Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default Internet gratuit - via satellit

    Va rog sa postati aici ce stiti de providerii de internet prin satelit ce ofera anumite servici internet gratuit.
    Spre exemplu am citit in nr 2/2003 din InfoSatelit de OpenSky. Am urmat pasi de acolo si am ajuns in posesia lui OS Client dupa ce am intrat pe saitul furnizorului (atentie va trebuie MAC-ul). Atunci nu am vazut mare lucru la acest serviciu si nu am mai intrat de mult pe el. Aseara am instalat din nou programul, in ce priveste prog tv multe nu mai mergeau dar internetul erea super. Pe internet veneau tot felul de programele pe care stateam cu orele pana le luam prin dial-up, spre exemplu winamp3, acdsee 6, DVIX-uri, stiu ca multe din aceste programe sunt mai vechi dar atunci cand nu ai de unde sa faci rost de ele este bine si asa. Este un inceput bun pt. OpenSky si sper sa nu se opreasca aici. Poate intr-o buna zi vor pune pe downloads si ultimele drivere de la nVidia si alte programe interesante pe care stau cu orele pe netu' clasic pana le aduc.
    Poate ca asa cum este OpenSky-ul mai sunt si alti furnizori care au cam fost neglijati. Daca mai stiti si alti cu anumite servici net gratuite va rog sa-mi spuneti si mie. De asemenea eu avand un program mai vechi de la opensky poate am ramas putin in urma si intre timp au mai scos si alte servici, daca stiti ceva va rog sa postat aici.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania.Bucuresti.Berceni
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fi amabil si spune care sunt pasi ce urmeaza a fi facuti ptr. a avea acces la ceea ce este gratis pe opensky.
    Am cautat pe : http://satellite.bitnet.info/ro/opensky/optv.htm , dar nu am gasit ceva gratis ,decat ptr. cei abonati deja .
    Nu am acces la info satelit .
    Sanatate

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @siven01 scuze ca am intarziat dar am fost plecat din localitate. Intra pe www.eutelsat.net si acolo dai clik pe download opensky client dupa care trebuie sa introduci adresa ta de e-mail. Vei primi un meil in care vei gasi un link catre o pagina de inscriere unde trebuie sa=ti dai datele sa introduci adresa MAC a placi si sa alegi satelitul (cel de la 7*E). Dupa ce te inscri vei putea sa faci download la OS Client care are 13-15Mb.
    Dupa asta pozitionezi antena la 7*E instalezi programul si ii dai drumul la treaba. Cu softul respectiv poti sa vezi si cateva programe tv transmise prin internet in formatul MPEG4, unele din aceste programe le gasesti si pe satelit codate dar aici sunt free.in afara de tv ai si download de fisiere dintre care unele free. Download de aici nu se compara cu cel de la EON insa sunt unele programe bune si mai ales acest download este gratuit.
    Despre toate setarile ce trebuie sa le faci in Setup4PC (pt. SS2) nu-ti pot spune prea multe, eu am un soft din martie de la OpenSky si revista este tot de atunci si intre timp au mai aparut unele modificari (spre ex. dupa ce repornesc calc. nu-mi vede imediat lista cu fisiere). Vineri am luat un nou soft pe care maine il voi aduce acasa, acum nu are rost sa-l downloadez prin dial-up.
    In Revista aparea Tr.: 11,262 O; SR: 27500; IP serverului proxy: 193.251.13.110; nr. portului proxy: 1080; si PID-urile in format zecimal: 2001, 2004, 2010, 2401, 2404, 2410. De fr. si SR sunt sigur de restu nu garantez.
    Sper sa ai bafta si sa-ti mearga din prima.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default opensky

    salut
    am si eu un ss1 si am incercat programul opensky dar imi zice ca trebuie sa setez manual dvbul si nu pot sa il fac sa mearga deloc. ai putea sa imi zici ce setari trebuie sa fac?


    Cu casablanca poti primi prin satelit siteuri intregi fara sa fii conectat la internet http://www.ipviasky.com/
    pentru setari dvb data trimiteni un pm

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default opensky

    salut
    am si eu un ss1 si am incercat programul opensky dar imi zice ca trebuie sa setez manual dvbul si nu pot sa il fac sa mearga deloc. ai putea sa imi zici ce setari trebuie sa fac?


    Cu casablanca poti primi prin satelit siteuri intregi fara sa fii conectat la internet http://www.ipviasky.com/
    pentru setari dvb data trimiteni un pm

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania.Bucuresti.Berceni
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default

    introdo manual setarile care le da clauss mai sussi va merge
    In momentul in care folosesti serviciul openskay ,trebuie sa bifezi in server 4 pc , serviciul openskay

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat toate setarile si tot nu merge

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania.Bucuresti.Berceni
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La setup4pc ai de facut urmatoarele setari :
    Transponder : 11262
    Sr : 27500
    1512 tuner freqvence
    FEC auto
    polarity :Horizontal/Left (High)
    LNB freq: 9750
    Si trebuie sa ai semnal cand ai antena pusa pe eutelsat W3
    La mine este cam 45 ...55 %
    Cand deschizi programul (openskay) spune ce pid-uri trebuie sa ai setate
    Cam asta este tot

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu am programul setup4pc, am doar DVB Data si am facut toate setarile si pentru piduri iar semnal am 90-91 % dar nu merge.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania.Bucuresti.Berceni
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai msn ,trece-mi sdresa la new contact si discutam acolo.
    In momentul in care i-ti cere sa setezi manual trebuie sa intri la data service si sa introduci pid-ul in PID LIST. asta este tot

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti sa ne dai mai multe inf. despre ce ai dat jos?

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default MAC adress

    daca poate sa-mi spuna cineva unde pot sa gasesc MAC-ul placii, am skystar1 (mana a doua ) nu am nici o documentatie.....
    multumesc anticipat

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,783
    Posts Thanks / Likes

    Default

    elo instalezi placa in computer si apoi in START-->RUN--->Command---> tastezi arp -a si vei vedea adresa MAC la placa de retea si/sau PLACA DVB

    BEst Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dolce TV gratuit
    By proba in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 24
    Last Post: 17th January 2007, 23:54
  2. general satellit fta 6900
    By ciuvic in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 8th June 2006, 16:17
  3. Un an de abonament gratuit la MAX TV
    By fantastica2006 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 22
    Last Post: 9th March 2006, 08:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top