achizitionat licenta pt. tot "spatiul german". ORF/SF nu, de aceea ei
    codeaza. In plus Pro7 & co au si ferestre publicitare de Austria si Elvetia
    cu spoturile publicitare destinate tzarii respective.

    Numai bine,

    Alf

  7. #7
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cauza de copyright filmele de pe camalele FTA germane se transmit numai cu sonor german.
    Nu vreau sa deranjez dar pe ARD si ZDF uneori filmele sunt si in engleza si asta am putut sa o vad direct la televizor care ma anuntza dublu ton
    Toate cele Bune ! pro7 ...niciodata ...cel putin la mine .



  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danetzd
    Nu vreau sa deranjez dar pe ARD si ZDF uneori filmele sunt si in engleza si asta am putut sa o vad direct la televizor care ma anuntza dublu ton
    Toate cele Bune ! pro7 ...niciodata ...cel putin la mine .
    si receptionezi ARD si ZDF prin satelit? sau terestru/cablu?

  9. #9
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Jur ca a fost prin sat...dar oare a fost analogic ?..nu mai stiu !



  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @danetzd

    Spui tu ceva...
    Si eu am prin faza, era Zweikanalton (stanga/dreapta : EN/DE),
    dar sa stii ca era pe HB, pe Astra nu am observat niciodatä.

    Numai bine,

    Alf

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SAT1, PROSIEBEN, DSF
    By video in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 1st October 2006, 10:16
  2. Replies: 1
    Last Post: 1st March 2006, 12:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top