Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default STRONG 6XXX CU MOTORUL H-H

    Daca sunt in urma -va rog ma scuzati-!.Am gasit pe Frocus un file urt din 9.09.2005, cu meniu albastru, care comanda foarte bine motorul H-H.Cei care ati avut aceasta problema(ati putut memora numai 4-5 pozitii de satelit), incercati cu incredere acest file URT.

    http://www.upl.frocus.net/?ro&p=4

  2. #2
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu chiar vroiam sa comand un motor H-H.Si cum adica, daca am urt cu meniul verde nu pot memora decat 5 sateliti ?

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu
    Eu chiar vroiam sa comand un motor H-H.Si cum adica, daca am urt cu meniul verde nu pot memora decat 5 sateliti ?

    Problema este urmatoare:La prima instalare poti sa memorez mai mullte pozitii de satelit(e vorba de pozitii de sateliti, NU nr.sateliti), dar daca vrei sa modifici o pozitie, atunci ramane memorate numai 5 poziti, si daca vrei sa pui antena pe pozitia 6, atunci pierde pozitia satelitului 1.
    Dar cu urt-ul indicat problema se rezolva(copiaze in receptor de la Site-ul indicat APLICATIA 6xxx din 9.09.2005.

    Bafta

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FERI
    Quote Originally Posted by pytonu
    Eu chiar vroiam sa comand un motor H-H.Si cum adica, daca am urt cu meniul verde nu pot memora decat 5 sateliti ?

    Problema este urmatoare:La prima instalare poti sa memorez mai mullte pozitii de satelit(e vorba de pozitii de sateliti, NU nr.sateliti), dar daca vrei sa modifici o pozitie, atunci ramane memorate numai 5 poziti, si daca vrei sa pui antena pe pozitia 6, atunci pierde pozitia satelitului 1.
    Dar cu urt-ul indicat problema se rezolva(copiaze in receptor de la Site-ul indicat APLICATIA 6xxx din 9.09.2005.

    Bafta
    Sal'
    Aplicatia se incarca peste softul oficial?
    @clasix

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    philippines
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @feri
    cu urt-ul albastru am reusit sa memorez doar 13 pozitii.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote="clasix"]
    Quote Originally Posted by FERI
    Quote Originally Posted by pytonu
    Eu chiar vroiam sa comand un motor H-H.Si cum adica, daca am urt cu meniul verde nu pot memora decat 5 sateliti ?

    Problema este urmatoare:La prima instalare poti sa memorez mai mullte pozitii de satelit(e vorba de pozitii de sateliti, NU nr.sateliti), dar daca vrei sa modifici o pozitie, atunci ramane memorate numai 5 poziti, si daca vrei sa pui antena pe pozitia 6, atunci pierde pozitia satelitului 1.
    Dar cu urt-ul indicat problema se rezolva(copiaze in receptor de la Site-ul indicat APLICATIA 6xxx din 9.09.2005.

    Bafta
    Sal'




    DA! eu am pus pe softul patchuit, cel cu culoarea verde.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kope
    @feri
    cu urt-ul albastru am reusit sa memorez doar 13 pozitii.

    Sincer asta nu am incercat, eu am memorat 10 pozitii

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Vestul Romaniei
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt diferente mari intre fisierele URT , de exemplu eu am avut pe 6125 un urt vechi inca de la inceput pe care am pus noul patchul D+ N2 , cu care mergea perfect , schimba canalele sub 1 sec. dar se bloca de cateva ori la alte canale decat Nagra.
    Dupa care am incercat urt-ul albastru, iar cu asta nu mai era imaginea clara, am schimbat cu cel din sept. 2005 SRT61xx_FTA_2p1_31082005(megasport-ok).urt
    Cu asta merge bine nu se blocheaza dar viteza de schimbare a canalelor a crescut de la 1 sec la si 3 sec pt D+ !

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi All,

    Nu stiu daca ajuta cu ceva sau pe cineva,dar recent am pus un patch Strong 6***{verde} pe un Echostar 770.Am vrut sa vad daca stie sa comande o montura H-H.Dupa parerile exprimate de diferiti amatori sau instalatori,aci,pe forum,sau aiurea,cea mai buna metoda de memorare a satelitiilor e cea care recomandata de aproape toti,in primul rind stabilirea si memorarea limitelor est si vest,si numai apoi se trece la memorarea satelitilor intre limitelor fixate.In unele cazuri aceasta metoda reuseste,depinde de versiunea de patch utilizata,iar in altele,da gres.La Echostar-ul meu am incercat sa aplic metoda respectiva,dar din motive care nu le pot explica{cine-probabil nici creatorul patch-ului-ar putea sa explice de ce patch-ul nu stie ce stie soft-ul original,si anume sa comande o montura H-H in mod corect?},dar,dupa citeva incercari de memorare a satelitii intre limitele stabilite,toate esuate,am facut cel mai simplu lucru,si logic la indemina,si anume,am stabilit si memorat limita de est,dupa care am trecut la memorarea satelitiilor pe care ii doream,in cazul de fata era vorba de cinci,iar la sfirsit am stabilit si memorat limita de vest.Dupa ce am terminat de memorat pozitiile stabilite,am uitat un satelit sa memorez,si acum urma sa vad daca stie patch-ul sa retina o pozitie care nu era memorata inainte.Din fericire patch-ul a memorat si satelitul adaugat ulterior.N-am incercat sa memorez mai multi sateliti,peste 10 sau 15,cit se crede ca patch-ul stie sa-i pastreze in memorie,pentru a nu forta "norocul",ca apoi sa am de lucru in plus,cu atit mai mult cu cit receptorul era de alta marca decit Strong cu toate ca placa are acelasi suport hardware.
    satelescu

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelescu
    Hi All,

    Nu stiu daca ajuta cu ceva sau pe cineva,dar recent am pus un patch Strong 6***{verde} pe un Echostar 770.Am vrut sa vad daca stie sa comande o montura H-H.Dupa parerile exprimate de diferiti amatori sau instalatori,aci,pe forum,sau aiurea,cea mai buna metoda de memorare a satelitiilor e cea care recomandata de aproape toti,in primul rind stabilirea si memorarea limitelor est si vest,si numai apoi se trece la memorarea satelitilor intre limitelor fixate.In unele cazuri aceasta metoda reuseste,depinde de versiunea de patch utilizata,iar in altele,da gres.La Echostar-ul meu am incercat sa aplic metoda respectiva,dar din motive care nu le pot explica{cine-probabil nici creatorul patch-ului-ar putea sa explice de ce patch-ul nu stie ce stie soft-ul original,si anume sa comande o montura H-H in mod corect?},dar,dupa citeva incercari de memorare a satelitii intre limitele stabilite,toate esuate,am facut cel mai simplu lucru,si logic la indemina,si anume,am stabilit si memorat limita de est,dupa care am trecut la memorarea satelitiilor pe care ii doream,in cazul de fata era vorba de cinci,iar la sfirsit am stabilit si memorat limita de vest.Dupa ce am terminat de memorat pozitiile stabilite,am uitat un satelit sa memorez,si acum urma sa vad daca stie patch-ul sa retina o pozitie care nu era memorata inainte.Din fericire patch-ul a memorat si satelitul adaugat ulterior.N-am incercat sa memorez mai multi sateliti,peste 10 sau 15,cit se crede ca patch-ul stie sa-i pastreze in memorie,pentru a nu forta "norocul",ca apoi sa am de lucru in plus,cu atit mai mult cu cit receptorul era de alta marca decit Strong cu toate ca placa are acelasi suport hardware.
    satelescu

    Problema apare (cel putin la mine asa era!) dupa ce te umbli la pozitiile deja memorate.In acest caz eu am putut memora numai 5 pozitii de satelit.
    Totus recomand urt-ul albastru din 9.09.2005, cu asta nu am probleme cu comanda motorului H-H!
    fery

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 6xxx
    By spoealar in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 12th February 2006, 22:37
  2. Strong 6XXX
    By gigi_sandu in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 9th November 2005, 02:04
  3. strong 6xxx
    By marcobelo in forum SD Receivers
    Replies: 11
    Last Post: 23rd October 2005, 23:38
  4. Replies: 262
    Last Post: 7th August 2005, 16:04
  5. 08-key NT*mir NS*B si 1 Ba*t p/u Strong SRT 6xxx
    By Frocus in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 26th June 2005, 16:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top