Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    TG.NEAMT
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare ** Merge sky graber pe sky star 1?

    am o placa ss1 si as vrea sa testez si eu un program de descarcat prin satelit
    as vrea sa stiu daca merge sky graber sau alt program pe placa mea si daca da cu ce versiune de drivere
    placa e Sat -DVB rev.1.5
    va multumesc anticipat[/img]
    SKYSTAR1,DIGI TV,MAX TV,STRONG 4125,6125,ANTENA PARABOLA 1.5M OFSET 1.2 -0.9

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La site-ul oficial spune ca ar merge. Vezi aici: http://www.skygrabber.com/site/index...d=15&Itemid=30 Poate a testat cineva cu SS1 si iti spune mai multe.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fansat_03
    La site-ul oficial spune ca ar merge. Vezi aici: http://www.skygrabber.com/site/index...d=15&Itemid=30 Poate a testat cineva cu SS1 si iti spune mai multe.
    salut
    eu am SS1, am incercat dar nu-mi descarca nimic, oricum trebuie sa folosesti streamreaderul. ai erori? mie-mi arata ca pleaca dar nu descarca, cred ca trebuie sa schimb streamrederul. in versiunea urmatoare o sa apara cred 2.0 o sa apara corectat si ptr SS1.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine pe SS2 nu am avut nici o problema incepand cu versiunea 1.7 .Se pare ca mai sunt si altii care au probleme cu SS1 .Vezi si celelalte posturi de pe aceasta pagina referitoare la SkyGrabber. La OPTIONS ai bifat USE STREAMREADER si ai debifat celelalte ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cocohag


    Am intrat pe forumul de la SkyGrabber si acolo spune chiar autorul programului ca SkyGrabber inca nu lucreaza cu SS1 .Cu viitoarea versiune va lucra. Vad ca sunt si baieti din Republica Moldova pe forum si ar fi putut sa-ti raspunda daca ar fi intrat pe forumul programului .Noroc ca mai stiu cateva cuvinte in rusa si mi-am dat seama ce scrie acolo. Bine, mai sunt si translatoarele on-line dar de data asta n-a fost nevoie . "Ne rabotaet " spune totul...Vezi aici: http://www.skygrabber.com/forum/viewtopic.php?t=26 E in rusa dar asta e...Toate cele bune !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fansat_03
    @cocohag


    Am intrat pe forumul de la SkyGrabber si acolo spune chiar autorul programului ca SkyGrabber inca nu lucreaza cu SS1 .Cu viitoarea versiune va lucra. Vad ca sunt si baieti din Republica Moldova pe forum si ar fi putut sa-ti raspunda daca ar fi intrat pe forumul programului .Noroc ca mai stiu cateva cuvinte in rusa si mi-am dat seama ce scrie acolo. Bine, mai sunt si translatoarele on-line dar de data asta n-a fost nevoie . "Ne rabotaet " spune totul...Vezi aici: http://www.skygrabber.com/forum/viewtopic.php?t=26 E in rusa dar asta e...Toate cele bune !
    salut
    astept cu nerabdare versiunea urmatoare, eu l-am testat cu SS2 si merge. :P

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit cu SkyGrabber 1.9 sa dau drumul la grabbing pe SS3. Poti sa copii o versiune de 1.9 si sa adaugi un streamreader.dll pentru SS1 in directoriu la SkyGrabber si nu uita sal activezi din optiuni.

    Programa e comoda numai ca incarca procesorul oloaca, pe linga SkyNet 0-3%, poate numia la mine e asa?
    Cu filtrele nu m-am jucat deoarece la noi timpul e rau si pe 12015 apareau din cind in cind cite un discontinuity si nu mi-am pus scopul sa downloadez ceva serios asa ca eu am facut upload la versiunea ce merge la mine dar va zic ca pentru fisiere nu sunt puse marimile normal.
    Puteti sa copiati de aici, e deja o versiune in care am introdus serialul.
    http://edyk.mylivepage.ru/file?act=idx

    Succese.
    SS3(TT Buget S1102)=1.2m (4W+5E+13E)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TPS mai merge/nu mai merge
    By cripet in forum RDI - Satelit
    Replies: 35
    Last Post: 3rd September 2006, 05:39
  2. star plus ,star news FTA on asiasat 3
    By cokeman in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 12th August 2006, 05:58
  3. Replies: 1
    Last Post: 22nd May 2006, 16:23
  4. Max nu mai merge?
    By irishman in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 20
    Last Post: 11th October 2005, 23:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top