Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
 1. #1
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2005
  Location
  BELGIA
  Posts
  355
  Posts Thanks / Likes

  Default MARIUS MITU_TUNARUL

  Saltare fratilor.Iata ca Mitu(transferat cu surle si trimbite la Anderlecht vara trecuta)a mai dat o palma peste obrazul romanilor,nu-i alba neagra de la inceputul anilor 90 dar tot mestesugar s-a aratat.Culmea e ca ieri citeam in "la derniere heure"(interviu mare cu mitu)ca s-a saturat de anderlecht si ca ar fi gata sa joace si fara prime de joc...acum il inteleg fara prime de la anderlecht dar cu primoace de la chinezi(organizatori pariurilor in care ar fi implicat al nostru demn urmas al lui Burebista).Sincer jos palaria pt cei care inteleg ca trebuie sa o lasam cu trecutul nostru balcanic,in acest sens jos palaria pt marea parte a celor care lucreaza in spania(vezi declaratia ministrului muncii spaniei la bucuresti)fara a lua in calcul diaspora noastra cu vechi state de servicii in intreaga lume.azi la magazin am fost un pic tachinat pe marginea subiectului mitu dar ce sa-i faci a fi roman nu-i intotdeauna usor...nici macar in romania.un sfirsit de saptamina dulce ca mierea.

 2. #2
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Aug 2002
  Posts
  4,271
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Marius Mitu, concediat

  Marius Mitu a fost concediat de la Anderlecht Bruxelles, vineri, după ce presa belgiană a scris că este implicat în cazul de coruptie în care sunt vizati componenti ai fostei sale formații, Lierse.

  "Alertată de informatiile referitoare la interogarea, la 16 februarie, a fotbalistilor Laurent Delorge si Marius Mitu, conducerea RSC Anderlecht a discutat cu jucătorii vizati, care au confirmat că au adoptat, în timpul evoluției la Lierse, atitudini incompatibile cu etica sportivă", informeaza un comunicat publcat pe site-ul oficial al clubului Anderlecht.

  "Royal Sporting Club Anderlecht consideră că aceste fapte afecteaza încrederea care trebuie să existe în cadrul relatiilor profesionale dintre club si jucător si a decis să pună capăt, din această zi, colaborării existente".

  Marius Mitu evolua la Anderlecht Bruxelles din vara anului trecut.

 3. #3
  Bagator de seama Expert
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Prin zona
  Posts
  2,941
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Iar ne facem de cacao in lume. Ce sa faci, suntem romani...

 4. #4
  Junior Member Junior
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Feb 2006
  Location
  BELGIA/BELGIQUE
  Posts
  1
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu-i vorba ca-i un roman implicat in aceasta afacere de coruptie, pt ca oricum sunt implicati si alti fotbalisti, chestia e ca justitia si cluburile "au taiat in carne vie" si inca nu s-a terminat. Oare cand vom vedea si in Romania acelasi lucru, pt ca si acolo fotbalul, ca si societatea romaneasca, sunt pline de corupti dar justitia mimeaza cautarea adevarului.

 5. #5
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jul 2004
  Posts
  467
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Sa nu credem chiar tot ce spun belgienii ca nu tot ce zboara se mananca. Nu stim ce interese ascunse sunt in joc. Doar am vazut cu totii ce s-a intamplat in Germania in scandalul "Spielmanipulation" .

 6. #6
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jun 2003
  Posts
  2,652
  Posts Thanks / Likes

  Default

  MITU A MĂRTURISIT

  Marius Mitu a admis că, sezonul trecut, a primit bani pentru a truca meciuri la Lierse, club pe care l-a părăsit în 2005, cînd s-a transferat la Anderlecht. Mijlocaşul român de 29 de ani a recunoscut că, sezonul trecut, cînd juca la Lierse, în prima ligă belgiană, primea cîte 5.000 de euro de meci pentru a facilita victoria adversarilor. Banii proveneau de la un afacerist chinez, care paria apoi împotriva echipei lui Mitu şi cîştiga sume uriaşe. Ieri, Marius Mitu a fost dat afară de la Anderlecht pentru implicare în jocuri strategice. Anchetat alături de alţi 20 de jucători, antrenori şi conducători de la 6 cluburi belgiene, Mitu riscă o suspendare de minimum 3 ani ...

 7. #7
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2005
  Location
  BELGIA
  Posts
  355
  Posts Thanks / Likes

  Default

  sa fii binevenit marianliege.si eu zic ca daca in patria muma ar fi trebuit sa fie suspendati toti cei implicati in vrajeli nu mai aveam jucatori sa facem echipe pt divizia a- uite solutia pt a reduce numarul echipelor din divizia a :suspendarea celor cu musca(mustile)pe caciula si vom avea campionat elvetian.sa traiti.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top