Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default max tv-ce cam, pot folosi?

    hy, poate cineva sa ma ajute, in ce fel de camuri merge max tv cu autoupdate . am un zeta galben si nu vrea sa mearga--ceva idei?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge pe toate Zeta (chiar si AU). Nu iti merge de loc sau nu face AU?

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu merge deloc, merg full x tv-rile. Daca bag cardul in dreambox merge . Ceva idei?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce soft ai in Zeta cam? Vezi ca sus pe upload, la Mach1, este ultimul Kamilz 115
    Dar mai intai vezi daca in menu-ul cam-ului este setat pe ALL.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acuma am cumparat camul. E un zeta galben (neotion) . Acuma imi merge max tv-rile, dar nu mai merg full-x tv. Am si un zeta albastru si la asta merg toate. Care ar putea fi problema Pe cam scrie free-x tv dar in prima zi mergeau numai full-x rile.In meniu este pus pe all

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar daca Cam-ul este nepatch-uit, ar trebui sa mearga FullX si Max (bineinteles cu card original de Max). Daca nu merge FullX, pune-i ultimul soft care se numeste kamilz 115, il gasesti la Mach1. Ai nevoie de un fun5 sau 6.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am facut, am pus noul soft 115, dar acuma numai apare ca neotion cam , ci apare numai module--dar functioneaza tot. L-am scris cu jtag+cas 3. E vreo problema ca numai "module" scrie

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by leventenagy
    L-am facut, am pus noul soft 115, dar acuma numai apare ca neotion cam , ci apare numai module--dar functioneaza tot. L-am scris cu jtag+cas 3. E vreo problema ca numai "module" scrie
    nu e nici o problema,dai inainte
    350 kg de scule!

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa trebuie sa scrie, "Module". Acum merge FullX, Max, poti sa-i pui si un fun 6in1 sa vezi ce se mai poate vedea: ORF, Swiss, etc.
    Felicitari ca ai reusit sa-i potrivesti j-tagul, e cam greu de nimerit.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pot folosi un cablu nullmodem la un laptop?
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 20
    Last Post: 26th September 2006, 05:43
  2. Se pot folosi 2 LNB-uri cu DigiTV ?
    By cconiac in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 29th January 2006, 11:20
  3. Replies: 11
    Last Post: 12th December 2005, 13:00
  4. ss2 cu telecomanda (se poate folosi?)
    By pre220 in forum Placi DVB
    Replies: 20
    Last Post: 23rd January 2005, 10:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top