Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Softcam.K*y

    Buna prieteni,
    ceace priveste placile DVB recunosc ca nu am habar si ma chinui cu diverse fisiere Softcam.*** Am incercat mai multe fisiere SoftCam.*** de pe uploaduri si am constatat ca sint diferente mari de marime al fisierului cit si de format. Dealtfel cu unele merge TPSul si musica pe Astra mai nimic cu altul musica fara TPS. Si viteza de decodare difera de la un fisier la altul. Ma ajuta si pe mine cineva cu un fisier Softcam.*** optimat pentru placa DVBs.
    Merge la cineva placa DVBs fara Hardware MPEG2 Decoder si PIII 500MhZ?
    Multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu te chinui sa gasesti un softcam.key complet.incearca sa-l editezi pe cel care il ai .
    Vezi ce-ti raporteaza Yanksee-ul sau dupa caz seca2emu ca si keye invalida(lipsa keye) si updateaz-o(adauga) si astfel obti un softcam.key actualizat.
    Sper ca m-am facut inteles.
    Daca nu spune ce te incurca.
    f11

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu te chinui sa gasesti un softcam.key complet.incearca sa-l editezi pe cel care il ai .
    Vezi ce-ti raporteaza Yanksee-ul sau dupa caz seca2emu ca si keye invalida(lipsa keye) si updateaz-o(adauga) si astfel obti un softcam.key actualizat.
    Sper ca m-am facut inteles.
    Daca nu spune ce te incurca.
    f11

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @f11
    Vezi ce-ti raporteaza Yanksee-ul sau dupa caz seca2emu ca si keye invalida(lipsa keye) si updateaz-o(adauga) si astfel obti un softcam.key actualizat.
    exact asa am constatat ca exista diferente intre Fisiere.... problema mea este insa ca vreau sa ii fac cadou unui prieten aceasta placa DVB si sa fiu sincer nu vreau sa investesc prea mult timp in editare de k*y etc..
    De aceea rugamintea mea, daca poate sa-mi trimita cineva fisierul editat in special pt Provideri Astra&Hotbird asi fi foarte recunoscator.
    Multumesc

  5. #5
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.********.com/uploadshow.php?id=11 aici o sa gasesti toate keyle updatate!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    COOOL!
    Multumesc frumos!

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TPS AES Softcam
    By gironatt in forum RDI - Espańol
    Replies: 0
    Last Post: 1st December 2006, 19:28
  2. ajutor softcam
    By popescupope in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th September 2006, 19:06
  3. softcam
    By scary in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 26th February 2006, 22:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top