Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    benchiu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default DTH in afara tarii, Israel?

    Acest forum este f interesant cand se dezbat chestii tehnice si nu barfe sau certuri intre membri. Am rugamintea la veterani sa imi spuna care dintre DTH-uri se receptioneaza in Israel? Cu ce antena? Am vazut topicuri cu Franta, Anglia, Italia, Germania. Dar Istrael?
    Multumesc

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi pare rau, dar Israel nu prea intra in spoturile satelitilor de pe care transmit pachetele romanesti...poate Max, dar cu o antena mare...
    Salut Prieteni!


  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai asteapta un pic pina se lanseaza qtv-ul



  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Max. Antena minim 1.5 m.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa zicem ca alegi digi-tv pentru Tunisia si vrei sa pleci cu avionul.
    Cum scoti receiverul din tara?Nu sunt probleme la vama?
    A mai plecat cineva in conditiile date?

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adant
    Sa zicem ca alegi digi-tv pentru Tunisia si vrei sa pleci cu avionul.
    Cum scoti receiverul din tara?Nu sunt probleme la vama?
    A mai plecat cineva in conditiile date?
    Cred ca sunt mii de receptoare care au facut pasi peste granita! Este perfect legal, nimeni nu zice nimic cand pleci cu receiverul sub brat. Dar daca nu vrei sa platesti taxe vamale si TVA atunci cand te intorci, e bine sa-l declari la vama, la iesirea din tara. Vei primi o hartie pe care o sa scrie marca si seria aparatului, pastreaz-o!

    O eventuala problema poate apare in tara in care ajungi, ar putea avea pretentii sa platesti taxe vamale pentru aparat. Dar daca le dovedesti ca receiverul nu este nou ci a mai fost folosit si daca nu ai decat unul, ar trebui sa nu ai nici-o problema.

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @benchiu
    Cel mai simplu este sa vezi cu ochii tai. Iata ariile de acoperire pentru serviciile DTH romanesti
    Digitv http://www.intelsat.com/resources/co...oc=359&spot=s3
    Focussat http://www.thor-satellites.com/index...sel1=2&sel2=3&
    MaxTV http://www.ses-sirius.com/services/coverage-areas/ (imaginea cu BSS Europe)
    Qtv http://www.amos-spacecom.com/newsite...?cat=94&type=2 (prima imagine de sus)
    Trage tu concluziile!
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca un DTH romanesc care sa emita de pe Atlantic Bird 1 la 12.5 grade vest ar putea multumi pe toti conationalii nostri din strainatate, din insulele Azore pana in Israel
    http://www.eutelsat.com/satellites/125e_popd.html# (europe coverage)
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gresit .

    Singurul spot valabil este spotul F2 de la HelasSat :



    De la Irlanda la Portugalia si Israel

  10. #10
    benchiu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Am o harta Sirius 2 BSS Europe. mai exacta decat cea de pe site. La latitudinea 31-32 de grade si pe longitudinea 35 de grade scrie 5,90. Ce inseamna asta? Din cate imi dau seama este acoperit, dar cu ce antena? Merci[/img]

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ti-am zis minim: 1.5m. E cineva care a venit din Israel si mi-a spus ca receptiona frecventele de la Max cu antena de 1.5m si receptor Strong.
    Mi-a zis ca semnalul e destul de slabut, dar functioneaza.

  12. #12
    benchiu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @vancelino multumesc frumos.
    Poate ar fi bine ca nea Fanta sa faca si o harta cu receptia in Europa si alte zone laturalnice cu romani, cu note de la oameni. De ex cine receptioneaza Intelsat in Spania, cu ce, daca merge si Thor etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cu antena de 2.2M in centrul tarii...
    By rz + in forum RDI - Satelit
    Replies: 40
    Last Post: 8th February 2007, 11:47
  2. Pina miine probleme de semnal in sudul tarii
    By isr2002 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 11th May 2006, 03:09
  3. oare sa poate receptiona digitv in afara tarii?
    By carlini in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 1st September 2005, 21:45
  4. Kiosk-urile in sudul tarii
    By cell1 in forum Placi DVB
    Replies: 13
    Last Post: 6th May 2004, 13:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top