Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    somer tehnic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    bacau
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default acu 7o2o cu maxul

    salve

    peste doua zile primesc o cartela de max si ash vrea sa shtiu daca fara cam via2 ,adica direct an slot- mere?
    ce imagine si cam,plugin ,ca informatiile de aici sunt cam an ceatza
    face update?
    bafta
    dm7020,dm500s,tt-connect s2-3650 ci

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu merge deocamdata ,dar o poti folosi daca cumperi un cam de via2.x !
    mai asteapta, e pe vine imagine de 7025 cu EMU si celelalte !
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prima data initializeaza cardul in cam via,dupa poti sa pui in dreambox.
    350 kg de scule!

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rolion
    nu merge deocamdata ,dar o poti folosi daca cumperi un cam de via2.x !
    mai asteapta, e pe vine imagine de 7025 cu EMU si celelalte !
    omul are 7020

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi
    prima data initializeaza cardul in cam via,dupa poti sa pui in dreambox.
    se initializeaza si in dream

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania-EVERYWHERE
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default IN ROMANIA, NICI IN ORA EXACTA NU AM INCREDERE!!!

    fratiloe...care n-aveti max...lasati-o mai moale cu dezinformarea....
    merge frate sa o activeti in dream...foloseste newcamd si iti va merge fara probleme si isi face si up la inceput de luna...poti folosi si camd ver mai new...
    bafta
    IN ROMANIA, NICI IN ORA EXACTA NU MAI AM INCREDERE!

  7. #7
    somer tehnic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    bacau
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    salve


    mo baieti daca trebe sa mai iau si cam via 2.x ,numai ptr max nu prea renteaza ,o sa ancerc cum mi-a zis marian si o sa va dau de stire sambata ce am facut
    apropoo marian ce image folosesti?

    bafta
    dm7020,dm500s,tt-connect s2-3650 ci

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by onyx
    Quote Originally Posted by rolion
    nu merge deocamdata ,dar o poti folosi daca cumperi un cam de via2.x !
    mai asteapta, e pe vine imagine de 7025 cu EMU si celelalte !
    omul are 7020
    Corect,scuze...cum de nu am vazut 7020 sau cum de am vazut 7025 ? ? ?
    Scuzeeeee.....
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  9. #9
    somer tehnic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    bacau
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    salve


    revin- testat -maxtv cu davinci 5.4 full multibot .rar de pe croteam ,fara nici un cam ,cardul bagat an slotul de jos-functioneaza cu toate emu deja bagate an image dream 7020s
    tanks to marian 13
    bafta
    dm7020,dm500s,tt-connect s2-3650 ci

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: re

    La mine merge fara vreun cam introdus in slot,ci doar cu camd3 si face si update la key.
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  11. #11
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: IN ROMANIA, NICI IN ORA EXACTA NU AM INCREDERE!!!

    merge frate sa o activeti in dream...foloseste newcamd si iti va merge fara probleme si isi face si up la inceput de luna...poti folosi si camd ver mai new...
    bafta[/quote]

    cam aceiasi configuratie am si eu dar nu prea vrea maxtv
    ai vreo idee de ce ?
    ps: sint incepätor......

  12. #12
    somer tehnic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    bacau
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    ai pm
    dm7020,dm500s,tt-connect s2-3650 ci

  13. #13
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: re

    Quote Originally Posted by RADUSOVA
    ai pm
    merci fain am rezolvat

    ps: sint deja meserias


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dream500 si MAXul
    By sioux in forum DREAMBOX
    Replies: 6
    Last Post: 13th February 2006, 13:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top