Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    alexandruc
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default DTH Romanesc in Moscova

    Revin cu o intrebare care am mai adresat-o pe forum, dar nu am reusit sa aflu un raspuns clar: Vreau sa instalezi un DTH Romanesc in Moscova (nu conteaza care), ce imi recomandati pentru o antena cit mai mica?
    Gasesc undeva un site unde sa vad ce sateliti pot fi receptionati la diferite coordonate geografice (de exemplu Moscova) si cu ce dimensiune de antena? Nu ma ajuta pozele cu footprint ... nu am inteles nimic din poza de la Intelsat de exemplu...

    Multumesc!

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In mod normal dupa aria de acoperire a spotului intelsat in moscova ar trebui sa intre digi cu o antena intre 1 si 1,2 sa zic, insa nu cred ca iti poate spune nimeni exact decat daca incerci tu, sau cineva care e deja in moscova si poate incerca sa prinda transponderele digi sau chiar are un digi deja instalat.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    arthur-t
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Re: DTH Romanesc in Moscova

    Quote Originally Posted by alexandruc
    Revin cu o intrebare care am mai adresat-o pe forum, dar nu am reusit sa aflu un raspuns clar: Vreau sa instalezi un DTH Romanesc in Moscova (nu conteaza care), ce imi recomandati pentru o antena cit mai mica?
    Gasesc undeva un site unde sa vad ce sateliti pot fi receptionati la diferite coordonate geografice (de exemplu Moscova) si cu ce dimensiune de antena? Nu ma ajuta pozele cu footprint ... nu am inteles nimic din poza de la Intelsat de exemplu...

    Multumesc!
    Max TV


    Digi


    Focus



    Digi e singurul care va intra probabil cu o antena sub 2 m, dar daca ajunge 1,2 nu stiu.

    Cel mai bine e sa incerci, mie de ex imi intra max tv cu o antena de 45 cm in sudul germaniei, desi recomandata e de 70

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Seit romanesc....???
    By nico in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 6
    Last Post: 16th October 2005, 19:28
  2. ATP VIENA,STOCKHOLM,MOSCOVA
    By raduchi in forum Sport
    Replies: 5
    Last Post: 14th October 2005, 17:24
  3. Digi TV la Moscova
    By alexandruc in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 13th October 2005, 10:24
  4. QTV,un nou DTH romanesc???
    By florex in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 22nd September 2005, 13:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top