Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default Subtritare la Discovery (DigiTV)

    Poate sa im-i spuna si mie cineva de ce Discovery'urile nu mai au in ultimul timp subtritarea in limba romana.

    Nu pot sa spun daca este asa la toate emisiunile. Dar de fiecare data can ma uit lipseste din pacate.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    du-te cu conserva la gigi sa-ti faca update

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Good Morning !

    Fa si tu Update de softweare si o sa apare !
    Antena 1,3 cm dipol si 90 cm 2x offset de la RCS x3 , LNB Strong, Vector, Digi TV de la RCS x3 , Sky Star 2 rev 2.6, pozitioner strong cu motor digipower HH Diseq 1.2 ; Dreambox 7020, Optibox , Echosmart 790 , Echosmart 791, Nokia Dbox 1

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma si gandisem ca este din cauza updateului dar nu eram sigur.
    Deci subtitrarea merge numai daca faci update la soft.

    Daca fac update is-i pierde toate setarile facute adica se resetaza la setarile fabricantului si se pierd si toate programele memorate?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu pierde setarile . Fa linistit ! bafta !
    Antena 1,3 cm dipol si 90 cm 2x offset de la RCS x3 , LNB Strong, Vector, Digi TV de la RCS x3 , Sky Star 2 rev 2.6, pozitioner strong cu motor digipower HH Diseq 1.2 ; Dreambox 7020, Optibox , Echosmart 790 , Echosmart 791, Nokia Dbox 1

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multam fain si bafta in continuare

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut update la soft. Spre norocul meu a si functionat.

    Subtitrarile merg acum. Super!.

    Nu a vrut sa porneasca updateul din meniu si am incercat cu varianta ch+ si ch-. Oprisem receiverul din telecomanda am apasat butoanele pe frontul receiverului si am incercat sa pornesc din nou conserva din telecomanda dar nu a vrut nici asa. Gandinduma ca am inbulinato acum am apasat ch+ si ch- in timp ce mergea pe VH1.

    Asa a functionat. E normal sa porneasca updateul numai daca este pornita conserva. In cele cateva posturi care le citisem pana acum era mentionat ca trebuie oprit receiverul si apoi tinand apasat ch+ si ch- pornit din nou.

    Downloadul la facut de doua ori pana a instalat noul soft.

    Multam tuturor pentru informatii

  8. #8
    viasatborox Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    spania/rosiori de vede
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate sa imi spuna si mie cineva eu am soft 1.22 si tot nu merge subtitrarile....de ce

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai cerut fotografia cu montatul condensatorului.fa update si vei avea tot.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Subtritare la Cinemax
    By mihail in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 2nd November 2006, 01:02
  2. Discovery cu SS2...
    By v11 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 6th September 2006, 00:33
  3. Discovery Ch vs. Discovery RO
    By amandigi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 2nd August 2006, 23:24
  4. Subtitrare Discovery? Discovery RO a intrat pe TP7 ...
    By dondos in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 43
    Last Post: 13th July 2006, 21:09
  5. Discovery & AXN
    By sarathnair in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 28th February 2006, 07:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top