Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default progdvb channels

    unde gasesc o lista de canale pt progdvb, urgent ! 10x
    Bravo J.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de fapt ma intereseaza canalele de pe turksat. thx.
    Bravo J.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    timisoara
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi, dar astea nu imi merg, nu imi apare nimic cand le pun in progdvb.
    Bravo J.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si aici.Sunt de la turcaleti chiar pentru ProgDVB . Copiezi si pui in Trasponder.ini pentru Turksat: http://www.turkeyforum.com/satforum/...=77819&page=19 .Probabil ca mai sunt si alte site-uri dar asta l-am gasit la repezeala.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calan
    Posts
    1,237
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intri la pagina asta http://www.kingofsat.net/en/pos-42E.php si dai click pe disketa aia care itzi apare dupa RADIO-FEEDS,iar fisierul care se salveaza il copiezi in foderul "Transponders" de la Prog DVB,apoi scanezi.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi, eu vroiam niste canale care erau deja prinse, dar ma rog, imi trebuia aseara ca sa prind turksat pt un provider de net. am reusit pana la urma. multumesc !
    Bravo J.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gabipopa
    de ce nu scanezi tu satelitul pe care il vrei(dupa ce in prealabil ti-ai actualizat TPurile)..asa vei avea intotdeauna o lista de programe actualizata...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Finding channels in ProgDVB
    By nivram in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 8th June 2006, 09:08
  2. How to broadcast channels from Progdvb installed on skystar2
    By iqbalbhawana in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 23rd May 2006, 03:45
  3. How to Scan channels from ProgDvb Ss2..??
    By baba4u in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 14th March 2006, 13:58
  4. how to delete tv channels in Progdvb
    By iqbalbhawana in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 5th December 2005, 13:49
  5. progdvb channels?
    By ferraristi in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 14th February 2005, 11:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top