Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default Control Dream din alta locatie

    Gasisem mai demult un program cu care iti puteai controla Dreamul de acasa de pe un calculator de la serviciu. Dar nu mai stiu care era. Stie cineva?
    SHALOM

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    depinde de ce intelegi prin "control" !
    Prin folosirea WAN,deschizi / forward port-urile din firewall/router /NAT la IP-ul Dreambox-ului si folosesti WebIF interface.
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adica sa bag chei, sa schimb canalul. Cam ce fac DCC si DreamboxEdit.
    SHALOM

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    totalcomander
    filezilla
    dccdream
    geminimanager
    leapftp
    webinerface
    winscp
    si mai sunt o groaza.
    cu dreambox edit poti sa bagi si canalele din alta locatie iar cu flashwizard poti sa instalezi img sau sa faci backup si in america
    350 kg de scule!

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci.
    SHALOM

  6. #6
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gogi

    Poti te rog sa-mi explici si mie cum?
    Adica poate ai (exista) un How to?
    Ma intereseaza pentru totalcomander si/sau webinterface.

    Merci mult,

    Valentino
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu trebuie nici un how too,e f simplu.
    pui dreamboxul in DMZ mode in router sau forwardezi porturile prin care vrei sa intri.la fel si in linux server.
    forwarding sau dmz trebuie specificat ip dreamboxului.
    350 kg de scule!

  8. #8
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti intra pe el din alta retea chiar daca nu are IP "real"?

    Ca sa fac asta am luat o subclasa C pe care am pus-o pe router.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sote
    poti intra pe el din alta retea chiar daca nu are IP "real"?

    Ca sa fac asta am luat o subclasa C pe care am pus-o pe router.
    pai ai ip real de la providerul tau internet, vezi in configuratia routerului. daca ai adresa ip dinamica, iti trebuie un cont la dyndns sau no-ip.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sote
    poti intra pe el din alta retea chiar daca nu are IP "real"?

    Ca sa fac asta am luat o subclasa C pe care am pus-o pe router.
    man,tu cand scri ip real al providerului tau de internet si porturile sunt deschise ptru un ip local( dreambox),scriind user si pass el ( programu ) automat intra in dream,td,dbox2 sau alte receptoare care au placa de retea.
    sper ca am fost inteles acum!

    PS. loko sa iti trimit o img faina de la rudream stiu ca esti fun RU
    350 kg de scule!

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gogi: sint la serviciu,in loc sa muncesc ma chinui de o ora sa intru cu dreamboxedit pe dreamul de acasa si nu merge.
    La configurarea programului am pus adresa dreamului ca fiind IP-ul alocat mie de rcs. La dreambox http server port am pus un port care stiu ca e pe routerul de acasa , e alocat dreamului si e folosit de o alta conexiune . Am gresit?
    SHALOM

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man de ce te chinui ?

    E simplu de tot : Total Comander (ftp [fisiere mutate din PC in Dream drag&drop]) Putty (telnet) , schimbare de canale+inregistrare emisiuni =WebInterface (Http://IP-ul.de.acasa)

    Pentru toate aceastea trebuie ca in router sa pui porturile 21,23 si 80 SPRE Dreambox .

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Pentru toate aceastea trebuie ca in router sa pui porturile 21,23 si 80 SPRE Dreambox .
    inainte de a deschide porturile, nu uita sa-ti schimbi parola pe dreambox , ca nu se stie niciodata ...

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    WebInterface merge - verificat (cu Constanta ) - mai putin inregistrarea de programe - nu stiu cum, probabil cu CIFS dar eu folosesc NGrab... . La celelalte nu am avut timp, dar o sa incerc.
    SHALOM

  15. #15
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CIFS cu telecomanda de la WebInterface .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. alta configuratzie...
    By geo in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 17th November 2006, 21:09
  2. alta problema xtramusic
    By gabipopa in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 16th November 2005, 19:06
  3. MAC adres la DM500-locatie???
    By c dance in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 20th July 2005, 00:08
  4. O ALTA BOMBA !!!!
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 24
    Last Post: 24th February 2005, 18:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top