Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor memorie STAB 120HH

    Nu stiu ce se intampla ca nu retine pozitia memorata.
    Deci: Memorez Hotbird si Sirius...prima data face comanda normal iar cand schimb inapoi se duce la mama dracu, tre sa opresc receptorul sa se opreasca si motorul.Momentan am un TwinLNB pe antena dar nu am ocupat decat o mufa. Poate influenta LNB-ul cu ceva?

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu ce receiver?
    sint unele care nu vor sa functioneze impreuna cu anumite tipuri de motoare.solutia este reset si in caz ca ai functiunea go to x dezactiveaz-o.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Nirolf
    Este vorba de un topfield 4000pvr.
    Nu vad nicaeri functia go 2 x si nici reset la motor.

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in meniul motorului trebuie sa ai o functiune de stergere a pozitiilor.nu am mai lucrat cu topfield de mult si nu mai tin minte cum este conceput meniul motorului insa aceasta functie nu poate lipsi.nu stiu in ce limba ai meniul(pe mine in acest caz m-ar ajuta germana fie engleza)insa daca chiar nu reusesti copiaza continutul meniului de la motor,sau pune o poza.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O poza nu cred ca te-ar ajuta pt ca fiecare apasat de buton isi schimba imagine...de ex. la:
    Motor Control---Goto,Store, Recalculate,Goto Ref,Limit E,Limit W,Limit OFF,Reset.

  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma faci praf ultimul cuvint pe care l-ai scris nu e RESET

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am apasat reset dar tot asa face...nu stiu sigur daca este de la LNB ca nu l-am mai incercat niciodata cu single, acum este un twin.De fapt lnb-ul asta l-am mai avut instalat intr-o configuratie asemanatoare numai ca era un stab 100hh si mergea perfect.

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca recalculate.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Motor stab in Germania
    By marginea29 in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 10th July 2006, 19:19
  2. Memorie 64m pt laptop
    By dun in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 23rd September 2005, 23:53
  3. Memorie Galaxis Pop S (ajutor!)
    By Lioz in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 5th August 2005, 13:52
  4. Dream 500+Motor Stab HH 100
    By mimsi1 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 24th July 2005, 22:16
  5. AJUTOOOOOOR H-H STAB
    By marian13 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 2nd September 2003, 11:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top