Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate face ceva cu o conserva de Digi

    A ramas fara grai dupa un esec de actualizare de pe satelit .Mai are vreo rezolvare ?

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    romania
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De obicei daca il scoti din priza si il lasi vreo 10 minute si dupa aceea il pui din nou,cu conditia sa nu fi umblat deloc la antena,ca sa nu fie cumva dereglata,receptorul incepe sa isi incarce din nou softul. Daca nu,inseamna ca nu mai e in stare ,sau antena e dereglata si nu mai are fireste de unde sa isi ia cele necesare. Daca nici asa nu porneste,trebuie luat sub brat si dus la reparat,acolo de unde l-ati cumparat,daca receptorul mai este in garantie,sau se poate incarca din nou softul cu ajutorul unui calculator,daca doar softul e de vina pentru nefunctionare.
    Am montat destule receptoare digi si cunosc destul de bine cum se comporta.
    P4 3Ghz 1Gb RAM SS2 rev 2.6d+motor h-h Moteck SG-2100A+lnb invacom twin 0,3 db+1,1 m dish,90E - 18W

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau impachetari cu namol la 2m adancime.

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    normal,sa-l trimiti la origini. ai mai putea sa-l donezi la chirurgi pentru
    "disectie".

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate face ceva cu Jocker 11000
    By soporan_emil in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 25th March 2006, 11:54
  2. aston cam v1.5 pe bune, se poate face ceva cu el?
    By abs3nt666 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 20th October 2005, 00:11
  3. CAM Aston ver. 1.5 - se mai poate face ceva cu el
    By snowy in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 17th October 2005, 15:54
  4. Replies: 23
    Last Post: 12th July 2005, 23:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top