Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default NOUA DEFECTIUNE rec DIGITV

    Azi am avut invitati, si cu aceasta ocazie am mutat rec DIGI in sufragerie...pornit din spate, si....pe lcd rec apare 3333 iar pe tv apare iamginea de UPDATE SOFTWARE..tuning..please wait....dupa care ecran negru la lcd rec - - - -, si iar 3333 UPDATE SOFTWARE..la nesfirsit, scandal cu nevasta,etc,etc.Are cineva o solutie salvatoare....
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cite stiu eu singura solutie e sa-l duci la Digi sa-l schimbi ......

    Bafta
    Dubito ergo cogito...
    Cogito ergo sum :>

    Dreambox7000s/STAB HH120

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la service cu el...

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e clara maine la MIROSAT cu el....
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  5. #5
    Alex04
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Am si io o intrebare pt cei patiti.
    Am NOTA 24 eroare la citirea cartelei. Am incercat tot felul de variante, curatat, scos din priza, etc la recomandarea celui de la DigiTV activari. Am fost la o casierie si mi-a zis sa ma duc cu el la sediul central ca el n-are aparatura de masura/depanare. Casieria este cea din cartierul Aviatiei.
    Ce sa pot sa fac inafara sa ma duc la sediul central?

  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa speram ca este vorba doar de un caz singular.in caz contrar de abia
    acum vor incepe cu adevarat problemele pentru gigi.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: NOUA DEFECTIUNE rec DIGITV

    Quote Originally Posted by liviusky
    ...scandal cu nevasta, etc. Are cineva o solutie salvatoare?
    Eu zic sa-ti duci nevasta la Mirosat si sa-i schimbi softul!

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai, care tot aveti probleme cu gunoaiele de la Digi faceti 2 treburi:

    1 - reclamatie la OPC
    2 - alegeti alt povider

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    cluj
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ Liviusky

    Confirm acelasi defect cum l-ai descris tu in aceeasi zi la un prieten.
    Am sunat la 0314004001 unde mi-au spus ca problema e receptorul si sa-l duc la cel mai apropiat sediu de-al lor .
    Salutari

  10. #10
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: NOUA DEFECTIUNE rec DIGITV

    Quote Originally Posted by liviusky
    ...pe lcd rec apare 3333 iar pe tv apare iamginea de UPDATE SOFTWARE..tuning..please wait....dupa care ecran negru la lcd rec - - - -, si iar 3333 UPDATE SOFTWARE..la nesfirsit, scandal cu nevasta,etc,etc.Are cineva o solutie salvatoare....
    La fel am patit si eu cu conserva, diferenta era ca in loc de 3333 eu aveam 4444 pe lcd. Ti-o schimba la orice sediu RCS. Sa ai contractul la tine (ti-o schimba si fara, dar e mai complicat putin )

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am avut probleme cu Nota 24 ; nu faceau contact piciorusele pe smart card asa ca am pus o sirmulita si de 1 an merge ok
    Dubito ergo cogito...
    Cogito ergo sum :>

    Dreambox7000s/STAB HH120

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Cioby
    si eu am avut probleme cu Nota 24 ; nu faceau contact piciorusele pe smart card asa ca am pus o sirmulita si de 1 an merge ok

    Uite ca la asta nu m-am gandit... si eu am patit-o cu Note 24... si tot de la contact era problema

    Adrian.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in fiecare zi invatam cite ceva nou
    Dubito ergo cogito...
    Cogito ergo sum :>

    Dreambox7000s/STAB HH120

  14. #14
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Cioby
    in fiecare zi invatam cite ceva nou
    Daca nu exista Digi nu aveam ce sa invatam
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  15. #15
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu faceau contact piciorusele pe smart card asa ca am pus o sirmulita si de 1 an merge ok
    mergea si cu letconu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. noua oferta digitv.
    By sonicsum in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 58
    Last Post: 16th August 2006, 00:21
  2. HUMAX 5400 defectiune
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 19
    Last Post: 11th July 2006, 20:59
  3. Pagina noua a lui digitv sau altcineva?
    By optichef in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 7th June 2006, 06:54
  4. Micro(defectiune) Digi?
    By alex2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 12th April 2006, 16:55
  5. o noua defectiune a conservei 1160
    By rusudanion in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 15th July 2005, 09:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top