Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
 1. #1
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 1970
  Posts
  694
  Posts Thanks / Likes

  Default Digi TV din Ungaria si Slovacia

  http://www.trinit.hu/content/content_16.html

  DigiTV műholdas digitális televízó
  Bárhol az országban!
  Legújabb információink szerint február 13-án indul a DigiTV szolgáltatás! Ezen a napon érkeznek üzletünkbe a vételhez használható készülékek. Mindaddig azonban amíg ezek a berendezések nem állnak rendelkezésünkre, szerződéskötésre sem lesz módunk.

  2006. január 21-én hivatalosan is bejelentették a forgalmazóknak, hogy 2006. február 1-én (a konkurenciaharc eredményeképpen ez február 13-ra tolódik) megkezdi tevékenységét egy új műholdas műsorszóró szolgáltató a DIGITV, mely tevékenységével versenyhelyzetet teremthet a mai egyedüli hasonló szolgáltató működésével szemben.
  Cégünk forgalmazói tevékenységet vállalt a Digi TV szolgáltatás közvetítésére!
  Ezzel kapcsolatban a mi feladatunk lesz a felhasználó (ügyfél) és a szolgáltató közötti szerződéses kapcsolat létrehozása területünkön, illetve a szolgáltatás elindítása az ügyfél által meghatározott helyen (felszerelés, beüzemelés és szolgáltatás aktiválás).
  A szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi szükséges:
  - A csatornák vételéhez meg kell vásárolni egyösszegben vagy havi részletekkel egy "DigiBox" eszközt, mely tartalmaz egy digitális beltéri egységet és egy kódkártyát, mely csak a hozzárendelt beltéri egységben fog működni;

  - Szükség esetén vásárolható egy kültéri csomag is mely tartalmaz egy 70x80cm offszet tükröt, fejet, kábelt és csatlakozókat;

  - A felszerelés és beüzemelés ideális körülmények között ingyenes;

  - Az alapcsomag havi díja 2.700Ft;

  - Hűségszerződéssel az első 12 hónap ingyenes;

  - A szolgáltatás indulásával egyidőben elindul egy "Call Center" szolgáltatás, mely az ország bármely területéről helyi tarifával hívható. Itt felkészült szakemberek várják a bejelentéseket a használattal illetve előfizetéssel kapcsolatban.
  Bruttó lista árak:  Egyszeri díjak ----------------------

  Teljes eszköz ára*
  35 000 HUF

  Csak DigiBox
  30 000 HUF

  Előfizetési díjak --------------------

  Alapcsomag
  2 700 HUF

  HBO PACK
  1 800 HUF

  Cinemax
  1 200 HUF

  MAX PACK
  2 400 HUF

  Akciós árak** ----------------------

  Egyszeri díjak ----------------------

  Teljes eszköz ára*
  21 600 HUF

  Csak DigiBox
  18 000 HUF

  Részletfizetés (12 hónap)
  2 160 HUF

  DigiBox részletfizetés (12 hónap)
  1 800 HUF

  Előfizetési díjak --------------------

  Alapcsomag
  12 hónap ingyen  * eladási ár (beleértve az antenna)

  ** hűségszerződéssel (2 év időtartam)


  Csatornakiosztás:


  M1

  RTL KLUB

  TV2

  VIASAT 3

  DUNA

  FILM+

  COOL

  HIRTV

  Story

  AXN

  HALMARK

  ROMANTICA

  A+

  SPEKTRUM

  TRAVEL

  DISCOVERY

  ANIMAL PLANET
  DISCOVERY Civilization

  DISCOVERY Science

  DISCOVERY Travel&Living

  VIASAT EXPLORER

  VIASAT HYSTORY

  REALITY

  CARTOON

  MINIMAX

  JETIX

  MTV

  VH1

  VIVA TV

  EUROSPORT

  SPORT 1

  SPORT 2

  SportKlub

  Spice Platinum

  Extrák:

  1. HBO PACK

  HBO

  HBO2

  2. CINEMAX

  CINEMAX


  3. MAX PACK

  HBO

  HBO2

  CINEMAX

  A szolgáltató a mindenkori csatornalistát mindig a felhasználók igényeihez fogja igazítani!
  Mindenkori csatornalista változásokról tájékozódhat naprakészen innen!
  További információk:
  Amennyiben úgy dönt, hogy igényt tart a Digi TV szolgáltatásra a következőt teheti a szolgáltatás indulása után:

  1. Felkeresheti a területileg illetékes forgalmazóját, melyről információt a Digitv „Call Center”-étől kaphat meg és bejelenti igényét a szolgáltatásra: Megköti a szerződést a forgalmazónál, mely szerződés hatályba csak akkor fog lépni, ha már működik lakásán a szogáltatás és aláírta a szerelési munkalapot is.

  2. Felhívja a Digi TV „Call Center” ügyfélszolgálatát (ez a szám: 06 40 180 180 ) és ott jelenti be igényét a szolgáltatásra.

  Ezután a Digitv 72 órán belül (mely munkanap) kiküldi az Ön által megadott felhasználási helyre a szerelőjét és beüzemeli a vételhez szükséges eszközöket (Digibox és kültéri egység). Ön átveszi az eszközöket és aláírja a szerelői munkalapot. Ezután már használhatja a szolgáltatást és néhány napon belül kézhez kapja a befizetési csekket a szolgáltatótól (nem a forgalmazótól!). Ekkor kell Önnek befizetni a kiválasztott csomaghoz tartozó összeget (alapcsomag esetén 2 éves hűségszerződéssel, kül- és beltéri egység együttes igénylésekor, egyösszegű fizetéskor a 21.600Ft-ot). Ezzel Ön megvásárolja a vételhez szükséges eszközöket, melyek teljes tulajdonjoga hűségszerződéses konstrukció esetén az aláírt időszak végén (2 év után) lép életbe.

  Egy év leteltre után pedig kézhez fogja kapni a havi díjhoz szükséges csekkeket, vagy banki megbízás alapján átutalja a havi díjakat a Digitv-nek.
  Érdemes tudni a vételhez használatos eszközök műszaki jellemzőit is:


  1. A Digibox egy olyan beltéri egység (Hyundai HSS-1160NA) mely együtt fog működni egy Nagravision 2-es kódot engedélyező kártyával és ez a kártya csak a hozzárendelt beltéri egységgel fog működni.


  2. A kültéri egység csomag tartalma: 70x80cm átmérőjű offszet parabola tükör felszerelve egy 0,4dB zajtényezőjű univerzális fejjel; 60cm-es fali-tartó; koax kábel (kb. 20m-ig); 2db F csatlakozó.


  Természetesen, ha a szerelőnek további szerelési igényeket is ki kell elégíteni pl. több műhold műsorait is szeretné nézni, többfejes, több antennás, esetleg forgatós rendszert szeretne (mert a beltéri egység egyébként erre képes!), netán a beltéri egység antennajelét vagy AV jelét további készülékekhez szeretné elvezettetni akkor a szerelő a felmerülő pluszköltségeket Önre háríthatja. Ezt természetesen vele megegyezve kell rendeznie.
  Fontos tudni azt is, hogy mivel ez egy műholdas szolgáltatás (műholdvevő berendezéssel vehető), csak azon a tv készüléken nézhetőek a beltéri egység által kiválasztott tv csatornák amelyikre rákötöttük! Természetesen van lehetőség a beltéri egységet több tv készülékre is rákötni, de mindegyik tv azt a műsort fogja vetíteni, amelyiket a beltéri egységen kiválasztottunk. Későbbi tervekben szerepel az is, hogy egy előfizetőnek egy szolgáltatási helyen több előfizetése is lehessen, természetesen kedvezményesen.
  Sok kérdés hangzott már el a díjak változásával kapcsolatban is. Erről mi (a szolgáltató ígéreteit és előéletét figyelve) csak saját véleményünket tudjuk megosztani Önnel, mely szerint bízunk abban, hogy az előszóban említett konkurencia „harc” győztese mindig az lesz aki megfelelő minőségű szolgáltatás mellett elfogadható áron is dolgozik. Így figyelembe kell vennie azt is, hogy a felhasználóik „ár-érzékenyek” és lehetőségük lesz váltani, ha úgy gondolják! Egy szolgáltató akkor tud hatékonyan működni, ha ügyfeleik nem fordulnak el tőlük, mert visszacsábítani nehéz és ezt bizonyára Ők (Digi TV) is tudják.


  Ebben bízva kívánunk sok sikert a szolgáltatónak és elégedettséget az ügyfeleiknek!

 2. #2
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 1970
  Posts
  694
  Posts Thanks / Likes

  Default

  http://parabola.cz/r-art.php?id=1139431306


  Rumunská platforma Digi TV vstupuje na Slovensko
  Telekomunikační operátor Intelsat podepsal kontrakt se společností Romania Cable Systems (RCS) na další transpondérovou kapacitu na satelitu Intelsat 10-02 k expanzi satelitní platformy Digi TV (RCS) na nové trhy. RCS chce rozšířit programovou nabídku a vstoupit na nové trhy: slovenský a maďarský. Podrobnosti o vstupu na slovenský trh zatím nebyly zveřejněny.

  Společnost RCS v rámci paketu Digi TV nabízí na družici Intelsat 10-02 přibližně 60 televizních a rozhlasových stanic z Evropy a Severní Ameriky. Platforma Digi TV odstartovala v roce 2004. Počet vysílaných programů v Digi TV se neustále zvyšuje, stejně tak i počet abonentů. RCS na tyto úspěchy reaguje rozšířením programové nabídky a vstupem na další trhy.

  "K poskytování našich služeb jsme si vybrali satelit Intelsat 10-02, který poskytuje nejen velmi silný signál a odpovídající pokrytí ale také díky možností rozšiřování působnosti na nových trzích," řekl Mr. Alexandru Oprea, prezident RCS. "Diváci v Rumunsku mají velký zájem o vysokokvalitní obsah, který jim přinášíme přes satelit Intelsat 10-02, a nᚠrozšířený kontrakt s telekomonikačním operátorem Intelsat nám umožňuje reagovat na poptávku po našich službách na Slovensku a v Maďarsku". Jon Romm, prezident prodeje mediálních služeb v Intelsatu k tomu uvádí: "RCS je stále silnější a je to také důvod, proč RCS pokračuje v expanzi."

  Digi TV aktuálně využívá 5 transpondérů na satelitu Intelsat 10-02, tj. na pozici 1 st. západně. Signál stanic je kódován systémem Nagravision2. V rámci tzv. "skandinávské hot bird" pozice vysílá i další rumunská platforma - Focus Sat, která na sousedním satelitu Thor 3 (0,8°W) využívá jen 2 transpondéry. Používá systém Conax. Obecně v Rumunsku existují již 4 digitální satelitní placené televize - Focus Sat, Digi TV a dále Max TV (Sirius, 5°E, CA Viaccess PC 2.5 + Conax) a nová platforma QTV (satelit Amos-2), která spustila testovací vysílání koncem loňského roku. K zabezpečení programů před neautorizovaným příjmem bude používat NDS Videoguard. Rumunsko má stále více satelitních platforem. Trend v západní Evropě je ale opačný. Postupně dochází k fúzi provozovatelů placené televize (Polsko: Wizja TV s Cyfra+, Itálie: Tele+ se Stream TV, Španělsko: Canal Digital Espana s Vía Digital a právě probíhající fúze ve Francii CanalSat s TPS).

  Diváci na Slovensku budou mít díky vstupu Digi TV na slovenský trh konečně možnost výběru. Na Slovensku doposud funguje jen pay-tv UPC Direct (Astra 19,2°E), dále "otevřená" platforma Slovak Link a také několik programů v rámci nabídky Telenor Slovakia na družici Thor 3.

  Intelsat je globální telekomunikační poskytovatel, který nabízí zákazníkům služby ve více než 200 zemích.

 3. #3
  ---Ž---
  Guest
  RDI - Board Default Avatar

  Default

  Ce e interesant mai sus:

  "In planurile viitoare figureaza si posibilitatea ca un abonat sa poata avea mai multe abonamente in aceeasi locatie, binenteles in mod avantajos."

  Adica de la al doilea abonament cu reducere.
  Sper sa figureze aceasta posibilitate si in planurile viitoare ale Digi Romania.

 4. #4
  Burtos Expert
  Join Date
  May 2004
  Location
  Gradinita de copii nr.21 grupa mica
  Posts
  2,961
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by ---Ž---
  Ce e interesant mai sus:

  "In planurile viitoare figureaza si posibilitatea ca un abonat sa poata avea mai multe abonamente in aceeasi locatie, binenteles in mod avantajos."

  Adica de la al doilea abonament cu reducere.
  Sper sa figureze aceasta posibilitate si in planurile viitoare ale Digi Romania.
  Si la al treilea "GRATIS"

  Dar nu cred ca la noi Romani se va intampla vreodata
  Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

 5. #5
  Moderator Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  United States of Europe
  Posts
  17,549
  Posts Thanks / Likes

  Default

  @Pisti

  Pune si traducerea la textul de mai sus, ca nu suntem toti maghiari...sau slovaci...
  Salut Prieteni!


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Digi TV Slovacia
  By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 34
  Last Post: 28th April 2006, 19:28
 2. RCS&RDS DigiTv in UNGARIA si SLOVACIA
  By cableguy in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 32
  Last Post: 22nd March 2006, 10:31
 3. Digi in Ungaria articol din Cotidianu
  By strongman1960 in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 10
  Last Post: 12th February 2006, 19:31
 4. Digi TV Ungaria&Slovacia!!!!!!!!
  By serpiko in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 25
  Last Post: 25th December 2005, 02:25
 5. RCS&RDS DigiTv in UNGARIA si SLOVACIA
  By cableguy in forum News
  Replies: 1
  Last Post: 5th January 1970, 00:40

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top