Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default La DigiTv apare aceasta sigla pe toate programele transmise?

    La DigiTv apare aceasta sigla pe toate programele transmise?Ca la Maxtv?Sau e doar un zvon?Multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu apare sigla pe toate. Acum ma uit pe discovery science si nu are alta sigla decit a programului.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doamne fereste...

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigla lui digi e micuta si aproape transparenta. E discreta si nu sare in ochi ca cea de la max.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la Digi apare sigla pe: Cinemax, HBO, ProTV, Acasa si Pro Cinema. A fost si pe AXN dar decand Digi este distribuitor AXN pentru cablu TV a fost scos aceasta sigla.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    la Digi apare sigla pe: Cinemax, HBO, ProTV, Acasa si Pro Cinema. A fost si pe AXN dar decand Digi este distribuitor AXN pentru cablu TV a fost scos aceasta sigla.
    Pai de ce apare?Ca la cablu nu apare sigla?Pentru ca e abo. mai mic?Si senso a fost scos,doar ca forma de cenzura,sau ca replica a faptului ca l-a scos si Astral.Noroc ca cei de la qtv au facut teste cu aecest program,nu ca m-ar interesa in mod special,dar cred ca tot ce e romainesc ar trebui bagat.Cum ar fi daca la chioscul de ziare nu s-ar aduce publicatia X,ca tot nu se vinde?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cei de la QTV nu trebuie sa bage pe Senso in grila lor, atat timp cat Senso este FTA pe Amos ... ar fii o risipa de spatiu ... si de ce apare? pentru ca canalele la care apare au o regula foarta stricta pentru a fii incluse in grila CATV-urilor, si multe CATV-uri mici nu au posibilitatea includerii acestor canale in oferta. Si este foarte convenabil pentru ei ca pur si simplu vor prelua de pe Digi (de altfel si la Max si la Focus aceste canale au sigla respectivilor operatori ... si probabil si QTV va fii nevoit sa includa o sogla proprie la aceste canale.). Iar despre faptul ca totul trebuie preluat si inclus ceea ce este romanesc ... acest lucru este o prostie. Daca eu imi deschid un chiosc de ziare si n-am chef sa aduc toate ziarele care apar atunci nu aduc. Este firma mea, afacerea mea si fac ce vreau. Si Digi este o afacere si nu este o firma de sustinut si retransmisie la toate canalele romanesti ...

  8. #8
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Legat de retransmiterea programelor de pe DIGI, ilegal, am ramas socat de cate programe sunt "retransmise" de pe DIGI la cablistii din zona.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Latitude/Longitude 47 20' N, 13 20' E
    Posts
    858
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Paul_L
    Wrote:

    Sigla lui digi e micuta si aproape transparenta. E discreta si nu sare in ochi ca cea de la max.
    Nu dezinforma lumea......Max nu mai are sigle!

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand am scris eu mai avea. Daca acum le-au scos inseamna ca si Max citeste forumul.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    cei de la QTV nu trebuie sa bage pe Senso in grila lor, atat timp cat Senso este FTA pe Amos ... ar fii o risipa de spatiu ... si de ce apare? pentru ca canalele la care apare au o regula foarta stricta pentru a fii incluse in grila CATV-urilor, si multe CATV-uri mici nu au posibilitatea includerii acestor canale in oferta. Si este foarte convenabil pentru ei ca pur si simplu vor prelua de pe Digi (de altfel si la Max si la Focus aceste canale au sigla respectivilor operatori ... si probabil si QTV va fii nevoit sa includa o sogla proprie la aceste canale.). Iar despre faptul ca totul trebuie preluat si inclus ceea ce este romanesc ... acest lucru este o prostie. Daca eu imi deschid un chiosc de ziare si n-am chef sa aduc toate ziarele care apar atunci nu aduc. Este firma mea, afacerea mea si fac ce vreau. Si Digi este o afacere si nu este o firma de sustinut si retransmisie la toate canalele romanesti ...
    Senso nu mai este fta pe Amos2(pe kingof sat scrie ca e ,dar din05.2005,iar la satcodx nu este).
    Compania de cablu care a scos Senso este chiar Astral,nu una mica.De ce e o prostie ca trebuiesc bagate toate canalele tv romanesti?Poate vreau sa aleg,poate am o legatura strinsa cu presa si trebuie sa am acces la informatii care pentru unii sint neinteresante.Ce facem atunci,restringem doar la tvr,eventual 2 ore/zi si gata,rezolvam cu economia de curent,si a doua zi ne putem duce la munca la ora 6 dimineata. Sau daca tot nu ne intereseaza anumite canale ,ar trebui sa fie luate licenta,nu si interzise.Nu e chiar asa.Sa stii ca facind aceste diferentieri se creeaza favoritisme,si posibilitatea de a avea ceva de cistigat de pe urma celor neinclusi in grila,ca deh,doar sintem romani si ne vin idei cind e de scos un ban.Ai idee care sint criteriile de introducere/scoatere a uniu program?Doar audienta?Si masurata cum?Altfel decit se masora audienta tv prin aer si cablu?Sau sint si alte criterii lesne de banuit?
    Cu difuzarea de presa sint 2 aspecte:sint cei particulari care vind ce vor,si cei la care m-am referit eu(ex. Rodipet-ul e obligat sa puna in vanzare tot ce difuzeaza prin el,Acces Press si volantii).De ce nu exista si asa ceva si in rindul cablistilor,2 tipuri sau obligatia contractuala ca la difuzarea de presa?

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yo3fuu3 eu zic ca faci niste confuzii: in primul rand daca ai nevoie de access la informatii atunci nu la un operator DTH te intorci ci la alte metode. Te inteleg si pe tine pentru ca incerci sa pui aici o argumentatie bazat pe obiectivizm, insa DTH-urile (pt ca in acest context nu numai Digi intra chiar daca tu esti abonat numai la Digi) sunt o afacere, deci se bazeaza pe alte criterii decat cele obiective. Tu ai numarat cate canale FTA exista? Cate canale Romanesti exista? Iti imaginez ca nu este de ajuns 2 TPuri pentru a le retransmite si nici 4 ca sa ai in grila toate canalele romanesti. Vrei sa se renunte la Boomerang, CNN, VH1, pachetul Discovery si canalele Viasat numai ca sa avem TVRM, Partener TV, Atomic si Taraf ca sa ne mandrim ca avem toate canalele Roamnesti la un DTH? Este putin absurd nu? Oricum ceea ce trebuie retinut este ca Digi, Max, Q si Focus sunt afaceri. Nu sunt ceva pachete nationaliste cu filozofia: "noi transmite totul ce e RO" ci sunt o afacere care vor sa aduca profit. Si este clar ca Partener, TVRM si Senso nu au cote de audiente mari, si un pachet Discovery aduce mai multi clienti. Si asa trebuie sa ne uitam. Sigur ca asa se creaza favoritizme, sigur ca criterii de introducere/scoatere a unor canale sunt bazate pe subiectivizm, un subiectivizm ce are un singur nume: banii ("business as usual" )
    Ma surprinde faptul ca Senso nu mai este FTA, asta n-am stiu, insa in ce este codat atunci? Sau a disparut complet de pe Amos?

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da,cel putin la mine pe amos2 cu 0.9m Senso nu intra deloc,deci nu cred ca e codat(sint multe cas-no name).A fost in probe alaturi de flux tv doar simbata citeva ore,probabil in pachetul q,cu semnal mai slab decit celelalte tp ale lui q.
    Cu introducerea tuturor canalelor rominesti pe dth,cred ca ai dreptate,insa e mai importanta afacerea.Norocul celor care au satelit este ca pot alege,si daca vor Senso sau TVRi,le pot receptiona.Dar ce fac cei care au cablu(o singura societate,bineinteles),existind monopol si neavind posibilitatea de a alege.O fi normal?E la fel si cu licentele terestre-in unele zone ale tarii doar anumite posturi emit terestru,altele neavind acces.Deci iti dai seama,cind se face un tabel cu audienta ce mult e influentat de cei care au doar antena clasica?

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Senso e bine-merci pe Amos. Ce v-a apucat?
    SHALOM

  15. #15
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3fuu3
    Da,cel putin la mine pe amos2 cu 0.9m Senso nu intra deloc,deci nu cred ca e codat(sint multe cas-no name).A fost in probe alaturi de flux tv doar simbata citeva ore,probabil in pachetul q,cu semnal mai slab decit celelalte tp ale lui q.
    Cu introducerea tuturor canalelor rominesti pe dth,cred ca ai dreptate,insa e mai importanta afacerea.Norocul celor care au satelit este ca pot alege,si daca vor Senso sau TVRi,le pot receptiona.Dar ce fac cei care au cablu(o singura societate,bineinteles),existind monopol si neavind posibilitatea de a alege.O fi normal?E la fel si cu licentele terestre-in unele zone ale tarii doar anumite posturi emit terestru,altele neavind acces.Deci iti dai seama,cind se face un tabel cu audienta ce mult e influentat de cei care au doar antena clasica?
    Pachetul n care este Senso nu intră de pe Amos cu antenă de 0.9 dect dacă eşti foarte norocos. Este transmis slab/prost de la sol, la fel ca multe alte pachete romneşti, destinate CABLIŞTILOR. Nu este destinat antenei tale de 0,9.
    Oricum dacă tu vrei neapărat Senso şi cablistul tău (monopol) nu-l bagă ţi cumperi un echipament de recepţie.
    Transmisiile astea costă ochiul din cap şi echipamentele la fel. Anul trecut, un TP la GlobeCast (dealer Hotbird şi nu numai), pe 13 grade, era vehiculat undeva la 800 000 euro pe an. Ce e drept urcau ei semnalul da' trebuia să le aduci semnalul de retransmis la Roma. Sau n alte cteva locaţii pe la Cuca Măcăii.
    Toată suflarea aşteaptă Hotbird 7 (a fost lansat azi parcă?) pentru a-şi corela preţurile. Ei speră ntr-o scădere dar piaţa e n creştere...
    Aşadar, comparaţia de mai devreme ntre ctiva centimetri pătraţi pe o tarabă de ziare şi un loc pe un TP (chiar şi pe un satelit mai ieftin) nu-şi are locul.

    ss/indescifrabil

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DigiTV - Grupatzi programele Romanesti
    By bibbicu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 11th June 2006, 21:14
  2. Patch pt 4x55 evo D+ ok nu mai apare ?
    By SAFETRON1 in forum SD Receivers
    Replies: 7
    Last Post: 25th January 2006, 01:18
  3. La Focus toate programele sunt libere de sarbatori
    By ------ in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 28th December 2005, 13:57
  4. Multivision 1, 2 si 3 fta la aceasta ora
    By doctorul in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 1st December 2005, 02:12
  5. de nu apare subtitrarea la dvd seg 438?
    By hary in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 4th May 2005, 01:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top