Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default Semnal slab pe freq. mai mari de 12GHz???

    Salutare.
    Am o placa SS2 ver. 2.6D, driver v. 4.30, progdvb, altdvb si intampin dificultati la receptionerea canalelor care emit pe frecvente mai mari de 12 GHz. Nivelul semnalului rar depaseste 30%, iar imaginea este de slaba caliatate la un astfel de semnal. Mentionez ca daca pun un receptor (strong, kaon) pe acesta din urma nivelul semnalului este bun. La celelalte frecvente am semnal 80-90%.
    Daca a mai intampinat cineva o astfel de problema rog sa ma ajute.
    Cu mutumirile de rigoare!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am remarcat si eu acelasi fenomen la placa mea dar doar pe polarizarea orizontala. Am pus fenomenul pe seama lungimii cablului 10M pana la Receiver si de acolo inca 25 pana la SS2. Mi-a fost lene sa duc calculatorul langa Receiver si sa testez daca e cablul de vina. Mentionez ca pe respectivele Tp-uri aveam pe receiver nivel la semnal de peste 90% iar pe SS2 abia daca prindeam nitel semnal.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intimpin si eu aceeasi problema , de la 12 Ghz in sus nu mai prind nimic pe verticala .Am verificat si cu calculatorul linga antena ( lungimea cablului 5m ) si tot degeaba . Are cineva idee care ar putea fi cauza ?
    descurca-te singur

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E unul din "bugurile" acestei placi se pare! Si la mine se comporta la fel, insa pana acum nu am bagat de seama. Asa cum nu gaseste SR mici tot asa face nazuri la frecvente mari. Insa pentru cei care nu dispunde prea mult "malai",e mana cereasca aceasta placa!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal.
    Am rezolvat problema foarte simplu. Am cumparat un Invacom si totul s-a rezolvat. Nu e chiar asa scump. Circa 1 mil. la TehnicB.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema este ca pina acum o luna a functionat corect , fara probleme .Am incercat chiar si cu o alta antena , dar fara rezultat .
    descurca-te singur

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. semnal slab
    By paulino in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th November 2006, 21:37
  2. Ajutor! Semnal slab pe ProTV
    By Dany_Strong 4155 Evo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 14th September 2006, 21:41
  3. Semnal mai slab la Digi de cand a aparut Tp5 ?
    By ---®--- in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 3rd January 2006, 12:07
  4. Amos 4W - mari variatii in semnal
    By Zeno3 in forum RDI - Satelit
    Replies: 23
    Last Post: 28th September 2005, 17:03
  5. un soft pt semnal slab ?
    By mOBY2 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 6th August 2004, 03:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top