Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default tehnisat digit 4s help

    Salutare tuturor de pe acest Forum.Am luat din Germania un pachet Tehnisat care continea un Receiver "Digit 4S" fta,un lnb universal, si o antena digidish 33 de numai 33 cm diametru ,toate semnate Tehnisat,la 167 Euro , acolo fara nici o problema am prins Astra 19.2E si Eutelsat 13.0E.Banuiesc ca aici pot sa uit de aceasta antena,dar nu stiu daca si de Receiver ca la setari cind aleg tara nu e specificata si Romania

    Sa-mi spuneti si mie ce mai trebuie sa cumpar sa prind Astra doar atit si nimic mai mult(mtv german,viva,viva+ si restul de nemtesti care Astralul mi le-a taiat de la an la an si le inlocuieste cu altele care nu ma intereseaza.Locuiesc in Bucuresti sudul e relativ liber, daca nu pe bloc dar s-ar putea sa ramin fara antena.
    Va multumesc anticipat pt ajutor.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    baia-mare
    Posts
    370
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cumpara o antena parabolica de 1.80m. multa bafta

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa de mare trebuie doar pentru Astra?Aluminiu sau fier?,mai trebuie vreo resoftare facuta ca sa aiba la meniul de alegere a satelitilor si Romania ?Sau aleg orice tara si ar trebui sa functioneze ?In Germania isi facea update-ul de software prin satelit.Are si mufa serial.
    Intradevar de parabolica aia mica de 33 scrie ca merge doar in Germania Austria si Elvetia .Dar la Receiver la ce ii trebuie sa stie tara unde ma aflu?

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru Astra e suficient ofset de 1,2 m , in ceea ce priveste receptorul nu cred ca trebuie setata o anume tara pentru scanarea programelor doar daca receptorul este asa de destept incit filtreaza programele de o anumita limba .

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chestia cu tara nu are nici o insemnatate,poate doar schimba la unele re-
    ceivere limba meniului.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Digit*rk nr. nou de provider ??
    By LAURI in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 25th June 2006, 18:28
  2. CW keys of Digit**rk
    By oubay in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 29th May 2006, 19:06
  3. Digit..k pe DM500
    By mariusster in forum DREAMBOX
    Replies: 10
    Last Post: 4th May 2006, 05:04
  4. Emu digit*
    By eugen055 in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 11th April 2006, 13:23
  5. digit all world ******
    By sharaf in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 22nd July 2005, 01:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top