Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 4012, 6005, 6010

    Tocmai am vazut ca a fost adaugat la ProSat receptoarele Strong 4012 (170 RON), 6005 (170 RON) si 6010 (190 RON). Cum am nevoie de un receptor FTA (receptorul Digi este mare KK la receptie FTA mai ales la cautarea satelitilor ...) m-am gandit sa achizitionez unul mai ieftin, pentru ca in acest moment nu am nevoie de mai mult. In mare parte Str 6005 si 6010 este aceeasi receptor, 6010 prezentand numai o iesire coaxiala in plus de care nu am nevoie. Deci ma gandesc sa-mi iau un Strong 6005. Ce stiti despre acest receptor? A incercat deja cineva? Patch-urile clasice care sunt pentru Strong seria 6xx5 merg si pe acest receptor? Astept parerei. Mersi tare

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    baia mare
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am citit pe forum ca se poate pune patch de 6xxx, este compatil, dar nua re butoane pe panoul frontal, deci nu stiu cum poti intra in meniul de boot..............

    Openbox X800 ver5.33, MOTOR H-H, Al 1.10M, Lnb Gold 0.2dB

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    pe aici pe undeva
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu te sfatuiesc sa iei SRT 4012, patch-ul e acelasi ca cel de 4120 si 4121 si se gasesc actualizate zilnic, in afara de asta functioneaza ireprosabil si canalele codate se schimba instantaneu ca si cum ar fi FTA. La banii astia e super receptorul. Parerea mea....
    Get rich or die tryin'

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    6005 nu are butoane pe panoul frontal? ce sunt acele 4 butoane argintii? 4012 sigur ca nu are ... as lua si 4012 insa parca de numai 2000 canale este putin. nu? okay ca n-o sa ma uit la 2000 de canale insa daca fac un scan complet la HotBird si Astra deja am memoria aprope plina ... de aceea m-am gandit ca la aceeasi pret de 170 RON poate ca este mai rentabil un 6005. A da si EPG-ul pe 4012 este de CURRENT/NEXT dupa manual iar pe 6005 este pe 1 saptamana (util daca ma uit mult pe Kabel 1, Pro 7 care au EPG pe o saptamana). [email protected]@n cum pun patch pe 4012 care chiar ca nu are butoane frontale?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    pe aici pe undeva
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se confectioneaza cablul dupa schema data chiar in manualul receptorului
    si se introduce la scartul TV si la PC. Se porneste hyperterminal din windows cu setarile de rigoare cu receptorul scos din priza si IMEDIAT dupa ce dai TRANSFER din hyperterminal se baga receptorul din priza. Dureaza cam 1 minut, dupa care apare pe ecranul PC-ului mesajul CC__AA se porneste receptorul din telecomanda si ...gata! Daca te hotarasti se iei 4012 te pot ajuta, m-am "jucat" si cu SRT 4120, 4121 si 4012 si am devenit "expert" in acest tip de receptoare de la Strong. Bafta!
    Get rich or die tryin'

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Tehnologie ...

    Eu as lua totusi un 6xxx ! ca parca totusi are aerul unui receptor adevarat ! seria 4012 din pacate nu m-a convins ... sursa mizerabila ...

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mihaip si eu m-am decis asupra lui 6005. tutsi stie semnificativ mai mult decat 4012 si costa la fel. 4012 este micut si dragalas ... dar atat. mai bine 6005.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    pe aici pe undeva
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, sunt de acord cu voi, dar cum facem pana la urma sa punem patch pe 6005 si mai ales ce tip de patch se potriveste?
    Get rich or die tryin'

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Patch...

    Cu exceptia lui 6355 a carui aplicatie trebuie sa recunoasca CI ... toate celelalte modele merg pe 6155 ! ... asa ca puteti incerca cu incredere ...

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe site-ul www.strongsat.com este o descriere la procedura de update software prin hyperterminal ... prin aceasta metoda poet fii rescris si softul? Insa nu este prezentat nici o metoda pentru update la listele de canale si sateliti. Si cum se ectualizeaza fisierele cu KEY?

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Atentie !!!

    Receptoarele 6005 si 6010 au alta placa de baza decat cea cunoscuta noua de la seria 6125,6130,6155 si 6355 ! deci despre patch deocamdata ... facem teste si mai vedem !

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mihaip asteptam numai vesti bune mai ales la capitolul 6005-6010

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus patchul pe un Str 4012 dar meniul de key e gol fara nici o keye. Trebuie puse manual sau exista vreo metoda de introducere dintr-un Softcam.key?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    de-ro
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy
    Am pus patchul pe un Str 4012 dar meniul de key e gol fara nici o keye. Trebuie puse manual sau exista vreo metoda de introducere dintr-un Softcam.key?
    Pe unde ai bagat patchul la STR 4012, daca nu are serial-port.
    http://www.strongsat.com/index.php?i...e&Product1=115
    Live-your-dream

    19°/16°/5°/-1° @75

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pistruiatu exista o schema speciala de RS232-SCART ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong SRT 6005
    By cociodar in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 14th May 2006, 05:42
  2. STRONG 6005 - inceputul unei noi familii
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 39
    Last Post: 9th May 2006, 10:17
  3. Strong 6005
    By MrMxyzptlk in forum Shop
    Replies: 8
    Last Post: 7th April 2006, 17:45
  4. exista oare patch ptr strong 6005
    By mandache2006 in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 18th February 2006, 19:11
  5. Strong 4012
    By eugenc in forum SD Receivers
    Replies: 11
    Last Post: 20th November 2005, 21:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top