Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default Nokia9601Mediamaster-Via Digital

    Am primit de la cineva din Spania un receiver Nokia 9601 Mediamaster dedicat Via Digital ( banuiesc asta pt ca in meniuri apare sigla acestui provider).
    Nu are Cam incorporat, slotul fiind gol.Cel care mi l-a trimis sustinea ca are softul DVB 2000 si ca receptiona fara probleme programele Via digital in Spania.
    Modemul nu este prezent in interior si are un port com in spate.
    Pe timbrul de pe soclul receiverului sint scrise urmatoarele: DVB9601 S,mediamaster,262 6915-67/,s/n:0056031 8052A,iar la pornire afiseaza pe display-ul frontal VD3.2.
    Intrebarea este daca acest receiver poate receptiona si altceva sau doar programele FTA si cele ale providerului Via Digital ?
    Se justifica achizitionarea si instalarea unui CAM, sau poate emula soft camul si daca da ce -mi sunt necesare?
    Pun toate intrebarile astea intrucit pina in prezent nu am mai detinut vreun receiver digital ci numai cu SS2 .

    Multam`anticipat!

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut, baga boxul in priza in timp ce esti cu ochii pe display. O sa apara scurt versiunea de bootloader. Daca e B200UNs sau B210UNs se poate schimba softul pe portul serial.

    iei Nokia Serial Download http://www.wanissa.altervista.org/do...ware/NSD12.zip
    si incarci cu el DVB2000 Jamal http://www.wanissa.altervista.org/do...Ver.1.0.11.zip

    Merge numai din WIN9x deci nu incerca din 2000/XP

    dupa ce termini iei softul DVBEdit http://www.wanissa.altervista.org/do.../dvbedit61.zip si settings de la http://webcounter.goweb.de/36714LINK...ndy-dvbset.zip
    parola e herbststurm si incarci si canalele.

    dupa ce bagi softul si boxul porneste dute la setari si asigurate ca viteza portului serial e 9600baud si viteza asta o bagi si la setari in DVBEdit.

    In starea asta poti sa vezi toate programele FTA, daca ii bagi un CONAX CAM si Titanium CARD cu TMB o sa-ti mearga tot ce se poate decoda la ora actuala. Succes!

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default @@

    Uite aici chiar de la mama lui din sp:
    http://www.filescenter.com/navega0/n...LES/Nokia.html

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru informatiile oferite.Cre` ca o sa-mi ia ceva timp sa le diger...
    In legatura cu cele spuse de onyx,sunt cam nedumerit intrucit la introducerea stecherului in priza afiseaza pentru foarte scurt timp
    ,, CI106".
    In schimb pe siteul al carui link la postat Gogi sunt tot felul de chestii chiar de la mama lor,inclusiv limba si terminologia pe care o sa trebuiasca sa le depasesc.

    Thanks !

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tomita
    Multumesc pentru informatiile oferite.Cre` ca o sa-mi ia ceva timp sa le diger...
    In legatura cu cele spuse de onyx,sunt cam nedumerit intrucit la introducerea stecherului in priza afiseaza pentru foarte scurt timp
    ,, CI106".
    In schimb pe siteul al carui link la postat Gogi sunt tot felul de chestii chiar de la mama lor,inclusiv limba si terminologia pe care o sa trebuiasca sa le depasesc.

    Thanks !
    hmmm...cred ca o sa ai nevoie de interfata BDM pt schimbatul bootloaderului...

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default sint de acord

    Sint de acord cu onyx ptru ca nu ai nici un dvb2000 pe el.

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca vrei te pot ajuta cu asta. Iti pot schimba bootloader, iti pun DVB2000 si am si un CAM CONAX la pachet cu Platinium sau Titanium Card. Daca esti interesat da-mi PM si rezolvam. Receiverul merita schimbarea, dar CAM+Card e relativ scump. Vorbim.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. id digital s/w
    By elba in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 25th July 2006, 19:24
  2. Replies: 7
    Last Post: 21st January 2006, 12:05
  3. ARY DIGITAL
    By dawar098 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 18th November 2005, 15:54
  4. Digital 500
    By anaconda_max in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 28th October 2005, 12:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top