Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme la update 1160NA

    fratiilor ajutor!
    Am facut tot posibilu sami pun noul saftware ,dar din pacate nu merge.totul merge bine pina ma intreaba daca vreau sa instalezi "software acuma"o fac dar din pacate imagina albastra care trebuie sa ramine asa cum zic expertii din Forum se stinge la dupa 3sec.
    cine stie smeceria
    Ciau

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    care metoda ai aplicat? metoda celor doua butoane sau din meniu.
    incearca din meniu: meniu-instalation-software update-o.k.
    banuiesc ca ai semnal suficient?

  3. #3
    RESPECT Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Pribeag
    Posts
    1,034
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Masoara tensiunile de pe rigleta.Vezi unde este masa , si incearca cu condesatorul intre masa si alt pin.La mine a mers intre al doilea si ultimul pin (numarand din stanga spre dreapta ) ultimul pin din dreapta fiind masa. Nu a mers din prima. Nu a incarcat direct ultima versiune ! A mai incarcat o versiune intermediara , s-a "gandit " destul de mult pana a gasit-o pe a doua ....sa nu-ti treaca prin cap sa-l opresti din buton in timpul asta . Am folosit 2x 4700 micro. Eventual poti sa mai modifici si capacitatea.

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A mai incarcat o versiune intermediara
    interesant,exista si asa ceva?a mai descoperit cineva asta?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: probleme la update 1160NA

    Quote Originally Posted by tomposch
    imagina albastra care trebuie sa ramine asa cum zic expertii din Forum se stinge la dupa 3sec.
    Daca acea imagine se stinge dupa 3 sec e clar...ai nevoie deo sursa noua sau de un condensator pe cea veche..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    adriancon
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sa-ti spun cum mi-a mers mie:
    - l-am pus pe 12527 adica pe VH-1 sau teleshop
    - l-am oprit din telecomanda
    - am tinut apasate butoanele ch+ si ch- si l-am pornit din telecomanda
    - a aparut meniul de dwonload

    Daca moare inseamna ca ai nevoie de o sursa noua.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge prin metoda CONDENSATORU,am facut eu la cineva care are un model 1160 si nu vroia sa faca update,tipul a spus ca nu il intereseaza update,dar,cind a vazut ca nu mai are subtitrare pe unele canale ,a fost nevoit sa o faca.Merge .

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    aschaffenburg /alba iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura
    S-au raportat si conserve 1160 care nu fac update.S-ar putea ca si a ta sa necesite schimbarea sursei.
    Da mai sint si 1160 ca nu fac update.Din cite am inteles sint cele din prima serie de acest tip. Am facut si eu la 2 pina acum si a functionat ca la 1120(acelasi condensator si aceiasi metoda)

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratiilor eu o vad o ca o batjocura de la digi Tv,esti asa cinstit si platesti 7€ pe luna si pina la urma nu ai nimic din banii aia.Daca nici un cacat de Update nu merge aia spune deja tot.Merge doar numai dupa sensul,de ce sa mai pun un condensator daca platesc pentru ce platesc?Aia sint norocosi la care ii merge ceilalti bafta,si stim cu totii daca vrem sa o facem pe o alta cale, reusim.Salut digi Tv ne-ati lasat iarasi sau mai bine zis din nou in ploaie

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pt.cei care au probleme cu update la Conserve
    By lau in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 18th February 2006, 11:10
  2. Probleme la update MAX?!
    By dirtyfreddie13 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 15
    Last Post: 10th November 2005, 18:24
  3. update de software la 1160NA
    By alex2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 28th October 2005, 10:13
  4. HELP-HSS-1160NA
    By Jon22 in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 4th January 1970, 20:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top