Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate receptiona Intelsat 907/ 27.5W in Romania?

    Salut prieteni.
    Am si eu cateva intrebari:
    Se poate receptiona Intelsat 907/ 27.5W in Romania?
    Ma intereseaza in special pt Bucuresti.
    Daca da, cu ce diametru de antena?
    Multumesc anticipat.

    gompo

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Presupun ca te intereseaza banda C? Avea rz + un topic pe undeva...
    SHALOM

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma intereseaza mai mult banda KU.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verific deseara si postez aici.
    SHALOM

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai prins tu five cu 1.5?
    In Bucuresti?
    Eu ma chinui cu 1.8 sa localizez satelitu' (tot pe five) si nu reusesc?

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze, am editat deja, stiu ca am incercat dar nu mai stiu rezultatul. Verific deseara.
    SHALOM

  7. #7
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa zona de acoperire limita adica probabil 1,2 m este destul de departe de romania.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Timisoara nu am reusit sa-l prind cu offset de 1,1m desi pe 22W si pe 30W am semnal foarte bun. Din pacate nu reusesc sa prind nici ce e cel mai interesant pe acest satelit: feed-urile din fiecare noapte cu meciuri de NBA.


  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am prins eu cu 1,20 la 140 KM est de Bucuresti dar doar TP-urile cu feeduri.(e drept ca la limita). Pe frecventa cu Five doar se simte un pic de semnal. Cred ca 1.80 ar avea sanse.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tdcristi
    Am prins eu cu 1,20 la 140 KM est de Bucuresti dar doar TP-urile cu feeduri.(e drept ca la limita). Pe frecventa cu Five doar se simte un pic de semnal. Cred ca 1.80 ar avea sanse.
    cred ca gopo vrea sa prinda cele trei programe americane transmise in dvb-s2 si mpeg4 HDTV .Sunt necodate din cit am inteles.

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lucgas
    cred ca gopo vrea sa prinda cele trei programe americane transmise in dvb-s2 si mpeg4 HDTV .Sunt necodate din cit am inteles.
    Bingo!
    La tine intra?

    gompo

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am mers acum pe respectivul satelit. Nu am prins nimic Nici macar urma de semnal pe Five iar feeduri la ora asta sunt slabe sanse.
    Mai incerc pe la 19 cand apar feedurile.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    philippines
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Oradea am semnal 57%(calitate) pe five cu o antena de 1.2M.

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gompo
    Quote Originally Posted by lucgas
    cred ca gopo vrea sa prinda cele trei programe americane transmise in dvb-s2 si mpeg4 HDTV .Sunt necodate din cit am inteles.
    Bingo!
    La tine intra?

    gompo
    Nu am incercat pentru ca pace are dupa cum am spus un rahat de soft cu numa trei sateliti, sper sa vina update.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat, nu intra. . Prima data scrisesem asa pt. ca verificasem "Five" dar pe Telstar 15W. Alea intrau.
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intelsat 907 27.5W in Romania?
    By MariusT in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 29th November 2006, 08:54
  2. MMDS .se poate receptiona si cu ce?
    By isaictudor in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 11th July 2006, 00:03
  3. Se poate receptiona vreun post tv Israelian ????
    By Fantomas in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 6th July 2006, 05:05
  4. Replies: 11
    Last Post: 17th March 2006, 16:00
  5. oare sa poate receptiona digitv in afara tarii?
    By carlini in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 1st September 2005, 21:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top