Laura Andresan adreseaza o noua provocare pentru vedetele din Romania: o discutie fara perdea, intr-un decor plin de vibratoare, catuse si bice. CNA si-a dat acordul ieri, asa ca incepand cu aceasta noapte, de la ora 1.00, vedeta XXX va prezenta o emisiune de noapte la “Teleshop 24”, intitulata “Sex Shop”, care va avea ca scop vanzarea obiectelor erotice.

Printre primii invitati se vor numara Ernest Maftei, Margineanu, fetele de la revista “Budoar” sau baietii din trupa “Verbal”. “M-a atras ideea de talk-show pe teme erotice, mai mult decat cea de emisiune comerciala. In plus, cred ca ma pricep. Chiar am utilizat unele dintre aceste obiecte”, ne-a declarat Laura Andresan.

Producatorul talkshow-ului, Razvan Dinca, spune ca va incerca sa faca o emisiune foarte fierbinte, dar in limita reglementarilor CNA: “Vom avea numere de striptease, vor exista gesturi provocatoare si se va exemplifica modul in care obiectele pot fi folosite. Nimic din toate astea insa nu va fi explicit si nu va depasi nivelul filmelor sexy care se difuzeaza, la aceasta ora, in Romania”.