Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    arad
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default soft nou la focus

    ieri a aparut o versiune noua de soft la focus.in afara de jocuri si de faptul ca dupa upgrade nu s-au pierdut setarile nu am observat nici o schimbare
    offset 1.2 Fe,Alps 0.6, Skystar 2.6c,H-H SG2100,"Kaon de la Focus" Coship Dolce

  2. #2
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Teoretic acest nou soft permite utilizarea receptorului pe canalele FTA cu cartela scoasa. Insa, acest lucru nu este asa, inainte scria "No smartcard" iar acum daca scot cartela sau este expirata scrie "NO AV".
    Asta pe orice program FTA! Daca bag cartela e OK!

    ALO, Focus, ma faceti sa va platesc si pentru VIVA de pe astra
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @AirBoy


    Asa mane ... trage semnale de alarma ...

    ovex

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default focus pocus

    Ovex, cum merge la tine vinzarea cartelelor FOCUS? In luna dec. foarte multi clienti <cca 50 > au luat de la noi FOCUS IN CUSTODIE. Ne-am asteptat la vinzari serioase de cartele dar pauza... cum stii ca se va proceda in aceste cazuri si daca te confrunti si tu cu asta...

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @larssen

    Ovex, cum merge la tine vinzarea cartelelor FOCUS?

    Alea de 1 luna au cea mai mare trecere, se dau si alea de 12 luni, dar pe respectivii clienti pana la anu nu-i mai vezi ... De 6 luni i-am dat cateva la pretenul meu @AirBoy si ii mai tin cateva pentru la vara si la anu ...

    Daca ar fi multi abonati pe mp s-ar duce rapid ... Asteptam TP3 si oferte atractive, pentru atragere de noi abonati ...


    ovex

  6. #6
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi KAON-ul a gasit din nou "new software". L-am instalat in speranta ca se rezolva probleme cu lipsa AV, dar nu a fost sa fie. ....

    sw.3.0.0.10
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a mai facut ceva noul soft Focus:
    a pus in banda rosie a Kaonului textul FOCUSSAT in loc de NO EPG, de se vede si pe FTA-uri si pe OTV-ul lui RCS-GIGI
    sud-estul Europei, undeva in Balcani

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    voua vi se activeaza cartela cu noul soft?
    au am vrut sa zic

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    undeva in bahamas ... as vrea eu
    Posts
    828
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu noul soft kaonu meu da un mesaj din cand in cand de genu smart card wrong inserted si pana nu il repornesc de 2-3 ori nu ma lasa sa vad nici un canal.
    De asemenea schimbarea canalelor se face ceva mai greu.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de unde pot sa iau softul vechi si cum pot sa-l bag?
    asta-mi mai trebuie acum, dreamul mi s-o futut asta fage figuri bleah...

  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Avand in vedere ca la Focus nu exista inperechere in card si receptor, ci numai viceversa, eu zic ca ai putea sa iei un firmware cu aceeasi varianta de HW si Conax inclus. Era unul pe la turci, tre sa vad pe unde am scris adresa.
    Eu unul cred ca o sa incerc, pt ca mi-a mers cardul intr-un receiver cu CI si CAM de Conax, deci logic ar fi sa meraga si pe Kaon dupa schimbare firmware.
    sud-estul Europei, undeva in Balcani

  12. #12
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lukas75
    Cu noul soft kaonu meu da un mesaj din cand in cand de genu smart card wrong inserted si pana nu il repornesc de 2-3 ori nu ma lasa sa vad nici un canal.
    De asemenea schimbarea canalelor se face ceva mai greu.
    Confirm... Se mai intampla si la altii. Noul soft e un BULLSHIT
    sud-estul Europei, undeva in Balcani

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am impresia ca si softul original de la Kaon KSF 570 e cam busit.
    Am avut ceva probleme la blocarea prog. Hustler din Maturity rating.Cu greu am reusit sa-l fac sa renunte la blocare. Mi-a facut figuri si cand am incercat sa-l blochez cu cod pin. Nu gasea nici un canal in afara de Hustler.
    Se pare ca nu-i plac blocarile de nici o culoare.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    undeva in bahamas ... as vrea eu
    Posts
    828
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu noul soft pe care recunosc ca l-am si criticat mi s-a intamplat ceea ce asteptam din 9 dec de cand m -am abonat.

    La nici 5 sec de cand am reincarcat prin sms la 1883 contul cu HBO mi-a venit inapoi mesaj ca am un mail in mailboxul receptorului.

    Uitandu-ma pe ecran clipocea un simbol rosu cu galben ca o casuta de mail. In meniu surpriza au aparut in mail exact datele pana la care mai pot viziona cele 4 pachete de programe.

    Pana acum cel putin la mine aparea doar 01 - 31 ian sau 01 - 28 feb dar fara sa fie specificat clar datele la care ti se taie macaroana. De asemenea e primul mail care il primesc prin intermediul KAON ului de la ei.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pt. a activa un card Focus pe ce sa las? TVR? Focus?
    By satcodx2002 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 15th December 2006, 21:03
  2. Soft nou la Focus
    By dangothic2 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 11th June 2006, 21:17
  3. Soft nou la Focus
    By epy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 3rd February 2006, 14:04
  4. FOCUS ???
    By marian13 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 4th May 2005, 20:24
  5. Focus SAT
    By Pisti in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 16
    Last Post: 29th April 2005, 13:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top