Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Middle East
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default Key Updatitng for Echosat X-7


    What is the code to enter/update keys for Echosat X-7 using a remote control?

    Thanks.
    Strong 4620II

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    jeddah
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default x-7

    press menu,installation,press password 0937 press codes,now you can input key.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Iraq
    Posts
    510
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: x-7

    Quote Originally Posted by Nhoy
    press menu,installation,press password 0937 press codes,now you can input key.
    thanks Nhoy u r back again.
    FYI

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Middle East
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: x-7

    Quote Originally Posted by Nhoy
    press menu,installation,press password 0937 press codes,now you can input key.
    Thanks for the response. I will try it as soon as I come home.
    Strong 4620II

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Middle East
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: x-7


    Quote Originally Posted by Nhoy
    press menu,installation,press password 0937 press codes,now you can input key.
    Nhoy, I followed your instructions and after I press 0937 it opened the 3rd option of the installation menu. Maybe this code is for Super Ech*sat X-7 am only using Ech*sat X-7 with the latest software patch I downloaded last week from the ech*sat website. Thanks anyway.

    Anymore suggestion?
    Strong 4620II

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Echosat
    By saad3000 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 4th June 2006, 01:54
  2. Need help for Echosat X-7
    By jp4620ii in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 18th May 2006, 21:45
  3. Zee tv and zee cinema+Echosat x7
    By Bazigar in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 1st May 2006, 01:09
  4. ECHOSAT USERS
    By gjawhar in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 23rd January 2006, 12:29
  5. HELP.........Echosat
    By RAFI in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 16th May 2005, 17:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top